[seznam
povídek
]

Jim

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  První díl[ Zobrazit ]
2  Není nad Oddishe[ Zobrazit ]
3  3. Díl Kde je Lt. Surge?[ Zobrazit ]
4  Díl 4. Smutná Abra[ Zobrazit ]
5  5. Díl Psychycký zápas[ Zobrazit ]
6  6. Díl Oheň[ Zobrazit ]
7  7. Díl Problémy a výhodný zápas[ Zobrazit ]
8  Díl 8. Ztracený Pichu[ Zobrazit ]
9  Díl 9. U Misty[ Zobrazit ]
10  10. Díl Máme cíl - Celadonové Město[ Zobrazit ]
11  11. Díl \"Pojď už Gloome!\"[ Zobrazit ]
12  12. Díl Cylkistické dobrodružství[ Zobrazit ]
13  13. Díl Gloom žbluňk[ Zobrazit ]
14  14. Jim jede domů[ Zobrazit ]
15  15. Díl Togetic tik tak[ Zobrazit ]
16  16. Díl Togetic tik tak (2)[ Zobrazit ]
17  17. Díl Bouře[ Zobrazit ]
18  18. Díl Trosečník[ Zobrazit ]
19  19. Díl Zápas na ostrůvku[ Zobrazit ]
20  20. Díl Tanec pro Sandru[ Zobrazit ]
21  21. Díl Přesný cíl a sluneční zmatení[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 5-ti čtenáři na známku 3,4. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 2 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

12. Díl Cylkistické dobrodružství


"Do Fuschiového Města je to ještě pěkná dálka" říká Ricky."Glooooom! glooom!" říká Gloom, mělo to znamenat něco jako "To mne zase budou bolet nohy". "Má to ale jeden háček, je před námi cyklistická cesta a my nemáme kola!", říká Jim. "To není problém, tam bude půjčovna, tak ..", nestihla doříck Ricky a Jim jí skočil do řeči: "Tak povolám Machampa, aby nám probil cestu, nebo poplavem podél mostu s Marillem! To teda ne!..."."No nějak se to vyřeší", utěšuje skupinku Ricky.

"Tak a jsme tady, a co dál???",říká Jim."Počkej! ty jseš trenér?",ptá se Jima jedna holka. "jo, jsem, co chceš? Zápas?"ptá se Jim "Přesně tak, na tři souboje - každý s jiným Pokémonem",odpoví ta holka, zamyslí se a říká:"Ty,ty jseš přece Ricky, Ricky z Oblázkovéhoho Města","Jo a ty jseš Jina, ty už jseš trenérka?!"říka Ricky..."No, holky, nechte toho a ty Jino pojď radši na ten zápas", přerušil Jim rozhovor dvou kamarádek.

"Volím si tebe, Charmandere", říká Jim. "Jdi na něj Bulbasaure", říká Jina, ale Ricky si klepla na čelo, protože už předem viděla Jininu prohru."Bulbasaure, nárazový útok", říká Jina."Charmandere, uhni, neprotahuj zápas a použij plamenomet" říká Jim. Jina neměla šanci."Dobrá poučila jsem se od zkušenějšího trenéra a teď uvidíš ty, Squirtle do toho" říká Jina."Doufám, že ti nevadí, že si zvolím typ v můj prospěch, Raichu, ukaž jí" říká Jim."Raiiichůůů", zajiskřil Raichu štěstím, že si ho Jim zvolil, ale jeho blesky byly natolik silné, že Squirtle už dál nemohl."Teď jdi ty, Ponyto" říká Jina."No, abych nebyl takový srab, nechám ti v typu výhodu, Gloome, je to na tobě" říká Jim."Ponyto, plamenomet" říká Jina."Gloome, použij sluneční paprsek", říká Jim."Ponyto natři mu to, pěkně ho nakopni", říká Jina. Gloom měl sice vytisklou podkovu v obličeji, ale použil už sluneční paprsek a to byl pro Ponytu konec, přece jenom nebyla na takové úrovni, aby odolala. Jim je vítěz."Tak bysme mohli jít si půjčit to kolo", říká Jim. Nakonec si naši hrdinové půjčili kolo a most bez problému přejeli.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní