[seznam
povídek
]

Andy z Prahy

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Úvod o Andym z Prahy[ Zobrazit ]
2  1.pokémon[ Zobrazit ]
3  1.chycený pokémon[ Zobrazit ]
4  1.zápas[ Zobrazit ]
5  Další přírůstek[ Zobrazit ]
6  Evoluční kameny[ Zobrazit ]
7  Boj o travní odznak[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 6-ti čtenáři na známku 4. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 2 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

1.zápas


Andy si jen tak zašel do lesa.Když tu najednou na něho vyletěl ze stromu Pidgey. Andy na nic nečekal a poslal na něj Bulbíka.Ten bez váhání použil listovou břitvu a okamžitě potom i nárazový útok.Pidgey tomu však odolával a použil větrný vír.Bulbík se chvíli motal a potom mu Andy nařídil použít šlehací útok. Pidgey už to nezvládl a padl na zem.Andy hází pokébal a Pidgey už je jeho!!!

Dobře jsi to provedl!!! zasmál se poblíž nějaký muž Co by jsi řekl zápasu mezi námi???Když vyhraješ,dám ti Abru,když vyhraju já,dáš mi všechny tvé pokémony!!! Klidně!!!přijal sebevědomě Andy, Bude se hrát na tři pokémony!!!

Cizinec poslal Snorlaxe,Andy proti němu poslal Pidgeyho. Ten okamžitě bez váhání použil klofací útok.Měl velkou výhodu,Snorlax usnul.Pidgey použil také křídelní útok.Snorlax stále spal a byl vyčerpán,proto ho cizinec stáhl z boje.

Dobře,to byl jen začátek!řekl na svoji prohru cizinec, teď posílám tebe Cubone!!! Pidgeyi vrať se!!!Volím si tebe Mankey!!! #8220; řekl Andy.Mankey použil dvojitý kop a hned na to náraz.Cubone byl velmi vyčerpán,ale přesto použil velmi rychlý kostní bumerang.Mankey se vyhnul,ale když se kost vracela,narazila do něj.Mankey se velmi naštval a použil opravdu velmi rychlý boxovací útok.Cubone nebyl schopen dalšího boje!!!

Mankey je vítěz!!! No dobrá, řekl poklidným hlasem cizinec, teď už si s tebou hrát nebudu,protože nasazuji Vulpixe!!! Škoda Bulbíku,proti němu bojovat nemůžeš, oznámil Andy Bulbasaurovi, proto si opět volím tebe Pidgeyi!!! zápas byl velmi dlouho nerozhodný,až když už byli oba pokémoni velmi vyčerpaný,povzbudil Andy Pidgeye, který se vzchopil a porazil Vulpixe už konečně jednou pro vždy!!!

Co se to děje Pidgeyi???Vždyť ty se vyvíjíš!!! zvolal radostně Andy.A opravdu, z Pidgeyho se stal Pidgeotto!!! To by bylo!!!A teď mi dej Abru kterou jsem vyhrál!!!řekl Andy. Nikdy!!!řekl kupodivu cizinec nikdo ti to nedosvědčí hahaha!!! Ale já ano!!! zvolala policistka Jenny dejte mu to,co vyhrál!!! cizinec dal Andymu jeho Abru a utekl. Vedl jsis dobře,nechtěl by ses dostat do pokémonové ligy bez odznaků??? zeptala se Jenny. Myslíte přes zkoušky?Asi by jsem se tam dostal,ale nemám zatím zrovna dobré pokémony pro ligu. řekl smutně Andy. Liga právě začala,to znamená, že bude až zase za rok.A čím dřív zkoušky uděláš,tím levněji ti to vyjde!!! přesvědčovala ho Jenny Já bych ti to klidně i zaplatila!!!

Opravdu???V tom případě bych to zkusit mohl!!!Ale ne hned,ještě si nachytám pár pokémonů,pak bych Vám zavolal.řekl Andy. Oba si vyměnili čísla a rozešli se každý jiným směrem…..


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní