[seznam
povídek
]

Být nejlepším!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Zahájení cesty[ Zobrazit ]
2  Chytání Pokémona[ Zobrazit ]
3  Balík pro profesora Oaka[ Zobrazit ]
4  Napodruhé všechno vyjde[ Zobrazit ]
5  Nebezpeční Nidorani[ Zobrazit ]
6  Tvrdý trénink[ Zobrazit ]
7  První zápas[ Zobrazit ]
8  Zrada v Chromovém lese[ Zobrazit ]
9  Krádež[ Zobrazit ]
10  Mám tě rád, Eevee[ Zobrazit ]
11  Honička v Měsíční hoře[ Zobrazit ]
12  Na stopě Rakeťáků[ Zobrazit ]
13  Trojí protivník[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 22-ti čtenáři na známku 1,82. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 5 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Tvrdý trénink


Posledně si Gary chytil na Stezce 1 rovnou čtyři Pokémony-samečka Nidorana, Rattatu, Pidgeyho a Spearowa. Poté byl donucen bojovat proti nebezpečné dvojici- Nidorinem a Nidorinou, ale naštěstí oba porazil jeho věrný Eevee. Nakonec byl ale nucen utéct před nebezpečně vypadající smečkou Nidoranů. Po chvilce ale Nidorani přestali pronásledovat auto s Garym a jeho faninkami a tím byli naši hrdinové v bezpečí. Nyní se Gary s faninkami nachází pořád na 1.stezce (avšak daleko od místa setkání s Nidorany) kde usilovně trénuje. Mezitím jeho faninky odpočívají nebo si užívají slunce.

„Raticate, rychlý útok!“. Raticate, čerstvě vyvinutý Pokémon právě na Garyho příkaz používá Rychlý útok proti svému soupeři, divoké Rattatě. Rattata naplno schytává Raticateův útok. Poté se snaží použít Náraz, ale rychlý Raticate ji poráží svým Šlehnutím ocasem. Raticate, který před hodinkou býval ještě Rattata, získává další várku zkušeností. „Skvělí! Raticate už je dost silnej. Prozatím to bude s trénováním Raticatea vše. Teď se konečně vrhnu do tréninku mého Nidorana!“, pronesl Gary. „Nidorane, do boje!“, vyhrkl Gary a poslal svého svěřence, kterému dával veliké naděje, proti kolem poskakujícímu Pidgeymu. „Nidorane, použij Jedový útok!“. Nidoran tak na příkaz trenéra učinil, ale Pidgey se tomuto útoku vyhnul a použil Větrnou smršť, Nidoran byl poražen. „Šálí mě zrak? Můj Nidoran prohrál v souboji s Pidgeym?!“, řval naštvaně Gary.

Ale co teď? Gary musel někde svého Nidorana vyléčit, aby ho mohl opět zkoušet vytrénovat. Proto zamířil s faninkami směrem k Chromovému městu. I když se faninkám nechtělo, všichni nasedli do auta a asi po čtvrt hodince byly na místě. Gary si hned zaběhl do PokéCentra, kde mu dobrosrdečná sestra Joy vyléčila všechny jeho Pokémony a navíc mu darovala pár Léků, kterými může kdykoliv léčit zraněné Pokémony. Gary poděkoval a vyšel z města. Tentokráte už ale s faninkami nevyjel jižně od města na 1.stezku, ale rovnou na sever, kde se nacházela Stezka 2. Zde se Gary opět pustil do tréninku. „Tak Nidorane, předveď se.“, pronesl Gary a nechal zápasit Nidorana s divokou Rattatou, kterou v trávě našel. Nidoran použil na Garyho příkaz Nárazový útok, který Rattatou doslova otřásl, než se Rattata vzpamatovala, snažil se jí Nidoran dodělat Rychlým útokem, ale marně. Rattata se mu vyhnula a sama použila švih ocasem. Nidoran byl poražen. „To je snad zlej sen“, nadával Gary „Pokémon, v kterého doufám je absolutní nula…“. Poté Gary Nidorana vyléčil jedním Lékem, který dostal od sestry Joy a odvolal ho. Potom si vzal Gary do rukou Pokéball, ve kterém byl Spearow. Chtěl začít tohoto opeřence trénovat. Poslal ho do boje opět s Rattatou, jedním z nejběžnějších Pokémonů těchto míst. Stačilo pár přesných Rychlých útoků a jednou také Větrný útok a Rattata, byla poražena. „Ten Spearow alespoň za něco stojí…“, poznamenal Gary a pustil se do dalšího tréninku udatného Spearow. Po několika hodinách to už ale bylo pro Garyho děsně nudné a stereotypní, avšak sám věděl, že klíčem k úspěchu je tvrdý, někdy až otravný trénink a chtěl se tohoto pravidla držet.

Garyho trénink Spearowa ukončilo po chvilce zapadající Slunce, které znamenalo nejen utáboření a rozbalení spacáků našeho hrdiny a jeho faninek, ale také první Garyho noc na jeho cestách.

Konec


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní