[seznam
povídek
]

Povídka na pokračování

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Překvápko[ Zobrazit ]
2  První zápas[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 2 čtenáři na známku 3. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 1 komentář [ Zobrazit diskusi ]
 

Překvápko


...,,Mamí,mamí!!!" ,,Co je Honzo?" ,,Mamí,Johana mě nemá ráda!!!!!" ,,Aha a co ti zase udělala,hmm???" ,,Když ona je hrozně pitomá." ,,A proč,proboha???"

,,Já sem jí řekl,že na tu pokémoní cestu půjdu s ní a ona řekla,že to by spíš zůstala doma,než aby šla se mnou,BÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!"

,,Stejně s ní nepůjdeš,tak co." ,,Aproč s ní nemůžu jít???!!" Protože už odešla za profesorem Oakem. CCCC-C-COŽE???? Jó,holt budeš si muset ještě rok počkat.......

....Pane Oaku,mohl byste mi laskavě vysvětlit to ,,Je mi líto Johano,ale už nemám pokémony????"

No víš,nemusíš se hned rozčilovat,já vím jak by ti bylo líto kdybys musela ještě rok čeka...Líto???!!! Vy říkáte líto???Vždyť já už čekám rok!!!!...No tak,já už bych tě přece nenechal čekat další rok!Co si o mě myslíš??Že sem nějakej necita?To snad ne?! Promiňte já vás nechtěla rozčílit. To nic,já tě chápu. (Dědek jeden starej!!!)Alakazam za profesorem se na zemi začal svíjet smíchy. Ehm,pane profesore ten Alakazam umí číst myšlenky??? Ano umí. odpověděl Profesor a zamyšleně se na svíjejícího se Alakazama díval. Pane profesore?,zeptala sem se (mimochodem já v první osobě)Hmmmmm,Ano? Tak jak to teda je s těma pokémonama? No,jak už sem říkal nemám sice už žádné,ale nenechal bych tě už déle čekat,a tak sem ti jednoho zajímavého chytil tady v okolí (HEJ!V okolí sou pokud já vym jenom samý Pidgey,Parasi,Bellsprouti,Dittové(ikdyž ti celkem ušli),Nidorani(-kluci i holky) a samý takový ťulpasové,který já upřímně řečeno,nemůžu vystát!!!) Ehm,pane Profesore a kterého? No,abych tě dál nenapínal,je to velmi zajímavý pokémon. (Co myslel tím ,,Abych tě dál nenapínal"??!!) Alakazam mimochodem zaregistroval v mých myšlenkách i tohle,protože byl zase na zemi a profesor se na něj díval s číl dál větší nervozitou,to sem poznala podle toho,jak se mu klepala ruka,když ukázal na dost omlácenej pokébal.Já se na něj s jistou hrůzou podívala a to Profesora(Podle mně)zneklidnilo ještě víc.

Když se jakž takž uklidnil:No tak ho honem otevři.Už se těším co na něj řekneš. Moje osudová chvíle měla začít a já ne a ne ji vyplnit,nakonec to Profesor nevydržel,přišel k pokébalu a vypustil z něj------------- HEJ,TO JE DITTO!!!!PROČ STE TO NEŘEK HNED, VŽDYTˇ TO JE TEN NEJLEPŠÍ POKÉMON V OKOLÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ječela sem jak šílená . Aspoň,že se ti líbí ,řekl jako by na oko skromně ten nejbáječnější profesor na světě Pak už se to seběhlo hrozně rychle,profesor mi dal nějaké pokébali a greatbali,pokédex a pak mi už jen mohl popřát šťastnou cestu a já šla.....


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní