[seznam
povídek
]

Denny's pokemon Journey

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Počátek dobrodružství[ Zobrazit ]
2  Lov na legendu[ Zobrazit ]
3  Letecká bitva[ Zobrazit ]
4  Údolí zamilovaných[ Zobrazit ]
5  Zápas s únosci[ Zobrazit ]
6  Hmyzí pokemoni[ Zobrazit ]
7  Odvetný zápas[ Zobrazit ]
8  Starý dům[ Zobrazit ]
9  Hledání léku[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 7-mi čtenáři na známku 2,86. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 158 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Starý dům


Denny v tu noc, kdy vyhrál pokemoní vajíčko došel do pokemoního střediska a tam se uvelebil. Nechal své dva pokemony a vajíčko u sestry Joy, aby je vyléčila a po případě i zkontrolovala. On sám si šel lehnout do svého pokoje a tvrdě spal až do rána.

*****

Denny se dalšího dne probudil kolem poledne. Okamžitě seběhl dolů pro pokemony se kterými si dal oběd. Poté vyrazil za Willow, když narazil na její tetu Lili.

,,Ahoj, ty musíš být Denny viť?“ zastavila ho.

,,Ano, proč se ptáte?“

,,Včera večer ke mě měla přijít moje neteř, ale nedorazila a já o ní mám strach. Není s tebou?“ zeptala se a Dennymu došlo co se jí asi muselo stát.

,,Není, ale musím jí najít,“ řekl Denny a rozeběhl se po cestě, kterou šla domů.

,,Až jí najdeš, tak jí zamnou prosím pošli,“ křikl a vyrazila na trh. Denny běžel jak blesk, když stál na místě, kde se mu jeho kamarádka ztratila z dohledu.

,,Pidgeotto, Cyndaquile potřebuji vaší pomoc!“ řekl Denny. Z pokeballu vyletěli dva pokemoni a okamžitě se zakoukali na Dennyho vajíčko.

,,Musíte najít nějakou stopu, kde by byla Willow nebo ten kluk ze včerejška,“ řekl Denny. Cyndaquil najednou zmizel v temné uličce, kde ho včera potkali. Denny na nic nečekal a šel za ním, protože utíkat za Pidgeottem se mu moc nechtělo.

,,Našel jsi něco?“ ptal se Denny zhruba dvakrát za minuty.

,,Cynda,“ zvolal najednou pokemon a rozeběhnul se jako blesk. Utíkal uličko, kde tráva prorazila beton, takže Denny sebou asi třikrát praštil na zem než doběhl na konec, kde stál obrovský dům porostlý popínavými rostlinami. Byl obehnán špičatý plotem, které byl ještě zapojen do elektrického vedení a na zahradě seděli dva Houndouři.

,,To musí být ono,“ podotkl Denny a zapískal na Pidgeotta, který nad nimi kroužil. Ten okamžitě sletěl dolů.

,,Musíš odlákat pozornost těch Houndourů,“ řekl Denny. Ptačí pokemon přeletěl přes plot a začal oba psy dráždit svými křídli. Ti se za ní nakonec rozeběhli a zmizeli za rohem domu.

,,Teď ty cyndaquile,“ řekl Denny. Popadl ho do ruky a přehodil přes elektrický plot. Ohnivý pokemon dopadl do trávy a začal se plížit k generátoru.

,,Uhlíky,“ špitl trenér. Cyndaquil okamžitě zkratoval jistič a Denny přešplhal plot s vajíčkem v batohu , na který se málem napíchnul.

,,Támhle k oknu,“ dodal Denny a s Cyndaquilem na rameni se došel podívat co se tam děje. Uviděl všechny tři muže z předešlého večera a k tomu svázanou Willow s tím klukem.

,,Musím jim pomoct,“ dodal. Podíval se okno a všiml si malé praskliny. Denny pomalu vyndal velkou střepinu a do okna udělal rázem velkou díru.

,,Kouřovou clonu,“ zavelel Denny. Cyndaquil z tlamy vypustil černý kouř, který zahalil celou místnost. Hned nato vlezl oknem dovnitř.

,,Neboj Will jsem tady,“ usmál se Denny a strhnul jí roušku a rozvázal ruce.

,,Děkuju,“ poděkovala Will a povolala Totodila. Ten překousl lano věznící chlapce a všichni tři stáli volní před padouchy.

,,Tohle si odskáčete,“ křikl Denny, když najednou ucítil štiplavou bolest na své noze. Podíval se dolů, a tam ležel Arbok, který ho kousnul do nohy.

,,Musíme ho rychle dostat do pokemoního střediska,“ vylekala se Willow a okamžitě se začala probíjet ven.

,,Totodile vodní dělo na toho hada!“ křikla. Arbok vyletěl jako raketa již rozbitým oknem, kterým dovnitř vletěl udýchaný Pidgeotto. Ten přistál na Dennyho rameni.

,,Poslouchej! Doleť pro policistku Jenny a ukaž jí kde jsme,“ řekl Denny. Ptačí pokemon se opět sebral a odletěl oknem, kterým mezitím přiběhli Houndouři.

,,Je na čase zbavit se svědků!“ usmál se muž.

,,Plamenomet!“ dodali další dva. Houndouři vypustili obrovské plamy ze svých tlam.

,,Vodní dělo!“ křikl Willow a Totodile vypustil opět vodu, která začala měnit oheň v páru, když tu se přidal i Squirtle.

,,Já už dlouho nevydržím,“ zaskuhral Denny a padl na zem.

,,Nevzdávej se,“ řekl Dennymu známý hlas. Denny se zvedl ze země a s modrou září v očích se pustil do zápasu se svým cyndaquilem, který byl modrým světlem obklopen celý.

,,Plamenomet!“ křikl. Cyndaquil vypustil silný plamenomet. Ten sežehl oba Houndoury, a ti okamžitě padli k zemi. Denny v tu chvíli padl k zemi a jeho Cyndaquil taky.

,,Musíme jim pomoct,“ vyhrkl Willow. Chlapec popadl Dennyho za rameno a vyvedl ho ven zatím co Willow s Totodile a Squirtlem odráželi útoky.

,,Growlithové zadrž te ty muže,“ vykřikla najednou policistka Jenny, která přijela na své motorce. Vyhodila šest pokeballů a z nich vyletělo několik Growlithů. Ti se začali do můžu v okamžiku pustili.

,,Děkuje,“ řekla Willow.

,,Není zač! Teď dostaňte vašeho kamaráda do střediska. Cyndaquil, Pidgeotto, Totodile a Squirtle se tedy vrátili do pokeballů svých trenérů a ti vyrazili do střediska.

*****

,,Bude v pořádku?“ zeptala se Willow.

,,Je stabilizovaný, ale nepřežije pokud mu nebude podána patřičná protilátka,“ odpověděla sestra Joy.

,,A proč mu jí nedáte,“ vyhrkl chlapec.

,,Už mi došla a tady poblíž se nachází jen zřídka, ale můžete jí zkusit najít,“ řekla Joy.

,,Dobře, jak vypadá?“ souhlasila Willow. S chlapcem se podívali na obrázek a okamžitě vyběhli ze střediska do lesa, kde by mohla růst.

,,Mimochodem jmenuju se Max,“ představil se trenér.

,,Já jsem Willow,“ odpověděla dívka a přidala na tempu. V hlavě se jí honilo jen to, že Dennyho musí zachránit za každou cenu.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní