[seznam
povídek
]

Sarkovo dobrodružství

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Zahájení cesty[ Zobrazit ]
2  Výborný Poliwag[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 2 čtenáři na známku 3. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi zatím nejsou žádné komentáře. [ Zobrazit diskusi ]
 

Zahájení cesty


Když bylo Sarkovi 10 let, chtěl se stát trenérem pokémonů. Bydlel v Šafránovém městě se svojí starší sestrou Larou, protože mu zemřeli rodiče. Lara měla moc ráda svého Pidgeyho ,který pořád poletoval okolo ní.

Sark měl na výběr ze tří pokémonů: Drowzee, Ponyta a Magnemite. Chtěl jedině Drowzeeho, protože měl nejraději psychické pokémony.

Sark se moc těšil a vzbudil se časně ráno. Sbalil si věci do batohu a vyrazil si pro svého prvního pokémona do domu profesora Psychika. Jakmile vešel dovnitř profesor hned spustil: "Vítám tě, Sarku, jsi už druhý kluk, který si přišel vybrat svého pokémona." Sark řekl: "Chtěl bych Drowzeeho." Profesor sklopil oči a řekl: "Bohužel, Drowzeeho si už vybral kluk před tebou." Sark zesmutněl a pomalu odcházel. " Počkej", řekl profesor. "Alespoň si vezmi tuto příručku. Z ní můžeš některého svého pokémona naučit útok Psychický paprsek. A ještě si vezmi tento lístek",řekl profesor. "Je to lístek na dvouleté studium v psychickém klubu. Koupil jsem ho pro tebe, protože máš tak rád psychické pokémony.""Děkuji",řekl s úsměvem Sark. "Jelikož se zahájení cesty koná jednou za dva roky, budeš mít dost času se naučit u Sabriny telekinetické a telepatické schopnosti k ovládání a k dorozumívání s pokémony",řekl profesor, když Sark odcházel. Všechno co se mu přihodilo, hned běžel říct své sestře Laře. Lara byla ráda, že se Sark něčemu přiučí.

Po studiu si dal za cíl, že jednou porazí i svou učitelku Sabrinu. Sarkovi už bylo 12 let a u profesora Psychika si zamluvil nějakého psychického pokémona. Jelikož profesor dostal Abru, Geoduda a Bellsproata, se Sark hrozně radoval, protože měl ještě radši Abru než Drowzeeho.

Ráno vstal velmi brzy a ještě před odchodem se rozloučil s Larou. Když vcházel do profesorova domu, už mu profesor předával pokébal s Abrou, pokedex a 5 pokébalů. A tak se dvanáctiletý Sark vydal na cestu za prvním dobrodržstvím do Blankytného města.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní