[seznam
povídek
]

Denny's pokemon Journey

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Počátek dobrodružství[ Zobrazit ]
2  Lov na legendu[ Zobrazit ]
3  Letecká bitva[ Zobrazit ]
4  Údolí zamilovaných[ Zobrazit ]
5  Zápas s únosci[ Zobrazit ]
6  Hmyzí pokemoni[ Zobrazit ]
7  Odvetný zápas[ Zobrazit ]
8  Starý dům[ Zobrazit ]
9  Hledání léku[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 7-mi čtenáři na známku 2,86. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 158 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Odvetný zápas


Poté co se Jerry s Dennym dohodli jak bude zápas probíhat rozhodčí zápas zahájil.

,,Do boje!“ křikl Rocky s jeho partnerkou úplně na ráz. Před nimi se objevili očekávaný Heracross a vedle něho nějaký včelí pokemon.

,,Víš co je to zač?“ zeptal se Denny, který na pokemona koukal jako vyvalený. To je Vespiquen. Je to pokemon z oblasti Sinnoh, ale i tak bych ho měl porazit,“ řekl Jerry a okamžitě se do dívky pustil. Denny ho hned pustil z hlavy a vrhnul se do vlastního boje.

,,Rohový útok!“ křikl Rocky. Heracross se rozeběhl se svým obrovským rohem přímo proti Forretressovi.

,,Vyskoč a otáčivý útok!“ křikl Denny. Dva hmyzí pokemoni se proti sobě rozletěli a vypadalo to, že se rozhodli navzájem zničit. Oba do sebe narazili a Forretress odmrštil Heracrosse z pódia. Ten spadl mezi diváky, ale ihned se zvedl a vyletěl zpět k němu.

,,Zuřivý útok!“ zavelel Rocky. Heracross okamžitě svým rohem začal neskutečnou rychlostí narážet do Forretresse, se kterým ani nehnul.

,,Jak je to možné?“ divil se Rocky.

,,Je dost silný nato, aby tě porazil!“ vykřikl Denny.

,,Energické dělo!“ Forretress opět vypustil paprsky, které zasáhli Heracrosse. Ten se zvedl jakoby nic a mohl pokračovat v zápasu.

,,Denny prosím tě pomoz mi,“ vykřikl Jerry a strčil do Dennyho loktem. Jeho Scyther byl pod Vespiquen a ta na něj mířila své jedovaté žihadlo.

,,Srážecí útok!“ křikl Denny. Forretress se rozletěl jak blesk a Vespiquen jedním tahem přirazil k zemi. Scyther se okamžitě zvedl, ale hned nato ho silnou ranou srazil Heracross k zemi. Scyther okamžitě omdlel. Denny se podíval na čas, kde byli ještě dvě minuty.

,,Musíme porazit, alespoň jednoho,“ řekl Denny. Forretress přikývl a začal útočit nárazovým útokem do Vespiquen.

..Skvěle! Teď bodákový kanón!“ rozkázal Denny. Forretress začal pálit dlouhé šipky, které začali narážet do Vespiquen i do Heracrosse.

,,Teď otáčivý útok!“ křikl Denny a ukázal na Vespiquen. Forretress až děsivou silou vrazil Vespiquen, a ta následkem toho omdlela.

,,Už je to vyrovnané,“ usmál se Denny, když najednou odbyl gong, že je konec zápasu.

,,Tak, jak vidíte tak je to remíza a za patnáct minut se tito dva kluci utkají proti sobě v rozhodujícím zápase, nyní přichází opět kapela. Bav te se!“ křikl pořadatel a zmizel ve stanu za pódiem. Denny seběhl schody dolů a proběhl kolem lidí až k vousatému muži.

,,Mladíku vedeš si opravdu dobře,“ pochválil ho stařec.

,,To je možný, ale jak mám porazit Heracrosse?“ zeptal se Denny, protože neměl páru co má dělat.

,,V nejhorším případě použij sebedestrukce. Forretress to přežije a bude ještě chvilku na nohou, ale Heracross by měl okamžitě odpadnout,“ dodal Muž a vzal pokeball s Forretressem. Hodil ho před sebe a tam vyletěl trochu potlučený pokemon.

,,Trochu ti ho uzdravím?“ dodal a vytáhnul malou mast. Tou mu natřel rány a ta jakým si zázrakem zmizeli.

,,Teď jsi připravený na zápas,“ odpověděl a vrátil pokemona zpět a dal ho opět Dennymu. Ten se beze-slova se bral a vydal se k pódiu.

*****

Po patnácti minutách se tam opět objevil pořadatel a tentokrát s jakýmsi vyděšeným obličejem a rychle začal zápas. Poté zase zmizel.

,,Do toho Forretressi!“ křikl Denny.

,,Ukaž mu to Heracrossi!“ dodal Rocky.

,, Srážecí útok!“ dodal. Heracross jako blesk vrazil do Forretresse, který odletěl na Dennyho. Ten ho chytl a hned ho hodil zpět do zápasiště.

,,Bodákový kanón!“ křikl Denny. Forretress začal střílet velké bodáky, ale Heracross se začal bránit.

,,Zuřivý útok!“ rozkázal Rocky. Heracross začal jeden bodák po bodáku nabírat na svoje rohy a odrážel je nad sebe.

,,Teď rohový útok!“ pokračoval Rocky. Jeho pokemon okamžitě přimáčknul Forretresse k zemi a začal ho zarážet mezi prkna pódia.

,,To stačí! Energické dělo!“ křikl Denny. Forretress vystřelil paprsek a odpálil Heracrosse dost daleko, aby mohl vyskočit z prošlápnuté díry ven.

,,My se nevzdáme! Vzdušní Eso!“ prohlásil Rocky. Heracross se rozletěl jako blesk na Forretresse a nabral ho na svůj roh. Okamžitě se začal vznášet do neskutečné výšky. Denny moc tušil o co Rockymu jde.

,,Pusť ho!“ křikl najednou. Forretress začal padat k zemi jako bomba, když tu Denny dostal nápad.

,,Otáčivý útok!“ Křikl Denny. Forretress se roztočil jako blesk a začal letět nahoru. Tam neskutečnou silou vrazil do Heracrosse. Ten se začal řítit dolů společně s Forretressem na zádech.

,,Teď srážecí útok!“ křikl Denny. Forretress vyskočil kousek nad zemí z Heracrosse a ještě větší silou ho poslal k zemi. Ten dopadl v rychlosti na zem a proletěl pódiem až na tvrdý beton.

,,Heracross není schopen pokračovat. Vyhrává Forretress a Denny!“ prohlásil rozhodčí.

,,Sorry, ale měl jsem pravdu. Byl jsem lepší,“ řekl Denny, když přišel k Rockymu.

,,Za tohle mi ještě zaplatíš,“ dodal jeho rival a s Heracrossem vyrazil do Pokemoního střediska.

,,Tak chlapče, jak dlouho jsi trénoval tohoto vítězného pokemona?“ zeptal se pořadatel.

,,Popravdě jen pár dní. Takhle silného jsem ho už našel,“ usmál se.

,,Aha, tak tady ti předáváme hlavní cenu v podobě pokemoního vajíčka. Nikdo neví co se z něho vylíhne, tak se o něj starej dobře,“ řekl muž a podal mu ho do ruky.

,,Děkuju,“ řekl Denny a zamával do davu lidí. Hned nato ho z pódia vystrnadila kapela a Denny seběhl dolů k muži.

,,Tady máte pokemoní vajíčko,“ řekl Denny a začal podávat muži vajíčko.

,,To nechci! Hlavní cenou je trénink mého Forretresse,“ řekl a vzal si od něho svého pokemona a vyrazil pryč. Denny nechápal co se to stalo, ale při pohledu na své vajíčko se jen usmál.

,,Tak jsem zvědavý co se z tebe vyklube,“ usmál se Denny a vyrazil k pokemonímu středisku, kde má pokoj, když najednou zastavil pořadatel slavností.

,,Musím tě pořádat o laskavost.“

,,Co se děje?“ ptal se již ospalý Denny.

,,Mého syna unesli dva muži a mě vydírají. Nevím co mám dělat a já tolik peněz co po mě chtějí nemám. Nemohl by si se nato se svým Forretressem podívat?“ oznámil pořadatel.

,,Fajn, hned ráno po něm začnu pátrat,“ řekl Denny. Muž přikývl a vrátil se zpět do stanu. Denny cestou do střediska přemýšlel jestli jde o toho chlapce se Squirtlem, ale nebyl si vůbec ničím jistý, a tak se rozhodl to nechat na ráno, protože myšlení už mu teď moc nešlo.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní