[seznam
povídek
]

Být nejlepším!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Zahájení cesty[ Zobrazit ]
2  Chytání Pokémona[ Zobrazit ]
3  Balík pro profesora Oaka[ Zobrazit ]
4  Napodruhé všechno vyjde[ Zobrazit ]
5  Nebezpeční Nidorani[ Zobrazit ]
6  Tvrdý trénink[ Zobrazit ]
7  První zápas[ Zobrazit ]
8  Zrada v Chromovém lese[ Zobrazit ]
9  Krádež[ Zobrazit ]
10  Mám tě rád, Eevee[ Zobrazit ]
11  Honička v Měsíční hoře[ Zobrazit ]
12  Na stopě Rakeťáků[ Zobrazit ]
13  Trojí protivník[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 22-ti čtenáři na známku 1,82. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 5 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Mám tě rád, Eevee


Bylo ráno, a začalo prosvítat ranní slunce. Gary se probudil. Chvilku trvalo, než si srovnal v hlavě, co se děje a co se stalo. Vzpomínal (jen v útržkách), jak začal bloudit Chromovým lesem, následovně jak byl zákeřně omráčen Damiánem. Dále si vybavuje (už hůř) plno dalších věcí: například hledání zrádce na 2. Stezce, vyzvednutí Raticatea, Pidgeyho, Fearowa a Mankeyho z PC v PokéCentru a nakonec také pád po hlavě do hluboké jámy. Ale nedává to žádnou souvislost s dějem, který právě teď probíhá. Když se Gary bezpohybově pomalu rozhlíží, je jasné, že leží v jedoucím autě. Kolem sedí jeho faninky, které si nevšimly, že se probudil (nebo je to nezajímá). Gary nemá jinou možnost než si přiznat, že Damiánova zrada a vše kolem ní-to byl sen. Nasvědčuje tomu i jeho Eevee, který sedí poblíž Garyho. Gary se posadí a s oddychem vykřikne: "Uf, to byl jen sen!".

Tím upoutá faninky, které si konečně všimly, že je vzhůru a až na právě řídící Natálii se všechny k Garymu otočí, připraveny ho poslouchat. Eevee mu skočí do klína, načež ho Gary automatický odstrčí pryč. Aimy se ptá: "Jakej jsi měl sen?". Gary začne vyprávět o své ztrátě v lese, přepadení Damiánem, okradení a pád do jámy, přičemž faninky zaujatě poslouchají. "Ale to nebyl sen!", vyhrkne na to Tiffany. Gary se neubrání a dá na sobě náznak zhrození. "Ano, to nemohl být sen", pokračuje Tiffany, "protože když jsme tě našli, všechno napovídalo tomu, co jsi nám tu vyprávěl. Gary se zhrozil ještě víc a pomalu, tiše a nejistě zakoktal: "Vy jste mě našli?!?"

Nyní začala Jane, další z faninek: "No ano. Když jsme se ráno probudily, a ty a Damián jste tu nebyly, začali jsme čekat. Jeden den a jednu noc jsme tě nenašli, takže jsme věděli, že něco není v pořádku a vydali jsme se tě hledat." Pokračovala Aimy: "Asi bychom tě nikdy nenašli nebýt tady Eeveeho, který nás našel a přilákal přímo k díře, ve které si ležel." Nyní pokračovala Tiffany: "Pokud tvrdíš, že ti Damián ukradl Eeveeho, Nidorina a Growlitha, tak nevím, jak se Eevee dostal pryč, ale s největší pravděpodobností mu utekl, je to tak?." Tiffany se podívala na Eeveeho, který radostně začal kývat hlavou a tím dával najevo, že je to pravda. "No, aby jsme to dopověděli", začala zase Aimy, "Eevee nám ukázal, kde jsi. Byl jsi v bezvědomí. Vytáhli jsme tě a naložily do auta. Říkáš, že sis z PokéCentra vzal Pidgeyho, Raticatea, Fearowa a Mankeyho. Přitom jsi u sebe žádného Pokémona neměl. Takže ti je určitě zase Damián ukradl. Třeba to byl on, kdo nastražil tu jámu.". "Cože, ukradl. To né… …no a dál?", řekl Gary. "Co dál? To je vše. Naložily jsme tě do auta a vyjeli dál, abys neměl zpoždění v té tvé Pokémonové cestě." "Hmm, hmm, jak dlouho jsem byl v bezvědomí?"zeptál se Gary. "pokud říkáš, že jsi spadl do té jámy ráno, tak to teď jsou dva dny", odpověděla Natálie, přičemž se stále soustředila na řízení. "Cože, dva dny!? Kde to vůbec jsme?", vyhrkl Gary. "Na Stezce 3", klidně odpověděla Jane. "Všechno špatně, musíte se vrátit do Cínového města, potřebuji odznak." Jane utišila Garyho: "No, my jsme byly na stadiónu a chtěli odznak s Eeveem vybojovat, abys měl radost. Ale šampión ze stadiónu odešel." "Jak mohl odejít?! A jen tak pro budoucnost, sice mě těší vaše snaha pomoct mi, ale odznaky si vybojuji jenom já." Faninky rozumě přikývli a všichni pokračovali dál.

Následujících pár minut jízdy se nic významného nestalo, až dokud se všichni nepřiblížily ke třem jdoucím postavám. "Hele, jeden z nich je Ash.", řekl překvapeně Gary a poručil Natálii, aby přidala. Když už se blížily, šlo rozpoznat, že další dvě postavy jsou kluk a holka. Když Natálie dojela skoro za Ashe a další dva, prudce zabrzdila, že se všichni hned otočily. "Nazdar Ashi", řekl elegantně Gary. "Ash, hoch z Oblázkového města a Garyho rival se neubránil, aby na něm nebyl vidět menší děs, když spatřil Garyho. "Tak ty sis našel pomocníky, aby ti chytali Pokémony a zápasily za tebe, co? Hehehe", pokračoval Gary, "No nepředstavíš nás ?". Ash nasadil falešný úsměv, přivřel oči a začal: "Jo, tohle je Misty a Brock…". Gary si, aniž by něco řekl, uvědomil, kdo je to ten Brock, Ash pokračoval: "… a tohle je Ga…". "Gary", pokračoval náš hrdina, který přerušil Ashe, "a vyzívám tě Brocku na zápas o odznak!". Brocka to dost překvapilo a jelikož nemohl výzvu zamítnout, musel bojovat. "Jeden proti jednomu, souhlasíš?", zeptal se Gary. "Souhlasím, Onixi, do boje!"

Proti Brockovo obřímu hadovi, jenž měl tělo zhotovené z kamenů, poslal Gary svého jediného Pokémona, kterého měl u sebe, i když věděl, že bude v nevýhodě. "Do boje Eevee!" Zápas zahájil Onix, který použil Náraz. Eevee po vydařeném Onixově útoku odletěl, ale to už byl znovu na nohou, aby použil Písečný útok, a tím trochu znemožnil nepříteli zaměřovat. Onixův Kamenný útok minul, a Eevee použil na Garyho příkaz Hbitost. Onix se snažil Eeveeho Stisknout svým kamenným tělem, ale marně, Eevee mu hbitě vyklouzl. Nyní Eevee použil Kousnutí, ale útok dopadl katastrofálně a Eevee jen ublížil sám sobě. Onix nyní začal neustále používat Šleh ocasem, čemuž se Eevee hbitě vyhýbal. Poté mrštný zajíček vyskočil Onixovi na hlavu a poté uhnul blížícímu se Šlehu ocasem, čímž se Onix sám praštil. "To bylo chytré", poznamenal Brock a Gary se akorát tvářil vznešeně. Eevee na Garyho povel odcupital na kraj cesty, ke křovinám. Onix se řítí proti Eeveemu s úmyslem ho svým obřím tělem převálcovat. Eevee však včas uskakuje a než stihne Onix v takové rychlosti zastavit, končí potopen v jezeru, které křoviny maskovaly. Brock je unesen Garyho zkušenostmi a stylem boje. Předává mu Kamínkový odznak, který si Gary prozatím dává do kapsy, než si pořídí nějakou lepší věc pro skladování odznaků.

Gary pochválil Eeveeho za skvělý výkon, nasedl s ním v náručí do auta a s faninkami odjel dál, nyní s prvním odznakem, který si efektně vybojoval.



  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní