[seznam
povídek
]

Andy z Prahy

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Úvod o Andym z Prahy[ Zobrazit ]
2  1.pokémon[ Zobrazit ]
3  1.chycený pokémon[ Zobrazit ]
4  1.zápas[ Zobrazit ]
5  Další přírůstek[ Zobrazit ]
6  Evoluční kameny[ Zobrazit ]
7  Boj o travní odznak[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 6-ti čtenáři na známku 4. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 2 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

Evoluční kameny


Týden uplynul jako voda a Andy měl za sebou 20zápasů,všechny je vyhrál. Bulbasaur se mu vyvinul na Ivysaura a Caterpie už je Butterflee. Když se tak Andy procházel po městě,uviděl obchod s evolučními kameny.Vyndal si Growleeho aby se podíval.Ten hned naznačil,že by se chtěl vyvinout(což může jen pomocí evol.kamene).Andy kývl hlavou na souhlas a vešel do obchodu.Neměl peníze a tak mu prodavač nabídl zápas.Když vyhraje Andy,dostane kámen,když vyhraje prodavač,dostane jednoho pokémona který byl v zápase použit!Andy souhlasil.

Bude se hrát na 4 pokémony. Prodavač volí Geoduda,Andy Ivysasaura.Ivysasaur použil listovou břitvu a pijavičí semínko.Geodude prohrál.Jako dalšího prodavač nasadil Marowaka.Andy dal do hry Buterfeeho.Celou dobu vyhrával Marowak,až najednou začal Marowak soustřeďovat energii.Buterfee toho využil,otřepal se a uspal Marowaka pomocí spacího pilu.Marowak prohrál.Prodavač se dlouho rozmíšlel až vyndal z pokébalu Bedrill.Andy na to odpověděl Growleem.Growlee použil dvakrát po sobě plamenomet a velmi tím dobře vycvičenou Bedrill oslabil.Ta použila pouze jedovaté píchnutí, ale Growlee uhnul a dorazil jí kousacím útokem.Prodavač si jako čtvrtého pokémona volí Drowzeeho,Andy proti němu Pidgeotta.Drowzee hned po tom co se Pidgeotto objevil použil uspávací útok a ten se mu povedl.Hned na to použil pojídač snů a Pidgeotto prohrál.Andy se rozmýšlel koho nasadit až mu najednou vyskočil z opasku Mankey a chtěl zápasit.Andy ho tedy poslal proti Drowzeemu.

Mankey použil kopací a boxovací útok. Mankey použil několik dalších útoků a Drowzee prohrál.,,SUPER!!!vykřikl Andy.Prodavač dal Andymu ohnivý evoluční kámen a Growlee se okamžitě vyvinul na Arcanineho. ,,Nechtěl bys vyměnit Marowaka???zeptal se prodavač Andyho. Podle toho za co.Mohl bych ti nabídnout jediného pokémona kterého nepoužívám a to je Abra.odpověděl Andy.,,Tak platí!!!nabídl prodavač.Andy i oba vyměnění pokémoni souhlasili. Marowak se dostane do lepšího týmu a Abra bude více používaná.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní