[seznam
povídek
]

Denny's pokemon Journey

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Počátek dobrodružství[ Zobrazit ]
2  Lov na legendu[ Zobrazit ]
3  Letecká bitva[ Zobrazit ]
4  Údolí zamilovaných[ Zobrazit ]
5  Zápas s únosci[ Zobrazit ]
6  Hmyzí pokemoni[ Zobrazit ]
7  Odvetný zápas[ Zobrazit ]
8  Starý dům[ Zobrazit ]
9  Hledání léku[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 7-mi čtenáři na známku 2,86. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 158 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Lov na legendu


Trenéři byli už několik kilometrů za městem New Bark, když Dennyho děsně rozbolela hlava. Posadil se na pařez a Willow okamžitě k němu.

,,Bolí to hodně?“ zeptala se. Denny nemohl ani mluvit takže jenom mávnul rukou. Will se vedle něho posadila a namočila hadr, který mu položila na pořádnou bouli.

,,Děkuju,“ zaskuhral Denny, když najednou zbystřil něco v dálce. ,,Já mám asi vidiny,“ dodala a ukázal k jezírku. Willow se otočila a oba uviděli nádherného modře svítícího pokemona.

,,Co je to?“ zeptal se Denny a vytáhnul pokedex.

,,Tento druh pokemona je neznámý,“ prohlásila encyklopedie a Denny jí zandal zpět do batohu.

,,Nemůžu uvěřit tomu, že hned první den na cestě vidíme nového pokemona,“ řekla Willow. Denny najednou začal hrabat v batohu a vytáhnul příručku.

,,Mám to! Je to legendární pokemon Suicune, který sem chodí občas napít. Je velmi plachý a málo který člověk ho zahlédne, protože je velmi obezřetný,“ přečetl Denny odstavec.

,,Nevypadá, že by si dával pozor kdo ho sleduje,“ řekl Willow, když zbystřila krvavou ránu na jeho noze.

,,Podívej,“ řekl Will a upozornila svého kamaráda na ránu na jeho noze.

,,Měli bychom mu pomoct,“ řekl Denny a vylezl ze křoví.

,,Ahoj, já jsem Denny a nechci ti ublížit. Chci se podívat na tu ránu co máš na noze,“ řekl a začal se k němu přibližovat. Suicune začal pomalu couvat, když najednou se chtěl rozeběhnou, ale jeho zranění mu to nedovolilo, a tak spadl na zem. Denny k němu přiběhl a okamžitě ze svého batohu vytáhnul obvaz.

,,Neboj, bude to dobrý,“ řekl a svojí ruku omylem položil do Suicunovi krve. Dennymu se najednou rozzářily oči a jeho hlava přestala bolet. Ovšem té záře si nikdo nevšimnul

,,A je to,“ řekl si a dovázal obvaz kolem jeho nohy.

,,Ouuu,“ zavil najednou pokemon a pohlédl na nebe. Tam se objevili obrovité vrtulníky s nápisem R na boku.

,,Denny pozor! To jsou rakeťáci!“ vykřikla Willow a přiběhla k němu a Suicunovi.

,,Určitě jsou tu pro Suicuna a my nesmíme dovolit, aby ho unesli,“ řekla Willow a s Dennym vytáhli své pokebally. V tu samou chvíli se z helikoptéry nad nimi spustili provazy a po nich sjeli dolů Rakeťáci v čele s nějakým mužem a dívkou.

,,Uhněte ať si ho můžeme převzít,“ řekl muž a vyrazil pro Suicuna.

,,Ani náhodou! Cyndaquile do boje!“ křikl Denny. Z pokeballu vyskočil jako blesk jeho ohnivý pokemon a uhlíky sežehl onoho muže.

,,Tohle jsi přehnal ty jeden spratku!“ vykřikl a popadl pokeball visící na jeho pásku a hodil ho před sebe. Tam se objevil Tyrogue. Hned nato povolali své pokemony Willow a i ta tajemná žena. Proti sobě rázem stáli Cyndaquil vs. Tyrogue a Totodile vs. Spinarak.

,,Karate kop!“ křikl muž. Tyrogue vyskočil do vzduchu a už chtěl kopnout do Cyndaquila, ale ten se mu vyhnul kotoulem vzad.

,,Vodní dělo!“ křikla mezitím Will a totodile sestřelil dopadajícího Tyrogue.

,,To ti neprojde! Spinaraku vláknový útok!“ usmála se dívka. Spinarak okamžitě zasíťoval Totodila a připoutal ho ke stromu.

,,Uhlíky na tu síť!“ řekl Denny. Cyndaquil propálil vlákno a Totodile opět stál na zemi vedle svého zachránce.

,,Je načase zkusit společný útok,“ řekl Denny své kamarádce Will.

Oba se zhluboka nadechli a z plných plic zakřičeli ,,Nárazový útok!“ Totodile i Cyndaquil vyrazili jak rakety a svými hlavami vrazili do Tyrogue, který padl k zemi omráčený.

,,Prvního máme z krku,“ usmál se Denny, když najednou mu spinarak skočil na obličej a začal ho dusit svým vláknem ,které mu omotával přes obličej.

,,Cynda!“ vykřikl malý ohnivý pokemon a z tlamy mu vyšlehli plameny. Ty sežehli Spinaraka, propálili síť a ještě Dennymu vylepšili účes.

,,Děkuju moc kámo,“ řekl Denny a podíval se na zeleného pokemona jak leží na zemi. Měl sto chutí do něj kopnout, ale nakonec se ovládnul.

,,Do nich kadeti!“ křikl žena a na trenéry vyrazili muži v černých uniformách a každý měl v ruce pokeball.

,,Do toho!“ vykřikli všichni naráz a nad hlavy trenérů se objevilo asi deset Zubatů.

,,Ty zvládneme! Plamenomet!“ usmál se Denny. Cyndaquil začal pálit plameny po všech netopýřích pokemonech, když tu se přidal i Totodile s vodní dělem.

,,Nadzvukový útok!“ vykřikli kadeti naráz. Zubati začali vydávat takový zvuk, že si Totodail i Cyndaquil museli zacpat uši a jejich trenéři jakby smet.

,,Stačí! Kousavý útok!“ křikla Will a její Totodile se zakousnul do jednoho ze Zubatů, který ho začal vynášet vysoko na oblohu.

,,Pusť se a na ty pokemony pod tebou použij vodní dělo!“ Totodile se pustil Zubata, kterého se držel a střemhlav si to namířil dolů. Z tlamy mu přitom chrlil proud vody, který zasáhl všechny netopýří pokemony. Ti začali jeden po druhém padat k zemi a jak se zdálo, tak Rakeťáci začali ustupovat, když najednou křikli ti dva členov.

,,Zapamatujte si naše jména protože o nás ještě uslyšíte! Spyke a Jessie!“ Denny se jen usmál a Will také. Oba se hned otočili na zraněného pokemona, který tam stále ležel.

,,Jak je ti?“ zeptal se Denny a vytáhl ze svého batohu další věc a to lék ve spreji.

,,Ještě chvilku a bude to dobrý,“ dodal, když se mu najednou rozzářili oči do modra a Denny uslyšel hlas.

,,Moc děkuju zato co pro mě děláš.“

,,Kdo jsi?“ zeptal se Denny a Will si pomalu začínala říkat jestli se Denny z té rány na hlavě nezbláznil.

,,Já jsem ten, kterému teď obvazuješ nohu. Můžu s tebou mluvit, protože jsi vyvolený,“ řekl Suicune.

,,Jaký vyvolený? Co to znamená?“ vykřikl Denny a jeho oči svítili stale modrou září.

,,Je to jednoduché. Musíš mě ochraňovat před lidmi. Tím že jsi se dotkl mé krve si to celé spustil. Můžeš se semnou telepaticky spojit a dostal si i další schopnosti, které se časem projeví, ale ani já sám nevím jaké,“ odpověděl pokemon.

,,Co se to děje!?“ vykřikla najednou Willow, ale Denny jí jen napomenul ať je potichu.

,,Víš, já jsem pánem severního větru a dá se říci, že tak i trochu vody. Mám dva bratry, kteří vládnou ohni a blesku. Říká se jim Raikou a Entei a každý z nich už má svého partnera,“ dodal Suicune.

,,Já se asi zblázním,“ řekl Denny a sedl si na zem.

,,Ještě tě musím varovat. Rakeťáci po tobě půjdou, protože vědí, že máš schopnost se semnou spojit a že časem mě budeš moci i najít, kde jsem, takže si dávej pozor ať tě nechytí. Teď už musím jít, tak se měj,“ řekl Suicune.

,,Počkej! To jako oni?“ zeptal se Denny a ukázal na oblohu, kde už sice nebyli. Mezitím jeho oči přestali zářit. Suicune jen přikývnul a najednou se rozplynul v páru.

,,Co se stalo?“ vyhrkla Willow, která si zvědavostí málem okousala všechny nehty.

,,Já jsem vyvolený,“ řekl Denny a pořád nechápal to co se stalo. Najednou se Dennymu opět rozzářili oči a k tomu ho začala příšerně bolet hlava. Začal se válet na zemi v urputných bolestech a do toho všeho ještě křičet. V hlavě se mu ukázal obraz nějakého místa.

,,Will! Pomoz mi!“ Vykřikl na celý les až z toho vyplašil polovinu divokých pokemonů v okolí.

,,Já nevím co mám dělat!“ zpanikařila , když si ale všimla že Denny začíná upadat do bezvědomí, tak mu dala facku. Oči mu přestali zářit a bolest hlavy zmizela.

,,To bylo hrozný,“ pomyslel si Denny a objal Will, která stále ještě nechápala o co jde. Denny se zvedl ze země a podíval se na Totodila s Cyndaquilem jak spí u stromu. Vrátil ho do pokeballu a stejně také Will, Totodila. Nakonec oba vyrazili dál na cestu a Denny začal dopodrobna vysvětlovat své kamarádce co se stalo.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní