[seznam
povídek
]

Team Rocket a jeho skopičiny

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Díl první[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 5-ti čtenáři na známku 2,8. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi zatím nejsou žádné komentáře. [ Zobrazit diskusi ]
 

Díl první


Jessie, James a Mňau se právě chystali vytvořit další plán jak ukrást Pikachu , ale s pravým nápadíčkem přišel až Mňau. Probudili se a pro zkoušku ,jestli nezapomněli svůj slogan :

Už zas budou problémy. A problémy jsme my . My chráníme svět před velkou zhoubou. Před láskou ,krásou, štěstím a touhou—To ta největší jsou totiž zla, co kdy naši zemi ovládla . JESSIE!! JAMES!! Zlí Rakeťáci už jsou zase tady a zmaří vám všechny vaše snahy.

Mňau: a se vším všady ukradneme Pikaču toho prcka. Jess:dobře Jamesi, umíš to, ale Mňau, ty si měl říct: mňau se vším všady-a dost!

Mňau: ale můžu si snad vymyslet svůj konec podle dané situace a když ten Ashíček bude mít v kalhotách, tak bude teprve lehčí ukrást jeho oblíbenou elektrickou myšku, kterou dostal od profíčka Oaka, ale bohužel je pořád ve střehu a jeho nadprůměrně silní pokemoni- Bulbasaur, Charizard, Squirtle a Pidgeyotto. To je pro nás naprostá katastrofa.

Jess a James: Ale Mňau!!!

Jess: snad si nezapomněl?

James:Že Ashův Pidgeyotto se vyvinul na 3. vývojovou fázi Pidgeyota?

Mňau: Né ,né ,né ,né, né, mne pořád hnal Fearow- já jsem u toho nebyl, ale, když jsem už Fearowa setřásl , tak jsem uviděl elektrickou záři- bylo to jako blesk, ale blesk to být nemohl, protože nepršelo a matně jsem uprostřed té rány viděl obrovská křídla- rozpětí křídel tohoto ptáka činilo nejméně 4,5 m a měl velký zobák, no zobák to byl zoban.Můj mňauovský dědeček mi říkal, že viděl ježaté pokémony- byli žlutí, byli dva a byli to ptáci a prý električtí.

Říkal, že se ten pták jmenuje—počkat ,nějak Zaslos, nebo Zar…, Zap… Zap , Zapdos!!Děda říkal,že je to jeden z trojice legendárních pokémoních ptáků a patří do ní Zapdos, pak ledový pták a ohnivák, ale u těch dvou si na jméno nevzpomenu. Jessie rychle lišácky vyhrkla: Počkat!! Už mám nápad, jak ukradneme motorovou myšku!!!

James jí zasekl: ELEKTRICKOU!! A jaký nápad Jessie? Mňau: Už to mám taky! Přijdeme se Ashe zeptat na to jestli neví, co by to mohlo být za pokémony.A mezitím co se ho budete ptát, tak já lapnu Pikachu.

Jessie dala Mňau pusu, ale Mňau ji moc svým škrábavým útokem nepotěšil.

James: Tak jdeme!

V PŘÍŠTÍM DÍLE UVIDÍTE, JESTLI SE RAKEŤÁKŮM PODAŘÍ ULOUPIT VÁMI OBLÍBENÉHO PIKACHU.

Pokračování příště ...


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní