[seznam
povídek
]

Denny's pokemon Journey

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Počátek dobrodružství[ Zobrazit ]
2  Lov na legendu[ Zobrazit ]
3  Letecká bitva[ Zobrazit ]
4  Údolí zamilovaných[ Zobrazit ]
5  Zápas s únosci[ Zobrazit ]
6  Hmyzí pokemoni[ Zobrazit ]
7  Odvetný zápas[ Zobrazit ]
8  Starý dům[ Zobrazit ]
9  Hledání léku[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 7-mi čtenáři na známku 2,86. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 158 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Hmyzí pokemoni


,,Už jsi v pořádku?“ zeptal se Denny, když se vrátil za svojí kamarádkou, která byla ještě dost vyděšená.

,,Jo, ale kde je ten kluk?“ zeptala se.

,,Nevím, ti muži na zem hodili asi nějakou kouřovou bombu. Když se ten kouř rozplynul, tak jsem tam stál jenom já a Cyndaquil,“ řekl Denny.

,,To je vážně divné, ale kdyby se něco stalo, tak už by se o tom někdo doslechl,“ usmála se Willow.

,,To je pravda. Pojď se bavit,“ nabídl Denny. Will jen zakroutila hlavou a řekla že se jde vyspat k svojí tetě. Sebrala svůj schovaný batoh a vyrazila na druhý konec města. Denny se za ní dlouho díval jestli jí zase někdo nepřepadne, ale naštěstí ne. Denny se opět začal věnovat programu soutěže. Pořadatel vystoupil na pódium a začal uvádět další program.

,,Jako další na našem programu jsou párové zápasy. Všichni trenéři s hmyzími pokemonů ať se dostaví ke stolu pod pódiem a zapíší se. Každému trenérovi bude přiřazen jeho partner a společně se budou probíjet do finále a pozor! Tato akce je omezena pro osm trenérů tedy čtyři páry. Nyní se prosím zapište.“ Denny si povzdychl, že nemá žádného hmyzího pokemony, když mu na rameno zaklepal nějaký muž.

,,Co chcete?“ zeptal se Denny, když uviděl vousatého muže.

,,Hlavní cenu, půjčím ti svého hmyzího pokemona a když vyhraješ dáš mi hlavní cenu. Platí?“ zeptal se muž a několikrát mu to ještě zopakoval.

,,Ano, ale proč nezápasíte sám?“ otázal se zvědavý trenér.

,,Víš, nejsem už nejmladší a špatně vidím,“ řekl a podal Dennymu pokeball.

,,Já vás nezklamu,“ usmál se Denny a připnul si malý ball k pásku. Hned nato se šel zapsat a měl to o fous, protože byl osmý na seznamu. Poté se posadil na lavičku, kde sedělo dalších osm trenérů, kteří čekají až jim pořadatel přidělí partnera k zápasům.

,,Zajímalo by mě co je v tom za pokemona?“ zeptal se Denny a podíval se na muže stojícího v davu jak na něj upřeně zírá. Denny okamžitě uhnul pohledem a podíval se na své soupeře.

,,Takže už jsem rozhodnul kdo s kým bude zápasit!“ vykřikl pořadatel a začal jmenovat partnery do zápasu, když se konečně ozvalo Dennyho jméno a k tomu další, Jerry Connor. Denny se zvedl ze židle a přišel ke svému spoluzápasníkovi.

,,Doufám že jsi silný?“ zeptal se Jerry a pevně svíral svůj pokeball v dlani.

,,To já taky,“ řekl si pro sebe Denny a vystoupali na pódium, které se rázem změnilo v zápasiště. Denny s Jerrym rázem stáli proti páru, kde figurovali blonďatá dívka a černovlasý chlapec.

,,Každý trenér smí použít jednoho hmyzího pokemona. Zápas je časově omezen na pět minut. Ten tým , které bude mít v poli více pokemonů vítězí,“ pronesl rozhodčí.

,,Do toho vykřikl,“ černovlasý chlapec. Hned nato se tam objevil Pinsir a od blonďaté dívky krásný motýl, Butterfree.

,,Já si volím tebe Scythere!“ vykřikl Jerry a další pokemon stál na pódiu. Denny pohlédl do publika a tam stál stále onen muž. Ten na něj kývl a on konečně hodil i svůj pokeball do pole. Ten se otevřel a z něho vyletěl obrovitý pokemon, Forretress.

,,Wow,“ řekl Denny, když se díval na gigantického pokemona a hned se vrhnul do boje, ale najednou si uvědomil, že vůbec neví jaké útoky umí.

,,Scythere sekavý útok!“ vykřikl Jerry. Jeho pokemon okamžitě začal sekat do Butterfree, která se všemu začala vyhýbat jejími ladnými pohyby.

,,Tak mi pomoz ne!“ křikl Jerry na Dennyho. Ten se podíval na klidného pokemona a začal velet do útoku.

,,Otáčivý útok!“ křikl Denny. Forretress se roztočil jako blesk a silou vrazil do Butterfree, která se pokusila vypustit omračující pil.

,,Ano,“ povyskočil si Denny.

,,Rozdrť toho Forretresse!“ křikl černovlasý kluk. Pinsir uchopil pokemona mezi svá klepeta a začal tvrdě mačkat.

,,Šavlový tanec!“ rozkázal Jerry. Scyther se roztočil jako blesk a začal sekat jak do Butterfree tak i do Pinsira, který své sevření povolil a Forretress vypadl na zem.

,,To jsme potřebovali! Energické dělo!“ křikl Denny. Forretressovi se rozzářili všechny otvory na jeho těle. Najednou ze všech vyletěli paprsky a ty zasáhli jak Pinsira, tak i Butterfree. Motýlí pokemon padl na zem omráčen a Jerry s Dennym si byli už jisti vítězstvím, které by pro ně znamenalo postup do finále.

,,Pinsire použij nárazový útok!“ křikl černovlasý kluk na svého pokemon, který se zvedl ze země.

,,Seknutí!“ vykřikl Jerry. Scyther sekl do pinsira jednou ranou a ten než se zvedl omdlel a první kolo zápasu skončilo.

,,Tohle se nám povedlo,“ usmál se Denny a vzpomněl si na Will, která byla zatím u všech jeho vítězství.

,,To máš pravdu. Jsi opravdu dobrý trenér a tvůj Forretress je opravdu moc silný,“ usmál se Jerry. Denny jen přikývl a moc dobře věděl že to není vůči trenérům fér, když nepoužívá svého pokemona. Seběhl z pódia za doprovodu potlesku fanoušků a přiběhl k muži.

,,Tohle není vůči ostatním fér.“

,,Proč by nebylo? Je to zápas, který je úplně normální a ukázal si že si dokážeš poradit v každé situaci. Pokud vyhraješ další párový souboj a potom jestli zvládneš porazit Jerryho, tak si vezmu výhru a bude to spravedlivý.

,,Dobře,“ zamračil se Denny a vrátil se zpět na své místo čekat dokud ho nezavolají opět nahoru. Zápas mezi dalšími trenéry byl dlouhý a Denny si mezitím stihl zjistit útoky Forretresse, takže už byl zcela připravený.

,,Tak, nyní je tu finále dvojitých zápasů! Vítězná dvojce se pak utká a hlavní cenu, kterou dostane pouze jeden z dvojice! Nyní prosím začněte!“ vykřikl muž a opět se proti sobě postavili dva páry trenérů.

,,Tohle bude tvrdý,“ pomyslel si a podíval se na soupeře. Dennymu při bližším pohledu ztuhnul.

,,Rocky to jsi ty?!“ vykřikl.

,,Jo, a nemysli si že tě nechám vyhrát,“ řekl silný trenér, neboli spíše zloděj. Denny si byl jist že použije svého Heracrose, ale nehodlal se vzdát, protože si byl jist, že Forretress má nato ho porazit.

,,Jerry, vezmi si na starost tu holku a toho kluka nech mě. Máme spolu nevyřízený účty,“ řekl Denny.

,,Fajn, ale jsi si jistý že ho porazíš?“ zeptal se Jerry, Dennyho.

,,Určitě!“


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní