[seznam
povídek
]

Jr.Trainer & Cheater

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Moje malá Celebi.[ Zobrazit ]
2  Záhadný PokéBall[ Zobrazit ]
3  Seznámení[ Zobrazit ]
4  Guide Gent[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 17-ti čtenáři na známku 2,06. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 14 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Guide Gent


Betty a její dvě kamarádky se procházely po cestě 29. Kromě pár zápasů s divokými Ratattami je nic neobvyklého nepotkalo. Jednou Betty narazila na Hoppipa, ale raději ho nechala být. Lidem by mohlo být podezřelé, kdyby měla hned tolik Pokémonů. Trvalo jí asi půl hodiny, než došla do Cherygroovu.

Cherrygroove bylo malé městečko u moře, laděné trochu do růžova. Když vyšla z lesa, zastavila se na kopci. Měla ho jako na dlani. Bylo plné malých dřevěných domečků, všechny vypadaly úplně stejně. Jediné, co vyčnívalo, byla kulatá střecha místního Pokémoního střediska. Bylo to tu útulné. Jednou tu byla s mamkou nakoupit v místním koloniále. Tehdy se zastavily i v PokéObchodu pro protijed. Maminčiného Poliwaga bodl divoký Weedle a vypadalo to s ním bledě. Dobrá, vím kde je koloniál a PokéObchod. PokéCentrum nebude problém najít. Kam tedy nejdřív?

Crrrr...

"Haló?"

"Ahoj, to jsem zase já." ozval se z telefonu Martyho hlas.

"Potřebuješ něco?"

"No, vlastně jsem ti chtěl poradit. Jestli si chceš ušetřit pár hodin, vyhni se támhle tomu dědovi. Ten co sedí u kašny a krmí Pidgeyho, vidíš?"

"Vidím, ale..."

Zavěsil. Betty ho zlostně zaklapla a pokoušela se kašnu obejít obloukem. Když byla na nejlepší cestě dál do města, sedl jí na rameno Pidgey. Otočila se a děda stál hned za ní a téměř bezzubá ústa měl zkřivená do širokého úsměvu.

"Ahoj, děvče, ty jsi tady nová, viď?"

"No vlastně..." začala Betty, ale starý pán ji nepustil ke slovu.

"Z toho si nic nedělej. Vidím, že máš PokéBally, ty jsi trenér Pokémonů, že? Jestli s trénováním začínáš, můžu ti dát pár rad."

"Eee..."


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní