[seznam
povídek
]

Denny's pokemon Journey

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Počátek dobrodružství[ Zobrazit ]
2  Lov na legendu[ Zobrazit ]
3  Letecká bitva[ Zobrazit ]
4  Údolí zamilovaných[ Zobrazit ]
5  Zápas s únosci[ Zobrazit ]
6  Hmyzí pokemoni[ Zobrazit ]
7  Odvetný zápas[ Zobrazit ]
8  Starý dům[ Zobrazit ]
9  Hledání léku[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 7-mi čtenáři na známku 2,86. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 158 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Letecká bitva


,,Nemůžu uvěřit, že jsme našli takhle nádherný místo,“ řekla Willow, když vybalovala své věci. Trenéři se to tiž ocitli na nádherné mýtině. Byla obklopena lesem, ale i tak to bylo nádherné místo. Uprostřed louky stál obrovský dub, který vytvářel nádherný stín, který se hodil, protože ten den bylo opravdu teplo.

,,Souhlasím,“ dodal Denny a hodil pokeball se svým cyndaquilem, který okamžitě začal běhat po louce a hledat Totodila, který byl už také venku.

,,Půjdu se projít,“ řekl Denny a vyrazil do lesa. Procházel hustým křovím, které ho bodalo do nohou, ale jemu to nějak extra nevadilo. Byl totiž zvyklí z domova, kde se často ukrýval v trní před svými spolužáky ,se kterými moc nevycházel.

,,Je to tady fakt jak v nějaký dobrodružným filmu,“ pochvaloval si, když najednou ucítil závan větru nad jeho hlavou.

,,Co je to?“ pomyslel si a zvedl hlavu nahoru. Nad ním sedělo hejno Spearow, kteří nevypadaly zrovna přátelsky.

,,Spearow!“ vykřikl jeden z nich a vyletěl na Dennyho a za ním celé hejno. Denny začal utíkat jak nejrychleji mohl, když najednou zakopl o jednu větev a zmizel ve vysokém křoví. Pokemoni nad ním jen tak proletěli a Denny si uvědomil, že tím směrem je Willow a pokemoni. Okamžitě se zvedl a začal utíkat za hejnem.

,,Áááá,“ ozvalo se najednou a Denny poznal hlas Willow.

,,Cyndaquile plamenomet!“ vykřikl jakmile je spatřil. Cyndaquil začal odhánět ptačí pokemony, kteří svoje zobáky začali zarývat i do Dennyho.

,,Co jsou zač?“ zeptala se Will a chytla totodila, který začal střílet vodní dělo po nevrlých ptačích pokemonech.

,,Nevím, ale už vím jak se jich zbavit,“ vykřikla Denny a zvedl svého cyndaquila nad hlavu.

,,Plamenomet,“ rozkázala a jeho pokemon začal chrlit plamen. Denny se do toho všeho začal točit dokola a plameny sežehli všechny Spearow. Ti celý popálení zmizeli zpět lese.

,,Nestalo se ti nic?“ zeptal se Denny své kamarádky a pomohl jí vstát.

,,Už mi bylo líp. Kde se tady vzaly?“ otázala se Willow.

,,Mno šel jsem lesem a narazil jsem na strom, který jich byl plný až po korunu,“ řekl Denny. Willow se okamžitě začala hrabat ve svém batohu a vytáhla příručku pro trenéra pokemonů.

,,Už vím proč na nás zaútočili,“ podotkla Willow a začala číst z příručky

,,Všem trenérům doporučujeme vyhnout se oblasti velké mýtiny. Okolí tohoto místa je obsazeno hejnem Spearow a Fearow, kteří si své teritorium tvrdě chrání. Jsou důkazy i o tom, že některé pokemony svými pařáty dokázali i roztrhat.“

,,Tohle je děsivý,“ řekl Denny hodil si na záda batoh.

,,Je na čase vyrazit,“ dodala Willow a uklidila si spací pytel a okamžitě vyrazili pryč z mýtiny. Najednou se nad jejich hlavami ozval křik Fearow. Trenéři zvedli své hlavy a tam uviděli obrovitého pokemona jak honí malého pidgey.

,,Tohle už je moc,“ vykřikl Denny a sledoval jak do malého pokemona narazil svým silným zobákem. Pidgey okamžitě začal padat k zemi a Dennyho těsně před dopadem chytil.

,,Neboj už jsi v bezpečí,“ řekl Denny a ptačího pokemona podal Willow.

,,Utečte! Já se postarám o něho,“ dodal Denny a ukázal na pokemona jak na něho střemhlav letí.

,,Fajn, počkáme na konci lesa,“ pronesla Will a se zraněným pidgey zmizela v lese.

,,Cyndaquile plamenomet!“ křikl Denny. Cyndaquil vypálil oheň proti Fearow, který mávl křídly a plemeny posla zpět na ně.

,,Tohle nebude lehký souboj,“ podotkl Denny a uskočil před náletem Fearow.

,,Uhlíkový útok!“ Cyndaquil vystřelil uhlíky a ty začali padat do peří, které po chvilce zachvátili plameny. Fearow začal volat na celý les, když se z okolních stromu vyrojili Spearow a další Fearow.

,,Tohle nezvládneme! Utíkej!“ křikl Denny a s Cyndaquilem začali utíkat jak nejrychleji mohou až se jim za nohama prášili, když do Dennyho z boku naboural obrovitý fearow. Byl větší než ten, kterého popálili před tím s cyndaquilem.

,,Cyndaquile pomoc!“ vykřikl Denny, ale jeho pokemon byl pod hromadou Spearow úplně bezmocný.

,,Pidžot!“ ozvalo se a do Fearow narazil nějaký pokemon. Denny se zvedl a pohlédl na obrovského ptačího pokemona, Pigeota. Kolem něho se začali slétávat malý Pidgey a Pidgeottové se pustili do Spearow až nakonec osvobodili i poklobaného Cyndaquila.

,,Cyndaquile podívej kdo nám přišel na pomoc,“ usmál se Denny a stále nevěřil svým očím.

,,Musíme odtud zmizet,“ řekl Willow, která se tam zčista jasna objevila.

,,To si zařídila ty?“ vyhrkl Denny, když za ní utíkal.

,,Ne, to ten malý pidgey, kterému si zachránil život,“ odpověděla Willow, když tu nejdou před nimi přeletěl Pidgeot, který byl už dost zraněný.

,,Tohle je otec toho malého,“ řekla Will a začala zase utíkat.

,,Nemůžeme ho tady takhle nechat! Musíme jim pomoci!“ vykřikl Denny. Willow povolala svého Totodila, který začal bránit Pidgeota a Denny se společně s Cyndaquilem vrhnuli do zuřící bitvy.

,,Plamenomet!“ křikl Denny. Cyndaquil odpálil dva Fearow do vzduchu, kde do nich začali narážet silní Pidgeottové.

,,Jen tak dál,“ pochválil Denny svého pokemona, který svými plameny srážel k zemi silné fearow. Dennymu najednou na rameni přistál malý Pidgey, kterého před tím zachránil.

,,Co pak se děje?“ zeptal se Denny. Malý pokemon vzlétl z jeho ramena a zamířil si to přímo k místu, kde byla Willow. Tam nyní ležel na zemi jen Totodile a Willow nikde.

,,Kde je proboha?“ ptal se Denny ustaraně. Pidgey vyletěl na oblohu a křídlem ukázal na Fearow, který jí nesl za nohy ve svých pařátech.

,,Jak se tam dostanu?“ zeptal se Denny, když mu na rameno položil křídlo obrovský Pidgeot.

,,Ty mě svezeš?“ zeptal se. Pidgeot přikývnul a Denny mu naskočil mezi křídla. Pokemon rychlostí blesku vyletěl do vzduchu a rychleji než raketa dohnal Willow a toho Fearow.

,,Použij křídlový útok do jeho zad!“ křikl Denny a doufal že ho Pidgeot poslechl. Ten udělal jak ho Denny žádal a Fearow pustil Will, která se řítila k zemi.

,,Musíme jí chytit,“ řekl Denny, ale Pidgeot jen zařval na hejno Pidgey a ty jí okamžitě chytli a bezpečně dotáhli až na zem.

,,Co chceš dělat?“ zeptal se Denny a Pidgeot začal pronásledovat vůdce celého hejna, Fearow.

,,Dáme mu co proto!“ vykřikl Denny a na hřbetě pokemona začal velet do útoku.

,,Nárazový útok!“ Pidgeot vrazil do Fearow a ten se okamžitě otočil k útoku. Vypuknul pořádný boj o teritorium a Denny doufal že vyvázne celý.

Pidgeot začal létat jako blesk a přitom narážel do Fearow, který byl po chvilce natolik zmatený že se začal řítit k zemi. Pidgeot se rozletěl za ním a byl připraven narazit i do země jen, aby svému soupeři utržil poslední ránu.

,,Stůj nebo se zabijeme!“ vykřikl Denny. Pidgeot začal brzdit a nechal Fearow dopadnout na zem což ho zcela omráčilo. Jakmile to uviděli všichni ostatní z jeho hejna, tak se rozletěli do všech stran. Mezitím pidgeot přistál na zemi a Denny z něho poněkud vyčerpaný seskočil.

,,Willow jak je ti?“ zeptal se Denny jakmile k ní přiběhl.

,,Dobře, a to díky tobě,“ usmála se dívka a hned nato omdlela.

,,Musí si odpočinout,“ řekl Denny a vytáhnul z jejího batohu deku, kterou přikryl jí i Totodila s Cyndaquilem, kteří se tam připlazili úplně vyčerpaní. Denny se poté otočil k Pidgeotovi.

,,Moc ti děkuju za její záchranu,“ řekl Denny a pohladil obrovského pokemona po jeho peří. V tu chvíli Dennymu přistál na rameni malý pidgey.

,,Co se děje?“ zeptal se Denny, když se najednou celé hejno zvedlo a začalo odlétat kromě malého Pidgey.

,,Ty zůstáváš?“ dodal Denny. Malý pokemon ho klobl do ucha a přikývl.

,,Skvěle,“ povyskočil si Denny a položil na Pidgey pokeball. Ten v něm za doprovodu červené záře zmizel a Denny chytil svého prvního pokemona. Hned potom se začal věnovat své unavené kamarádce a vyčerpaným pokémonům.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní