[seznam
povídek
]

Být nejlepším!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Zahájení cesty[ Zobrazit ]
2  Chytání Pokémona[ Zobrazit ]
3  Balík pro profesora Oaka[ Zobrazit ]
4  Napodruhé všechno vyjde[ Zobrazit ]
5  Nebezpeční Nidorani[ Zobrazit ]
6  Tvrdý trénink[ Zobrazit ]
7  První zápas[ Zobrazit ]
8  Zrada v Chromovém lese[ Zobrazit ]
9  Krádež[ Zobrazit ]
10  Mám tě rád, Eevee[ Zobrazit ]
11  Honička v Měsíční hoře[ Zobrazit ]
12  Na stopě Rakeťáků[ Zobrazit ]
13  Trojí protivník[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 22-ti čtenáři na známku 1,82. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 5 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Nebezpeční Nidorani


Minule se Gary vrátil do rodného Oblázkového města, aby doručil profesoru Oakovi speciální balík. Na oplátku dostal plno užitečných věcí-PokéDex, Pokébally a také Charmandera.

Nyní Gary projíždí již známou 1. Stezkou a přitom vyhlíží z auta, ve kterém také sedí jeho faninky. „Co hledáš Gary?“, zeptala se Violet, jedna z faninek. Gary neodpověděl. „Gary, slyšíš mě?“, doléhala Violet. Gary se ale pořád mlčky díval ven z auta. Po chvilce vykřikl: „Zastav, Natálie, ZASTAV!“. Hned jak Natálie, Garyho faninka řídící auto, zastavila, Gary přeskočil dvířka auta a pohotově vyhodil Pokéball s Charmanderem. Než faninky vůbec postřehli, co se děje, Gary už poroučel: „Charmandere, použij svůj Žhavý popel!“. A Charmander bleskurychle tak učinil a žhavé jiskry dolétly přesně k trávě, kterou podpálily. V tom zpoza trávy vyskočil starý známý Nidorino, který si Garyho moc dobře pamatoval. „Charmandere, použij Škrábavý útok!“. Charmander se vrhl na Nidorina a svými drápky ho pořádně potrhal. „Tak Charmandere, ukonči to Žhavým popelem!“. A Charmander na Garyho příkaz použil opět útok Žhavý popel, při kterém popálil Nidorina tak, že spadl na zem a snažil se pořádně dýchat. „Tak hochu, jsi oslaben…“řekl sebejistě Gary „a teď budeš můj!“. Gary na Nidorina hodil Pokéball, přitom na něj oslabený Pokémon nenávistně hleděl. Zalítl do Pokéballu. „Jsi můj!“, radostně vyhrkl Gary, ale vtom Nidorino z Pokéballu jen tak tak vyklouzl. Gary zůstal stát s otevřenou pusou. „No to snad ne!“. Poté hodil Gary na Nidorina další a další Pokéball, Nidorino se ani jednou nechytil. Gary se nevzdával a hodil na Nidorina opět Pokéball. Mezitím ale k oslabenému Pokémonovi přiběhl sameček Nidoran a chtěl ho bránit-postavil se před něj. To ale udělal velikou chybu, a tak se omylem chytil do právě hozeného Pokéballu. Slabý Nidoran z něj nedokázal uniknout a byl chycen. Mezitím se Nidorinu podařilo uniknout.

Gary jen zíral na tyto události. Poté hrdinně pronesl: „No co, když nemůžu mít Nidorina, budu mít alespoň samečka Nidorana. Stačí ho pořádně trénovat a efekt bude stejný.“ Poté jedna z faninek, Aimy, pronesla: „To bylo skvělý, Gary. Ale neměl bys chytit co nejvíce Pokémonů?“. „He, neboj!“, odvětil Gary a najednou hodil přesně tři Pokébally do tmavé vysoké trávy, přes kterou nebylo nic vidět. Až po chvilce byl slyšet třikrát stejný zvuk klapnutí. Gary pomalu vešel do trávy a sebral tyto tři Pokébally. „Spokojená Aimy?“ zeptal se Gary faninky a ukázal obsah tří Pokébalů. Byly v nich Rattata, Spearow a Pidgey. Všechny faninky jen zírali a Gary si užíval těchto chvil naprosté dokonalosti.

Chvilku na to ale vyskočil ze křoví Nidorino, zřejmě už dosti silný, a s ním byla i Nidorina. Oba se zlostně vrhli na Garyho. „Chcete zápasit? To bude váš konec!“, pronesl Gary a hodil Pokéball s Charmanderem. „Charmandere, použij Švih ocasem!“. Než ale mohl věrný Charmander útok provést, dostal silný zásah od Nidoriny, která použila Rohový útok. Stejný útok použil i Nidorino, a tím ležícího Charmandera odrovnal. „Cože, to není možné?! Charmandere, vrať se! Eevee, do útoku!“. Gary, i když na něm bylo vidět že nerad, povolal svého Eeveeho, který při pohledu na zuřící Nidorinu a Nidorina nebojácně stál připravený na Garyho povel. „Eevee, použij Rychlý útok!“. Ovšem než mohl věrný Eevee útok provést, byl zasažen Nárazem Nidoriny. Eevee přes všechnu bolest se přeci jen zvedl a pevně se opět postavil na nohy. „Eevee, použij Písečný útok!“, poslušný zajíček tak učinil. „Ha, nevidí, teď je odraž svým Nárazem! Dej do toho všechno!“. I tento útok se Eeveemu povedl a tím porazil oba nebezpečné divoké Pokémony. „Docela ti to šlo, Eevee“, řekl nevděčně Gary, ale nebylo moc času. V tu chvíli vyskákalo z trsů trav obrovské skupiny Nidoranů. Všichni se vrhli na Garyho. Gary věděl, že toto nemůže vyhrát a tak odvolal Eeveeho do Pokéballu, nasedl rychle do auta s faninkami a Natálie vyjela. Po chvilce je přestali naštěstí rozzuření Nidorani pronásledovat a naši hrdinové opět ujížděli směrem k Chromovému městu.

Konec


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní