[seznam
povídek
]

Být nejlepším!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Zahájení cesty[ Zobrazit ]
2  Chytání Pokémona[ Zobrazit ]
3  Balík pro profesora Oaka[ Zobrazit ]
4  Napodruhé všechno vyjde[ Zobrazit ]
5  Nebezpeční Nidorani[ Zobrazit ]
6  Tvrdý trénink[ Zobrazit ]
7  První zápas[ Zobrazit ]
8  Zrada v Chromovém lese[ Zobrazit ]
9  Krádež[ Zobrazit ]
10  Mám tě rád, Eevee[ Zobrazit ]
11  Honička v Měsíční hoře[ Zobrazit ]
12  Na stopě Rakeťáků[ Zobrazit ]
13  Trojí protivník[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 22-ti čtenáři na známku 1,82. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 5 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Napodruhé všechno vyjde


Gary je na cestě do Oblázkového města, aby splnil úkol, který od prodavače z Chromového města dostal-donesl balík profesoru Oakovi.

Gary si tak seděl v autě a vozil se. Přitom se díval na balík. Co v něm asi může být? Gary se už chtěl do balíku podívat, ale jedna z jeho faninek mu to rozmluvila. Po chvilce Gary něco uslyšel potichu řekl: "Zastav, Natálie! Zastav na chvilku!". Natálie, faninka řídící auto poslušně zastavila. "Pojďte se mnou, něco uvidíte!". Všichni potichu šli mezi stromy, až na Garyho povel se všichni zastavily. "Hele, podívejte se, kdopak támhle je?", řekl Gary. "To je ten tvůj rival?", pronesla Tifani. "No dovol? Tohle pro mě není žádný rival!", vyhrkl Gary. "Už to mám, to je Ash, ten chlapec co bydlí naproti tvého domu.". "Správně, Violet. Ha, vypadá to, že dostal od dědy Pikachua. Hehe, to už i můj Eevee je lepší! Podívejte, jak ho ta malá krysa neposlouchá! A to si říká trenér?!", pronesl Gary. "Jé, on si chce někoho chytit?!", vykřikla Violet. "No jo. Hele, jakto že on má Pokébally?! On si neumí chytit ani Pidgeyho! No to snad ne! To je ale neschopnej trenér!", pronesl hlasitě Gary. Bohužel až tak hlasitě, že to snažící se Ash, který byl pozorován, slyšel. Gary se tedy s faninkami odtud rychle vytratily a autem pokračovali do Oblázkového města.

Asi po hodince už tam byli. Natálie zaparkovala před Oakovou laboratoří a Gary vešel i s balíkem dovnitř. "Nazdar dědo", pozdravil Gary. "Gary? To jsem rád že jsem tě tu zastihl. Posledně si se tak rychle vytratil, že jsem ti ani nestihl dát tvůj PokéDex a pár Pokéballů!", pomalu pronesl Oak. "Jsem rád, že sis na to alespoň teď vzpomněl!", poznamenal ironicky Gary. Poté tedy konečně dostal od Oaka PokéDex a pár těch Pokéballů. "Jo a ještě něco", pronesl Gary, "nějakej prodavač z Chromového města ti tady posílá balík!". "Ono už to přišlo? No to byla rychlost", vyhrkl radostně Oak. Poté profesor balík otevřel a Gary se nenápadně naklonil, aby viděl co v něm je. Byl to Pokéball! Chvilku na to Oak na Garyho promluvil: "Promiň Gary, že jsem ti musel dát Eeveeho. Neměl jsem na vybranou a nějakého Pokémona si mít musel. Chci svojí chybu napravit. Tak jsem si nechal poslat Pokémona, kterého jsi nejvíce chtěl." Gary si vzal Pokéball a vypustil Pokémona z něj. Byl to Charmander. "Alespoň něco…", řekl sebejistě Gary a snažil se nedávat najevo svojí radost. "Chtěl jsem také objednat Pokémona pro Ashe. Ten chtěl nejvíce Squirtla. Ale Pikachu, kterého dostal, ho tak okouzlil, že je s ním asi spokojen. Ale nevím, jestli to s jeho paličatostí Ash zvládne", řekl Garymu Oak. "Ash?! Ten nic nezvládne. Ten nedokáže ani chytit Pokémona!" řekl chytře Gary. "Určitě ano! Ten hoch je do toho opravdu zapálený, uvidíš, že než dojde do Chromového města, bude mít plno chycených Pokémonů!". "No to určitě", řekl Gary, "klidně se vsadím i o milión, že Ash nechytí při cestě do města ani jednoho!". "To bych se hádal!"řekl na to Oak. Po chvilce ale tato menší hádka ustala a Gary poděkoval za Charmandera, PokéDex a Pokébally, i když všechno to už měl dostat dřív. Nyní Gary nasedl do auta, kde na něj čekaly jeho faninky, pochlubil se před nimi se svými novými věcmi i s Charmanderem a poté už všichni vyjeli do Chromového města.

Konec


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní