[seznam
povídek
]

Hirova cesta

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Chikoritu, Cyntaquila nebo Totodilea? [ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 3 čtenáři na známku 2,67. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi zatím nejsou žádné komentáře. [ Zobrazit diskusi ]
 

Chikoritu, Cyntaquila nebo Totodilea?


Hiro otevřel oči a podíval se na hodiny. Bylo 6:45. Přemýšlel jestli má vstát nebo ležet do 7 hodin (v sedm včera plánoval vstát). Z přemýšlení ho vyrušil pokémon u okna. Hiro ho uviděl a nahlas se zeptal Který to asi je?. Někdo mu najednou odpověděl No přece Sentret. Hiro se trochu vyděsil a otočil se. Dobrý den profesore Elme! vzorně odpověděl Hiro. Ty už jseš vzhůrů? pokračoval Elm, nemůžež se dočkat co?.

Profesor Elm do něj jakoby viděl a věděl na co myslí. Kdybys chtěl můžež přijít o půl hodiny dříve a vybrat si tak určitě pokémona kterého chceš a nemusíš se bát že ti ho někdo vyfoukne. Hiro se doslova rozzářil a dříve než Elm vyšel dveřmi z domu, Hiro se už hnal poschodech dolů a málem se přerazi o svojí matku která na něj dole čekala. Pozóóóóór křičel a brzdil jak nejlíp uměl. Zabrzdil těsně u matky. Oddechl si a řekl: Ano, mami?. Tady máš POKÉgear říkal mu matka, máš tam už zabudované číslo domů. Hiro samozřejmně věděl, že POKÉgear má v sobě zabudovaný telefón a možnost zabudování mapy a rádia. Hiro poděkoval a hnal se k Elmovi.

Po cestě viděl jak po moři plave nějaký divoký pokémon. Hiro nastavil uši a poslouchal: Láá-práás. Aha takže Lapras. Hiro konečně dorazil k Elmovi. Takže kterého pokémona si vybrat Vyber si řekl a ukázal na tři pokébally, Chikoritu, Cyntaquila nebo Totodilea? Hiro teď naposledy přemýšlel a trochu se potil napětím. Přemýšlel o tom celý minulí den. Vezmu si nedořekl Hiro a naposled o tom pomyslel. Ano, vezmu si Totodilea řekl konečně Hiro. Elm mu podal pokéball a pokédex. Tady máš řekl mu Elm. Hiro poděkoval a odešel. Když odcházel ,uviděl ještě dva trenéry, kteří se ho nervózně ptali kterého pokémona si Hiro vzal. Naštěstí chtěl jeden z nich Cyntaquila a druhý Chikoritu. Hiro byl nadšený z Totodilea a podíval se na řeku kde před tím byl Lapras. Místo něj tam byl Gyrados a nějaký člověk! Vždyť mu ten Gyrados něco udělá!!! Hiro sice věděl, že Totodile nemá proti Gyradosovi šanci, ale i přes to běžel Hiro k moři.

To be continue .......

Zachrání Hiro kluka před Gyradosem? Přežije to ten kluk? To se nedozvíte dříve nežli ve druhém díle...


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní