[seznam
povídek
]

Jirkova Cesta

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Plamenný začátek cesty[ Zobrazit ]
2  Setkání s Profesorem Oakem a Mr.Pokémonem.[ Zobrazit ]
3  Totodile vs Cyndaquil[ Zobrazit ]
4  Noční navštěva.[ Zobrazit ]
5  Boj s Rickem[ Zobrazit ]
6  Noví kamarádi[ Zobrazit ]
7  Jeskyně Poliwagů[ Zobrazit ]
8  Magmaruv žhnoucí plamen.[ Zobrazit ]
9  Podkopej se Pokemone.[ Zobrazit ]
10  Pozor na Bulbasaura![ Zobrazit ]
11  Elektrika vs. Oheň[ Zobrazit ]
12  Problémy se sladkostmi,cukrem a medem.[ Zobrazit ]
13  Z Cubona na Marowaka[ Zobrazit ]
14  Marowak vs. Charmeleon[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 9-ti čtenáři na známku 2,33. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 4 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

Jeskyně Poliwagů


Jirka a jeho kamarádi šli směrem k Jantarovému Městu pro další odznak.

Taylor pozorovatel Pokemonů šel napřed a pozoroval co se kolem nich děje.

Tracey je trenérkou létajících Pokemonů.V konverzaci s Jirkou mu řekla,že má 3 Pokemony:Spearowa,Pidgeyho a Farfetch´da.Taylor jim po chvíli řekl: „Pokemoni na levoboku!Poliwagové!10!“ „Co 10?!“ se nechápavě zeptala Tracey. Taylor málem vybuch,ale vydržel to a zařval,tak aby to Poliwagové neslyšeli: „ŽE JICH JE DESET!!!!!“ Pozoroval dál a pověděl jim dál: „Vidím jejich jeskyni!Pojďte se tam podívat.“Tak se šli podívat.

Opravdu tam byla jejich jeskyně.Vstoupili.všude byla tma.Potom řekl Taylor ať na chvíli počkají,že se podívá dál.Tracey by omdlela,ale byl tam Jirka!Ohlédla se a opravdu tam byl.(No mluvím vlastně v minulém čase,pře je fuč).Tracey cítila jak ji stojí vlasy.Potom uviděla nějakou postavu mihnout se ve tmě.Najednou na ni něco vybaflo: „ÚÁÁÁÁÁÁ!“ Tracey chtěla utíkat,ale stuhly ji nohy.Po chvíli si všimla,že to je Jirka a že se směje.Taylor zařval: „Pojďte sem!!“.Rychle se rozběhli a za chvíli byli u Taylora.Ucítili zemětřesení.Ze zadní stěny najednou vyjelo auto podobné Diglettovi.Na kapotě bylo R.Najednou se otevřel poklop a vyjely 2 postavy.

První byla holka s dlouhými zelenými vlasami a druhá byla kluk s žlutými vlasami. Začli něco ždrmolit: My chráníme svět před velkou zhoubou

Před láskou,štěstím,krásou a touhou

To největší jsou totiž zla

Co kdy naši zemi ovládla

Juana

Josh

Rakeťáci už sou zase tady

A zmaří vám všehny vaše snahy

„Chcou pochytat ty Poliwagy!“řekl Taylor.Juana mu na to řekla: „Hele máme společnost.Tak dobře,Ekansi leť!“ „Koffingu ty taky!“ Taylor s Jirkou si taky zvolili a boj mohl začít. „Cubone leť!“ „Speede leť!“

Jirka si zvolil Taurose velkého býka a Taylor povolal ještěrku s kamennou lebkou a v ruce má kostní bumerang. „Cubone Soustřeď Energii(Focus Energy)!“ „Speedy Náraz(Tackle)!“Cubone sousředil energii a Taurosuv náraz minul. „Ekansi Kousni ho(Bite)!“ „Koffingu Kouř(Smog)!“ Ekans zautočil na Cubona.Velice silně ho kousl.Cubone vyskočil a Taylor mu nařídil: „Teď použij jeden ze svých nejsilnějších útoků!Kostní Bumerang (Bonemerang)!“Cubone se napřáhl a vyhodil svůj bumerang,ten Kriticky zasáh(Critical Hit) Ekanse a ten se v mdlobách svalil na zem.Juana Ekanse odvolala.Mezitím si všiml jednoho Poliwaga,kterého zasáh kouř od Koffing.

Zvolal:„Neboj se Poliwagu!Leť Pokeballe!“Hodil Pokeball a zasáh Poliwaga.Pokeball se chvíli třás a pak ustal.Chytil Poliwaga!Tracey si zvolila Pokebal a hodila ho: „Leť Farfetch´de!Tanec Mečů(Swords Dance)!“Farfetch´d se roztočil a odvanul ten kouř.Jirka přikázal Taurosovi: „Speedy Náraz(Tackle).Tauros se rozběhl a narazil do Koffinga a do jejich stroje,ten prorazil jednu stěnu a odlétnul někam pryč.Juana a Josh jěště stačili zavolat: „Už zase mizíme ze scény!!!!!“Taylor povolal Poliwaga.Poliwag byl rád,že má pána.Rozloučil se s kamarády a putoval dál s Taylorem.

Co se stane příště?

Potkají zase toho D…..,P…… a absolutního B…. Pačese Garyho?

(Bohužel jsem vypustil sprostá slova!) TO SE DOZVÍTE V PŘÍŠTÍM DÍLE


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní