[seznam
povídek
]

Neilova cesta

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  První Pokémon[ Zobrazit ]
2  První přítel[ Zobrazit ]
3  Problém Cherrigrowe city[ Zobrazit ]
4  Ať žije Eevee[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 3 čtenáři na známku 2. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 2 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

První přítel


Neil s Totodilem si vykračovali po cestě směrem do Cherrygrove city,když najednou z houští vyletěl malý hnědý pokémon.Vyletěl do veliké výše. To je Pidgey,"zvolal Neil a otevřel pokédex.

PIDGEY,létající pokémon.Ideální pro začínající trenéry, ozval se z pokédexu strojový hlas. Tak to si ho chytím,"vzkřikl Neil a napřáhl se s pokéballem,ale pokédex mu to rozmluvil

Pro chytání pokémonů je vhodné je nejdřív oslabit. Tak jo, Toto, škrábavý útok,"vykřikl Neil.Pidgey se sletěl kouknout,co se děje,ale to neměl.Totodile po něm vyskočil a silně ho škrábl do křídla.Pidgey se zapotácel ve vzduchu a spadl do prachu na zem.Neil hodil pokéball a ten se třikrát převalil a zůstal.,,Chytil jsem prvního pokémona!,"zakřičel Neil a sebral ze země pokéball.,,Jsi dobrý,ozvalo se za Neilem".Neil se otočil.Byl tam jeden z pomocníků profesora Elma.,,Profesor mě požádal,abych ti dal tohle,"řekl a podal Neilovi lahvičku s lékem(potion).,,Děkuju,"poděkoval Neil.Pomocník potom odešel.Neil dal lék Pidgeymu a začal ho trénovat.

Neil pokračoval dál do Cherrygrove city. Najednou ucítil kouř. Vyslal Pidgey,aby se šel podívat,co se děje.Pidgey přiletěl a s poděšeným křikem vedl Neila na louku.Na louce viděl,jak malý Charmander zapaluje trávu,poblíž stál kluk,asi Charmanderův trenér a snažil se ho dostat do pokéballu,ale charmander vždy uhnul.Toto,uhas to!,"zakřičel Neil a Totodile vyslal směrem k ohni čůrek vody.Neil poznal,že takhle nic Toto neuhasí.,,Miř Charmanderovi na ocas"Neil věděl,že hašením plamenu na ocase se může Charmander hodně oslabit,ale i zabít.Totovy útoky však Charmanderovi nemůžou moc udělat.Totodile vyslal čůrek na Charmanderův ocas.Plamínek zasyčel a Charmander ihned upadl do kómatu.Totodile najednou vyskočil a z pusy vyslal silný proud vody,který udělal v zemi díru.Totodile se naučil vodní pistoli!,,Výborně,Toto!Teď uhas ten oheň",zakřičel Neil.Totodile začal mocným proudem hasit oheň,který se už hodně rozšířil.Ale z hašení bylo moc kouře a Neil s klukem se začali dusit.,,UCH!KUCK!Pidgey,KUCK!větrný vír KUCK!,"zasípal z posledních sil Neil.Slabý Pidgey vyslal slabý větrný vír,ale i ten stačil na odvedení kouře pryč.Za chvíli se z ohně jen kouřilo.Nový problém byl,že se probral Charmander.,,Toto,vodní pistoli,"zavelel Neil.Totodile vyslal tak silný proud,že to odhodilo Charmandera o několik metrů dál,ale tentokrát už nevstal.Toto se postavil a najednou ho zalilo bílé světlo.,,Toto se vyvíjí!,"vykřikl překvapený Neil.Najednou světlo zhaslo a Toto zůstal Totodilem.,,J-jak to?,"vykoktal Neil a otevřel pokédex.

Někteří pokémoni se nechtějí vyvinout, ale vyvinou se později, když sami chtějí. Aha,"hlesl Neil,,Ale mě ani nevadí,že ses nevyvynul,mě se líbíš,tak jak jseš,"řekl Neil a přitiskl Totodila k sobě.Ten zacvakal zuby a udělal Neilovi další díru do trika. Děkuju za pomoc,"ozval se kluk,,Jestli chceš,já ti Charmandera dám snad tě bude poslouchat.Já se jmenuju Mike a ty?",,Neil,"odpověděl Neil.,,Jestli chceš,pojď se mnou,"nabídl Neil Mikeovi.,,Rád,kam jdeš?,"zeptal se Mike. Do Cherrygrove city a ty?,"odpověděl Neil. Já taky,"přitakal Mike.

Tak se Neil novým pokémonem a novým přítelem vydal do Cherrygrove city za dalším dobrodružstvím.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní