[seznam
povídek
]

Pokemoní cesta

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Začátek a nový kamarádi[ Zobrazit ]
2  Pokemoní nemocnice[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 2 čtenáři na známku 4,5. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 4 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

Začátek a nový kamarádi


Náš příběh začíná v Oblázkovém městě.Jeden kluk který se jmenoval Ash Ketchem,šel v sobotu ráno vybrat poštu ze schránky.Ve schránce našel pohlednici od profesora Ouka.

Byla pro něj.Tak donesl zbylou poštu mámě,a šel nahoru do svého pokoje.Tam si přečetl pohlednici od profesora Ouka.

Psal v ní:

Ahoj Ashi.Jestli se chceš vydat na Pokémoní cestu tak si v pondělí v 10:00 přijď pro svého prvního pokémona.

Ahoj.

Profesor Ouk

Ash zašeptal:páni.,,Konečně budu mít svého prvního Pokémona”křikl.Jeho maminka přišla na horu, a ptala se ho co se děje.Dostal jsem pohlednici od profesora Ouka.odpověděl jí.Vážně?no to je prima. A můžu se na ní podívat? Jo odpoví jí Ash.Mamka čte a za pár minut řekni Ashovi aby se rozmyslel jaké si vybere pokémona.Dobře odpověděl jí Ash.Měl si vybrat travní typ Bulbasaura,ohniví typ Čármandra a vodní typ Skvirtla.Ash si vybral Čármandra,ohniví typ.

V pondělí se Ash vydal pro svého prvního Pokémona.Po cestě se setkal s klukem který vypadal jako kdyby si šel taky pro prvního pokémona.Ash se ho zeptal jestli si jde taky pro prvního Pokémona.On odpověděl:ano jdu.Ash se ho zeptal jestli nepůjdou spolu.On mu řekl že klidně.Tak šli.Ash řekl že se ještě ani nepředstavili.Ash povídá:Já jsem Ash.Ash Ketchem.A kluk povídá:Já jsem Rey Windsli.Mezi tím dorazili k laboratoři profesora Ouka.Zazvonili a profesor Ouk je pustil dál.Profesor Ouk je uvítal.Pak šli k velkému stolu se třemi pokébally.Profesor Ouk jim řekl ať si vyberou.Sajmon si vzal pokéball se Skvirtlem a řekl:Svirtle pojď ven.Pokéball se otvřel a před Sajmonem stál želví pokémon Skvirtl.Ash sáhl po pokéballu kde byl Čármandr a řekl:Čármandre pojď ven.

Ashovi se otevřel pokéball,ale Čármandr byl pryč.Tak Ash vzal druhý pokéball s Bulbasaurem a řekl Bulbasaure pojď ven,ale zase nic.Tak se Ash zeptal profesora Ouka jestli nemá ještě nějakého pokémona.Profesor Ouk řekl že ano,ale že je problémoví.Ash řekl že to nevadí.Tak profesor Ouk zmáčkl tlačítko na stole a prostředek stolu se otevřel.Na stojánku stál pokéball.Profesor Ouk ho vzal a dal ho Ashovi.Ash si ho vzal.

Profesor Ouk dal každému deset pokéballů a pokédex.Jak vyšli z profesorovo laboratoře tak se Ash podíval na svůj pokéball:Pojď ven pokémone!(nevěděl který to je pokémon)

Řekl Ash.Před nima stál Pikaču.Páni.řekl Ash.Když ho chtěl vrátit do pokéballu,tak se Pikaču uhnul.Ash to zkusil ještě jednou.Ale Pikaču se zase vyhnul.´Tak si ho Ash přivázal na provázek.Vešli do lesa,nedaleko městečka.Byl už večer.Kluci a Pikaču viděli světlo.Šli za ním.Stála tam chalupa.Zaklepali na dveře.Otevřel jim starý pán:Co si přejete chlapci?

Ash odpověděl:Dobrý večer.Nerušíme Vás?Ne,ne chlapci.

Odpoví děda.Ash se zeptá:Můžeme u Vás přespat?

Ale jistě.Tak vešli.Rozbalili si spacáky a šli spát.

POKRAČOVÁNÍ

PŘÍŠTĚ


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní