[seznam
povídek
]

Být nejlepším!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Zahájení cesty[ Zobrazit ]
2  Chytání Pokémona[ Zobrazit ]
3  Balík pro profesora Oaka[ Zobrazit ]
4  Napodruhé všechno vyjde[ Zobrazit ]
5  Nebezpeční Nidorani[ Zobrazit ]
6  Tvrdý trénink[ Zobrazit ]
7  První zápas[ Zobrazit ]
8  Zrada v Chromovém lese[ Zobrazit ]
9  Krádež[ Zobrazit ]
10  Mám tě rád, Eevee[ Zobrazit ]
11  Honička v Měsíční hoře[ Zobrazit ]
12  Na stopě Rakeťáků[ Zobrazit ]
13  Trojí protivník[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 22-ti čtenáři na známku 1,82. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 5 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Krádež


Když se Gary probral, byla stále noc. Chvíli trvalo, než se vzpamatoval a vzpomněl si, co se před pár hodinami stalo. Nejdřív se Gary snažil najít baterku, aby si posvítil-bez úspěchu. Zřejmě mu jí ukrad Damián, když utíkal pryč. Gary by mohl ale využít plamene na ocásku svého Charmandera, ale vždyť ho vlastně vyměnil ze Growlithea. Co ale teď? Náhle Gary ucítil další ránu do týlu, poté opět omdlel.

Když se probudil, bylo už ráno. Kolem Garyho šmejdilo hejno čítající asi čtyři Mankey. Všichni zde vesele poskakovali a mlátili se kusem větve. Gary usoudil, že to byly oni, kteří ho praštily a nechtěl si to nechat líbit, a tak vyslal do boje svého Growlithea, alespoň ho vytrénuje. Ale co to? Vždyť u sebe nemá jediný Pokéball! Damián ho musel okrást. Gary zuří a rozhodne se jít po stopách v hlíně, které jsou ve dne viditelné. Určitě patří Damiánovi.

Netrvá dlouho, než se Gary dostane po stopách na Stezku 2. Bez auta po vlastních ta cesta ubíhá pěkně pomalu, a tak Garymu vyhládne. Zamíří tedy do blízkého PokéCentra, ve kterém včera byl. Hned jak se zde nají, napadne ho, že by si mohl z PC vyzvednout všechny uložené Pokémony (Pidgey, Raticate, Fearow a Mankey). Gary také tak učiní, i když ví, že je to jen na oko a jeho nejsilnější mu sprostě ukradl Damián. Nastává další Garyho „procházka“ po stopách Damiána. V tu chvíli Gary na zemi uvidí ležet Pokéball. Začnou se mu hlavou honit myšlenky, zdali v něm není jeho Pokémona Damiánovi nevypadl. Tak či tak, Gary se po Pokéballu vrhne. V tu chvíli se zem pod ním začne lámat a Gary po hlavě spadne do hluboké, šikovně nastražené jámy. Při dopadu se ošklivě praští hlavou do kamene. Začne krvácet a vysílením pomalu zavře oči, poté ztrácí vědomí. Mezitím ještě zpozorovalrozrůstající se dým kolem sebe…

V tu dobu faninky, které pořád utábořené v lese čekajíc na Garyho, mají strach a když se začne stmívat, jejich hrůza vrcholí. Co se jen mohlo stát? Nasedají tedy do auta a vyjíždějí z lesa na Stezku 2, aby Garyho našli.

Konec


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní