[seznam
povídek
]

Jr.Trainer & Cheater

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Moje malá Celebi.[ Zobrazit ]
2  Záhadný PokéBall[ Zobrazit ]
3  Seznámení[ Zobrazit ]
4  Guide Gent[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 17-ti čtenáři na známku 2,06. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 14 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Záhadný PokéBall


Betty se vydala se svou novou kamarádkou do lesa po cestě číslo 29.Poté co našla v Pokéballu Prof. Elma Celebi místo Chikority, všechno bylo zvláštní. Maminka jí dala SVŮJ PokéGear místo jejího, Profesoru Elmovi se počítač málem rozskočil, protože se mu linuly E-maily z celého světa a žádaly o informace o Pokémonech a navíc jsem se ani nezmínil o tom červenovlasém klukovi, co se pořád ochomýtal okolo Elmovy laboratoře.Navzdory všemu však přesto vyrazila a na svůj první zápas také nečekala dlouho. Hned kousek od frajírka, který se vytahoval, že umí trénovat a chytat Pokémony narazila Betty na Rattatu, Podle PokéDexu na třetí úrovni. Neváhala, shrnula si vlasy z čela a vyhodila Pokéball se svou Celebi.

"Celebi, Pijavičí semínko!"

"Serebi!"

Rattata však hbitě odvrátila Celebin útok a hned nato nasadila Nárazový útok tak silně, že Celebi ztratila téměř celou životní energii.Ta se uzdravila pomocí bobule, kterou nosila zavěšenou na krku od Profesora. Použila útok "AncientPower", ale Rattata se mu vyhla!

"Jak se může Rattata na třetí úrovni vyhnout AncientPoweru bez sebemenšího poškození?"

Po deseti minutách lítého zápasu už byla Celebi tak vyčerpaná, že se Betty odhodlala k závažnému rozhodnutí.

"Kde jenom ten postřik na rány je..."

Prohrabovala se v batohu, když tu náhle ucítila něco kulatého. Popadla to a vytáhla na denní světlo. Držela v ruce zelený pokéball s velkým výrazně červeným M.

Pokrčila rameny a hodila ho po Rattatě. Poté se objevila nádherná žlutozelená záře, ve které se zmítal červený obrys tam, kde před tím stála Rattata. V následujících vteřinách světlo zmizelo a na zemi ležel Pokéball, jako by se nic nestalo, jen kontrolka mu svítila. Nebylo to klasické červené světýlko, ale jasně zelené, jako by naznačovalo, že vše je v pořádku.

Co se stalo, co byl onen záhadný PokéBall?

Je to opět Martyho práce?

Dozví se Betty někdy o tom všem, nebo zůstane loutkou v nevědomosti?

TO BE CONTINUED...


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní