[seznam
povídek
]

Cesta Pokémonu

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Můj první Pokémon[ Zobrazit ]
2  Cesta do Pewter city[ Zobrazit ]
3  Kamenný odznak a Cerulean city.[ Zobrazit ]
4  Vodní odznak a Saffron city[ Zobrazit ]
5  Noví Pokémon, Duhový a Zlatý odznak[ Zobrazit ]
6  Vermilion city a dva Pokémoni[ Zobrazit ]
7  Elektrický odznak[ Zobrazit ]
8  Nová kamarádka a Pokémoni.[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 3 čtenáři na známku 2,33. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi zatím nejsou žádné komentáře. [ Zobrazit diskusi ]
 

Kamenný odznak a Cerulean city.


Už jsme dorazili do Pewter city a těšil jsem se že si to rozdám se zdejším trenérem Brockem, ale musel jsem s Jamesem zajit do Pokémonního střediska, protože jsme si museli nechat vyléčit Pokémony.

Ubytovali jsme se v zdejším hotelu, aby jsme měli kde přespat, sice bylo ještě odpoledne ale James měl rád jistotu. James se šel podivat po městě a já na nejbližší Pokémony.

Na louce se probíhal Nidorino. Řekl sem si: Toho si musím chytit, mno, to je druhá fáze ten se mi bude hodit proti zdejšímu trenérovi, tak on mě sám napadl, tak jsem si zvolil Bulbasaura a ten ho zvládl levou zadní protože už s ním s někdo před chvílí bojoval, tak jsem si ho chytil a běžel do Pokémoniho střediska.

Tam ho vyléčili a zrovna jsem potkal Jamese jak jde do hotelu pěkně veselý, tak sem ho zastavil a zeptal se proč je tak veselý a on že si chytil Buterfree a já mu řekl že sem si chytil Nidorina. Tak jsme se potulovali po městě. Ráno jsem šel vyzvat trenéra Brocka k souboji v Pokémonu a on výzvu přijal. Tak zápas mohl začít on si zvolil Geoguda a já Bulbasaura, Geogude si vedl dobře, ale že můj Bulbasaur byl travní Pokémon tak měl výhodu. A na konec Geogude padnul.

Brock si zvolil Onixe, ten si poradil s Bulbasaurem, tak jsem si zvolil Nidorina, byl to zajímavý zápas, ale vyhrál jsem já, dostal jsem kamenný odznak a šel jsem s prvním odznakem a Jamesem do hotelu. Ráno jsme se vydali s Jamesem do Mt.Moon, říkal že tam jsou měsíční kameny tak jsme šli. Vzal nás tam jeden pán protože tam taky jel, tak nás tam vzal a hned jsme tam byli, vysadil nás, poděkovali jsme a šli. Chvíli jsme šli a já sem našel kámen James mi řekl že je to měsíční kámen, že ho můžu použit na Nidorina že budu mít třetí fázi. A já jsem neváhal a použil ho, Nindorino se ho chytil a vyvinul se v Nidokinga. No super mám Nidokinga, ale už si musíme pospíšit do Cerulean city. Zanedlouho jsme tam byli.

Pokračování v příštím díle.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní