[seznam
povídek
]

Být nejlepším!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Zahájení cesty[ Zobrazit ]
2  Chytání Pokémona[ Zobrazit ]
3  Balík pro profesora Oaka[ Zobrazit ]
4  Napodruhé všechno vyjde[ Zobrazit ]
5  Nebezpeční Nidorani[ Zobrazit ]
6  Tvrdý trénink[ Zobrazit ]
7  První zápas[ Zobrazit ]
8  Zrada v Chromovém lese[ Zobrazit ]
9  Krádež[ Zobrazit ]
10  Mám tě rád, Eevee[ Zobrazit ]
11  Honička v Měsíční hoře[ Zobrazit ]
12  Na stopě Rakeťáků[ Zobrazit ]
13  Trojí protivník[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 22-ti čtenáři na známku 1,82. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 5 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Balík pro profesora Oaka


Posledně si Gary, 13. Letý hoch z Oblázkového města a náš hlavní hrdina, snažil chytit Nidorina. Bohužel se mu to nepovedlo, jelikož v dost trapné situaci zjistil, že Nidorina nemá do čeho chytit. Vyjel tedy autem se svými faninkami do nejbližšího města pro Pokébally.

"Spíš Gary?", zeptala se Tifani, jedna z faninek. "Co, ééé, ne… tak co, už jsme dojeli do města?", řekl čerstvě probuzený a ještě rozespalý Gary. "Ne, nedojeli". "aha, tak mě vzbuďte, až dojedeme do… kam to vlastně jedeme?", vyhrkl Gary. "…podle mapy je nejblíže Chromové město", odvětila jedna z faninek. "aha, tak mě vzbuďte, až dorazíme do Chromo…", náhle Garyho přerušila Natálie: "Už jsme tady!". Skutečně, už šlo vidět část města, když Gary s faninkami projížděli kolem velikého rybníka. Po chvilce už Gary stál pevnýma nohama před Chromovým městem. Hrdinně prošel hranicemi strážícími policistkou Jenny.

Gary se vydal hledat nejbližší obchod, zatímco jeho faninky čekali v autě před městem. Po chvilce uviděl Gary z hlavní ulice, po které procházel, veliký dům. Byl to obchod, který hledal. To už dokazovala i jeho cedule-PokéMart. "Skvělý", vykřikl Gary a pomalu jistými kroky vešel do obchodu. "No tý jo", projevil se Gary, když vešel do obchodu který uvnitř vypadal dvakrát rozsáhleji než zvenku. Byli zde samé regály se vším, co může jen trenér potřebovat. Gary přistoupil k prodavači a přál si 10 Pokéballů. "Ty to nevíš?" odpověděl prodavač, "Pokébally k nám chodí jednou měsíčně. A ke konci měsíce už žádné nemáme. Hold si budeš muset počkat 4 dny, pokud Pokébally chceš.". Garyho to značně překvapilo: "A jak to mám vědět. Nejsem zdejší, já jsem z Oblázkového města!". "Cože, ty si z Oblázkového města? Mohl by si prosím tě předat profesorovi Oakovi tento balík? Byl bych ti vděčný!". "A co v něm je?" zvídavě se zeptal Gary prodavače. "To nevím, včera to přišlo. Tak odvezeš to Oakovi?". "No, jo. Ale balíky pro "profesúrky" dostáváte ihned, ale Pokébally jen jednou měsíčně!", poznamenal naštvaný Gary. Když Gary nastupoval do auta, zvědavé faninky se ho na vše vyptávali. Gary jim otráveně odpovídal: "Ne Aimy, Pokébally neměly, čímž mě samozřejmě naštvali. No, Tifani, ten balík mám pro to, abych ho doručil dědovi. Tobě není jasné kam jedeme, Natalie? Vždyť jsem říkal za dědou. Tak do Oblázkového města!". Tak zase všichni vyjeli zpět za Oakem, pro kterého dostal Gary balíček. Cestou viděl v trávě výhružně poskakovat Nidorina, který si Garyho zřejmě dobře pamatoval.

Konec


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní