[seznam
povídek
]

Sarkovo dobrodružství

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Zahájení cesty[ Zobrazit ]
2  Výborný Poliwag[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 2 čtenáři na známku 3. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi zatím nejsou žádné komentáře. [ Zobrazit diskusi ]
 

Výborný Poliwag


Sark došel za necelou půlhodinku cesty k rozcestí. Buď mohl jít vpravo, vlevo, nebo rovnou za nosem do vysoké trávy. Šel do vysoké trávy a po chvíli dorazil k nějakému domu.

Zaklepal a vstoupil dovnitř. "Dobrý den",řekl Sark. "Kdo to přichází",řekl pán, který seděl u stolu. "Jmenuji se Sark a jsem trenér z Šafránového města." "Moc mě těší, já jsem Henry. Toto je pečovatelské centrum pro pokémony",řekl Henry a zesmutněl. "Něco vás trápí?" řekl Sark.

"Dnes ráno mi zavolal jeden z mých zákazníků, že už nechce svého pokémona, kterého zde nechal. Ani nezaplatil a já teď nevím co s ním." "Vadilo by vám, kdybych si ho vzal a zaplatil trénink za toho zákazníka?" "Ne, nevadilo",řekl Henry. "Kolik stojí ten trénink a koho zde vůbec nechal?" ,chrlil ze sebe Sark.

"Jestli máš 2000, tak si ho můžeš vzít, Poliwaga. Je velmi dobře vycvičen a měl

by se brzy vyvinout". "Zde jsou vaše peníze a děkuji za Psyducka", řekl Sark a s úsměvem odcházel.

Před centrem stál trenér a tak ho Sark vyzval na souboj, aby zjistil, jak je jeho Poliwag dobrý. "Dobře, zápas dva na dva",řekl trenér. "Tak začneme",řekl Sark. "Rhyhorne, leť!" "Poliwagu, jdi na to!" "Rhyhorne, Rohový útok!!" "Poliwagu, použij Vodní dělo!!!" . Rhyhorn se rozběhl, ale Poliwag uskočil a Vodním dělem ho srazil k zemi. "Výborně Poliwagu",zvolal Sark. "To nevadí Rhyhorne",řekl trenér. "Vulpixi, leť!! "Vulpixi, Plamenomet!!." Poliwagu uhni!" Poliwag se pokusil uskočit před vulpixovým plamenometem a povedlo se mu to. "Poliwagu, vodní pumpu!!!" "Vulpixi…",ale než to stačil trenér doříct, Vulpix už ležel na zemi, neshopen boje.

"Jóóóóó, vyhrál jsem první zápas",zařval Sark. "Byl to dobrý zápas",řekl trenér a vešel do pečovatelského centra.

Sark si vzpomněl, že ještě Abru nenaučil Psychický paprsek, tak si vzal příručku, poslal Abru ven z pokébalu a asi tak po půl hodince uměla Abra Psychický paprsek. Sark si řekl, že měl dnes šťastný den a tak se vydal do Blankytného města pro vodní odznak.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní