[seznam
povídek
]

Být nejlepším!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Zahájení cesty[ Zobrazit ]
2  Chytání Pokémona[ Zobrazit ]
3  Balík pro profesora Oaka[ Zobrazit ]
4  Napodruhé všechno vyjde[ Zobrazit ]
5  Nebezpeční Nidorani[ Zobrazit ]
6  Tvrdý trénink[ Zobrazit ]
7  První zápas[ Zobrazit ]
8  Zrada v Chromovém lese[ Zobrazit ]
9  Krádež[ Zobrazit ]
10  Mám tě rád, Eevee[ Zobrazit ]
11  Honička v Měsíční hoře[ Zobrazit ]
12  Na stopě Rakeťáků[ Zobrazit ]
13  Trojí protivník[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 22-ti čtenáři na známku 1,82. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 5 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Zrada v Chromovém lese


Gary posledně hledal Chromový les a při tomto hledání se objevil trenér, se kterým Gary uzavřel sázku. Nastal Garyho první boj, který nakonec i přes značnou zkušenost trenéra skončil v Garyho prospěch. Trenér musel dodržet slib a jelikož prohrál, musel Garyho dovést k Chromovému lesu.

Gary při jízdě odpočíval, zatímco se Natálie soustředila na řízení a přitom jí Damián (tak se onen trenér, kterého Gary porazil, jmenoval) navigoval. Bylo asi 6. hodina večerní a Natálie zastavila. Všichni měli hlad-chtělo to nějakou večeři. Díky radám Damiána se všichni vydali směrem, kde se nachází PokéCentrum, kde by si něco k jídlu určitě daly. Gary si při cestě skrz trávu všímal mnoha divokých Pokémonů, ale většinou to byly Pidgeyové či Rattaty. Netrvalo ale dlouho, aby Gary nenašel divokého Pokémona, kterého ještě nemá. Byl to Mankey a vesele poskakoval kolem. Gary hned vzal Pokéball a povolal tak Charmandera do útoku. Charmander použil Švih ocasem, Monkey Nízký kop a Charmander Plamenomet. Gary hodil Pokéballem a Monkey byl jeho. Damián byl docela překvapen výkony Garyho Charmandera. Když ale Gary zvedl Pokéball s Mankeym, zmizel mu v ruce. Začal řvát, co se to stalo. Po chvilce ho přerušila sestra Joy, která svou přítomností dokázala, že PokéCentrum je blízko. Sestra Joy všechny vzala dovnitř a zde Garymu vysvětlila, že smí u sebe mít pouze 6 Pokémonů. Ostatní se uschovávají v Billově skladu, odkud si je trenér muže pomocí počítače kdykoliv vyzvednout, či do skladu některé jiné Pokémony uložit. Gary se hned vrhl k PC, které je součástí každého PokéCentra. Když od něj odešel, měl u sebe pouze Charmandera, Nidorina a Eeveeho, ostatní se rozhodl nechat ve skladu, stejně největší opěru měl v těchto třech. Poté ale nadešel čas k jídlu, a Gary s faninkami se pořádně najedli. Mezitím si Gary všiml, jak Damián také stojí u PC.

Uplynula asi tak třičtvrtěhodinka a Gary, faninka a Damián vyšly ven z PokéCentra směrem k autu. Všichni nasedli a Damián začal opět Natálii navigovat při cestě k Chromovému lesu. Jak Gary zjistil, Damián odvedl dobrou práci, když asi po hodince už všichni stáli s autem před lesem. „Tak, svojí práci jsem odvedl. Teď si projděte sami lesem, tímto tmavým, nebezpečným a hlavně spletitým lesem!“, řekl Damián s úmysly vystrašit Garyho. Gary ale hned pochopil, že Damián zná cestu a mohl by je navést i přes les. Damián souhlasil, pokud vyhraje další zápas. Tentokrát se bude bojovat 1 proti 1 a pokud vyhraje Gary, odvede ho Damián přes les. Pokud vyhraje Damián, Gary ho bude muset svést k Chromovému městu. Gary přijímá a zvolí si Nidorina, Damián si volí Growlitha. Gary se divý, vždyť Growltha předtím Damián neměl. Damián odpovídá, že si ho vyzvedl v PokéCentru z PC. Zápas začíná. Nidorino používá Jedový útok, kterým Growlitha otráví. Growlithe používá Plamenomet. Nidorino Rohový útok, Growlithe Náraz a když se Growlithe chystá použít svůj nejsilnější útok, Ohňomet, poráží ho Nidorino Kousnutím.

Damián je zdrcen a Gary, i když Growlithe prohrál, pořád nad tímto ohnivým psem přemýšlí. Takového Pokémona chtěl vždy mít. Poté všichni jedou Chromovým lesem. Uplyne několik minut a Gary se zeptá Damiána: „Nechtěl bys svého Growlithea vyměnit?“. Damián chvíli přemýšlí, a pak navrhne, že by ho vyměnil za Charmandera. To se moc nezamlouvá Garymu, který původně zamýšlel vyměnit Eeveeho, ale přeci jen podlehne a odsouhlasí. Poté si oba trenéři vymění Pokébally a Gary má nového Pokémona, Growlithea. Následuje další půlhodinka cesty lesem. Damián Natálii naviguje a tváří se hrozně otráveně, jelikož se hrozně zdrží. Nyní už ale Slunce zapadá a tak Natálie hledá místo, kde by zaparkovala a kde by se mohli všichni utábořit. Když najde, všichni se chystají ulehnout do spacáků, a jakmile tak učiní, po chvíli vyčerpáni usnou.

Když Gary otevře oči, je asi půlnoc. Garymu se ale spát vůbec nechce a tak se zeptá Damiána, jak dlouho ještě budou procházet lesem. Ale co to, Damián tu není! Místo aby Gary vzbouzel faninky, bere si baterku a utíká po stopách v hlíně, které nejspíš Damiánovi patří. Netrvá dlouho, aby tohoto hocha našel, jak se snaží opustit les. Gary na něj začne řvát, jak si to dovoluje jim utéct, že mají dohodu. Damián se odbytě omlouvá a přísahá, že už to neudělá. Gary se otáčí a říká Damiánovi, ať jde za ním, že je oba sám zavede po stopách zpět. Na to ale Damián zákeřně srazí Garyho pěstí k zemi. Než ale Gary stačí nashromáždit všechny síly a vstát, bere si Damián opodál ležící větev a za její pomoci pořádnou ranou do hlavy omračuje Garyho, který bezmocně spadne na zem.

Konec


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní