[seznam
povídek
]

Neilova cesta

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  První Pokémon[ Zobrazit ]
2  První přítel[ Zobrazit ]
3  Problém Cherrigrowe city[ Zobrazit ]
4  Ať žije Eevee[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 3 čtenáři na známku 2. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 2 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

První Pokémon


V malém městečku New Bark Town ,v jednom domku na okraji se dívá desetiletý kluk Neil Kamin na televizi.Zrovna probíhá zápas Pokémonové ligy.

"Trenér v červeném poli si volí Victreebela,trenér v zeleném poli si volí Blastoise. Je tohle možné? Tohle bude zápas století. Kdyby tak tohle viděl Ash Ketchum.",popisuje moderátor děj zápasu.

CVAK!,ozvalo se. Neil zdvihl oči. "Mami,nech mě to dokoukat,prosím,"prosí Neil,ale jeho máma,která vypnula televizi je neústupná:,,Ne,zítra jdeš k profesorovi Elmovi,aby ses vydal na svou cestu trenéra pokémonů,tak dobrou noc ty můj malý trenére,"dala Neilovi pusu na dobrou noc a odešla.Neil si nařídil budík,ale spát se mu nechtělo.Rozsvítil si lampičku a vytáhl knihu o nejlepších trenérech historie.Ty jména!Kapitán Rock a jeho Gastly s Haunterem,"kráska"Li,"silák Rick,"krotitel ďábla"Harry,mistr Roy,"teplej"*Jack,Lance,Gary Oak,který se do Pokémonové ligy dostal jen kvůli protekci jako vnuk profesora oaka a Ash Ketchum,který se odstěhoval pryč,nikdo neví kam.Jen členové Pokémonové ligy vědí,kde je,ale neprozradí to. Neilovi se začaly klížit oči tak odložil knížku,zhasl lampičku a šel spát.Celou noc se mu zdálo,jak poráží mistra-Ashe Ketchuma…

CRRRR!,zazvonil budík naprosto nelidsky.Neil se probudil,chvíli zápasil sám se sebou,ale nakonec otevřel oči a koukl se na budík.Bylo 8:00.,,Dost času,abych šel,"zabručel Neil,oblékl se a vydal se k profesorovi Elmovi do laboratoře,která sousedila s jejich domem.Než opustil dům,tak ho zastavila máma a dala mu balíček.Neil roztrhl papír a vzal do ruky zbrusu nové hodinky s telefonem.,,Zavolej mi,když budeš něco potřebovat,"poradila Neilovi máma a dala mu pusu na rozloučenou.Cestou Neil přemýšlel,jakého pokémona si vybrat.Než došel k profesorovi,tak své rozhodnutí třikrát změnil.Byl tak "teplej", protože používal jenom ohnivé pokémony rozrušený,vždyť bude mí prvního pokémona.Když vešel a profesor se ho zeptal,jakého pokémona si vybere,tak vyhrkl:,,Totodila."Profesor mu podal červeno-bílý pokéball.Neilovi se rozklepala kolena.Jeho první pokémon.Napadlo ho se na něj podívat.Upustil pokéball na zem a s červeným zablesknutím z něho vyskočil modrý pokémon podobný malému krokodýlovi.,,totodajl!".vykřikl pokémon.,,Nebudu tě nutit vrátit se do pokéballu,půjdeš vedle mě.Pohybem na čerstvém vzduchu budeš zdravější a posílíš nohy,"řekl Neil.Totodile přátelsky zacvakal zubama a přitom roztrhl Neilovi kus trička.,,Totodile!,"vykřikl Neil.,,Dávej si pozor,Totodilovy ostré zuby můžou být nebezpečné i jeho vlastnímu trenérovi,"varoval Neila profesor Elm.,,Aha,"hlesl Neil.,,Teď jsi trenér pokémonů a můžu ti dát tohle,"řekl profesor a podal Neilovi pokédex a šest pokéballů.,,Děkuju pane profesore.Nashledanou,"rozloučil se Neil a hodil na záda batoh s potřebnými věcmi.,,Budu ti říkat Toto,"otočil se k Totodilovi a rozběhl se ke dveřím.Totodile zacvakal zuby a rozběhl se za Neilem.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní