[seznam
povídek
]

Denny's pokemon Journey

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Počátek dobrodružství[ Zobrazit ]
2  Lov na legendu[ Zobrazit ]
3  Letecká bitva[ Zobrazit ]
4  Údolí zamilovaných[ Zobrazit ]
5  Zápas s únosci[ Zobrazit ]
6  Hmyzí pokemoni[ Zobrazit ]
7  Odvetný zápas[ Zobrazit ]
8  Starý dům[ Zobrazit ]
9  Hledání léku[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 7-mi čtenáři na známku 2,86. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 158 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Hledání léku


Willow a Max seděli na pařezu na začátku Cesmínového lesa a rozhodovali se co podniknou jako další krok, aby našli onu bylinu.

,,Tak já se vydám na do západní části a ty se rozhlédni na východě,“ řekl Max. Willow se sebrala ze země a hned vrazila do houští lesa. Utíkala jako blesk křovím a koukala pod nohy, když najednou zakopla o nějakou rostlinu. Willow se rozplácla a před ní ležela ona vzácná květina.

,,Hurá,“ povyskočila si a už natáhla ruku pro rostlinu, když se z nebe snesl černý pták a kytku vytrhnul ze země.

,,Hej!“ křikla. Pohlédla na oblohu a tam na stromě stálo pět černých ptáků a každý měl v zobáku stejnou bylinu, kterou Will potřebovala.

,,Totodile potřebuji tvojí pomoc,“ křikl a hodila svůj pokeball na strom, kde se objevil voní krokodýl.

,,Musíš jim vystřelit vodním dělem jednu tu kytku ze zobáku,“ rozkázala Will. Totodile začal pálit jeden proud vody za druhým, když k zemi sestřelil jednoho Murkrowa.

,,Dobře,“ povyskočila si Willow a vrhnula s k němu. Z nebe se najednou snesli dva černí ptáci a začali narážet do Willow, tak se schoulila do klubíčka a kryla si obličej od silných zobáků. To samé se stalo Totodilovi, kterého ze stromu srazili zbylí pokemoni.

,,Už jdu Willow!“ vykřikl najednou Max, který se tam objevil z nenadání. ,

,,Pomoz mi!“ kňourala Willow.

,,Jsou to pokemoní vrány, Murkrowove,“ dodal Max. Squirtle, který byl již venku vypustil vodní dělo a z Will sestřelil všechny pokemony. Ostatní okamžitě vzlétli a začala letět pryč.

,,Mají tu kytku,“ dodala Will. Max vytáhnul ze své kapsy tu samou a Will si oddychla.

,,Totodile jdeme,“ usmála se Willow, ale na místě kde malý pokemon ležel po něm nebylo ani stopy. Will se otočila k nebi a nemohla si nevšimnout jak dva murkrowové drží jejího startera a letí s ním pryč.

,,Musíme ho zachránit,“ dodala Will. Max neváhal a hodil před sebe pokeball. Z něho vyletěl nádherný hnědý Noctowl a vyrazil za černými ptáky.

,,Honem, musíme jít,“ zavelel Max a chytl zbědovanou Willow.

*****

Když dorazili k místu, kde měli ty lupiči místo, tak se ukryli za několika bludnými kameny. Byli na vrcholku nějakého kopce, který byl obklopen vysokými stromy a vysokou trávou. Pokemoni seděli na okraji svého hnízda a rovnali si tam cennosti, které ukradli nebo našli.

,,Kde je můj totodile?“

Podívej na ten strom,“ zareagoval Max. Ukázal na strom rostoucí šikmo ze skály takže jeho koruny byla nad hlubokou propastí.

,,Jdu mu pomoct,“ vyhrkla a rozeběhla se k němu.

,,Počkej,“ dodal Max když se na něj ze všech stran slétli Murkrowové a začali ho klobat do hlavy.

,,Will, prosím pomoz mi,“ vykřikl. Willow ho bohužel neslyšela, a tak ho nechala na pospas pokemonům.

,,Už jdu pro tebe?“ řekla Will a začala se sápat po větvi za malým Totodilem, který byl tak vystrašený že se ani nehnul a při menší závanu větru se přitiskl jako klíště k větvi.

,,Dail,“ vyhrkl pokemon, když mu tu sklouzlo a začal padat jako raketa k zemi.

,,Pane bože,“ zabědovala jeho trenérka a zakryla si oči, když najednou kolem ní proletěl pokemon rychlý jako blesk a zachytil Totodila. Will otevřela oči a před ní se vznášel velký Murkrow a ve svých spárech držel vystrašeného Totodila.

,,Děkuju,“ usmála se a převzala si pokemona, který byl úplně unavený. V okamžiku si náhle uvědomila, že s ní není Max. Ohlédla se za sebe a tam na zemi ležel omráčený chlapec a nad ním stále více agresivní murkrowové.

,,Vydrž, jdu ti pomoc,“ vykřikla. Vrátila do pokeballu totodila a vyběhla tam. V okamžiku tam vtrhnul ten samý Murkrow co zachránil Totodila a rozehnal hejno ptačích pokemonů.

,,Maxi! Maxi, jak je ti,“ křičela vyplašená dívka a klepala s Maxem. Ten otevřel oči a chytl jí za ruku, protože z toho klepání mu nebylo zrovna nejlíp od žaludku.

,,Ano, ale ještě jednou semnou cukni, tak už asi nebudu,“ zasmál se Max. Hned nato se vedle Will snesl obří Murkrow.

,,Moc děkuju za pomoc,“ dodala Willow a začala se věnovat Maxovi, když do ní pokemon klobl.

,,Co pak po mě ještě chceš?“ zeptala se Will.

,,Myslím, že chce jít s tebou. Podívej jak se kouká na tvoje prázdné bally,“ podotkl Max. Will si uvědomila že je to pravda, a tak sáhla na jeden z nich.

,,Pokud chceš jít semnou tak si tam vlez.“ Pokemon klobl zobákem do tlačítka a v záři rudého světla zmizel.

,,Já jsem chytnula svého prvního pokemona,“ zajásala Willow.

,,To je hezký, ale teď se musíme vrátit s tou bylinou k Dennymu,“ odpověděl Max. Popadl kytku ležící vedle něho a ještě další, ležící v hnízdě pokemonů a vyrazili do města.

Cesta jim překvapeně uběhla rychleji než, když tam šli a tak za necelý tři hodiny stáli v pokemoním středisku a čekali na výsledky, které jim přinese sestra Joy. ,,Mám dobrou správu! Denny bude v pořádku,“ vyhrkla Joy, když tam přiběhla.

,,Uff,“ oddychli si trenéři navzájem a posadili se na lavičku.

,,Kdy ho budeme moci odejít?“ zeptala se Will.

,,Zítra ráno už bude jako rybička,“ podotkla Joy a odešla do místnosti s nemocnými a raněnými pokemony. Will s Maxem byl tak utahaní že okamžitě vyrazili do Dennyho pokoje, který jim Joy nabídla a oba okamžitě usnuli.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní