[seznam
povídek
]

Být nejlepším!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Zahájení cesty[ Zobrazit ]
2  Chytání Pokémona[ Zobrazit ]
3  Balík pro profesora Oaka[ Zobrazit ]
4  Napodruhé všechno vyjde[ Zobrazit ]
5  Nebezpeční Nidorani[ Zobrazit ]
6  Tvrdý trénink[ Zobrazit ]
7  První zápas[ Zobrazit ]
8  Zrada v Chromovém lese[ Zobrazit ]
9  Krádež[ Zobrazit ]
10  Mám tě rád, Eevee[ Zobrazit ]
11  Honička v Měsíční hoře[ Zobrazit ]
12  Na stopě Rakeťáků[ Zobrazit ]
13  Trojí protivník[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 22-ti čtenáři na známku 1,82. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 5 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Chytání Pokémona


Gary, 13.letý hoch z Oblázkového města se vydává na cestu za odznaky. Po menší hádce s Oakem, jeho dědou, který mu dal Eeveeho a po odehnání pro něj opruzujícího Ashe už je na cestě. Právě se vozí v autě společně se svými faninkami. Gary se nyní cítí skvěle. Jedna z jeho faninek, Tifani, se ho zeptá, zdali by neměl chytat Pokémony. "To víš že je budu chytat, ale až nějaké uvidím!", odvětí Gary.

Po chvilce ale Natalie, Garyho faninka řídící auto zastaví před vysokou trávou. "Tak Gary, můžeš chytat Pokémony, tady jich určitě dost najdeš. Gary si vystoupí z pohodlného auta a courá se tak trávou. Vtom vyskočí na kámen trčící nad trávou Rattata. "Chyť ji, Gary!", vykřikne hned jedna z faninek. "No to snad ne?! Přece si nebudu chytat takovýho neužitečnýho hlodavce?!", odvětí Gary. "Můj první Pokémon, kterého si chytím, nesmí být tak obyčejný…třeba jako ten, kterého jsem dostal…". "No jo, ani si nám neřekl Gary, kterého Pokémona jsi od svého dědy dostal.", vykřikne jedna z faninek. "ehm… Eeveeho", řekne smutně Gary. "Jé, Eevee, ten je tak rotomilej! Ukaž mi ho!", vyhrkne Tifani. Gary se nechce chlubit Pokémonem, ze kterého nemá sám radost, a tak odmítne. Místo toho začne opět brouzdat trávou. Najednou se ozve: "Nídóóó". Gary se podívá do trávy. Je to Nidorino. Gary vyhrkne: "Skvělí, Nidorino, jedový Pokémon. Ten bude můj! Už je vyvinutej, takže stačí, abych si ho vyvinul ještě jednou, a bude z něj skvělej Nidoking! Eevee, do boje!" Gary povolává jediného Pokémona, kterého zatím má. "Íívííí", něžně pronese roztomilý zajíček. "Ten je ale skvělej!", pronesou zase Garyho faninky, Gary jen zakroutí hlavou. "Eevee" rychle řekne Gary, "použij Nárazový útok!". Eevee tak naráží do Nidorina. Ten také používá Nárazový útok. Eevee ale rychle použije svůj Hbitý útok, a tak se útoku Nidorina vyhne. Poté na Garyho příkaz používá Rychlý útok, a poté ještě švih ocasem. Nidorino je vyřízen. Eevee se prosebně kouká na Garyho, který ho opovrhavě pošle zpět do Pokéballu.

Poté už začíná chvíle, na kterou se Gary tak těšil. Chytí si Nidorina. Ale co to? Nastal dost vážný problém! Gary nemá, do čeho by si Nidorina chytil! To už ale Nidorino nasbíral dost sil, aby unikl. Gary nevěřil vlastním očím. Takováhle příležitost. Mohl už mít Nidorina. Poté vyskakuje Nidorino na ten kámen, kde Gary uviděl Rattatu. Nidorino začíná na Garyho výhružně a posměšně řvát: "Nííídou, Níídorííno… !". Gary mu kyselým výrazem v tváři dá jasně najevo, že si ho stejně chytí. Nyní ale nadešel čas zajet do nejbližšího města a zakoupit tam Pokébally, s kterými by si mohl Gary chytit nejen Nidorina, ale i plno dalších Pokémonů.

Konec


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní