[seznam
povídek
]

Být nejlepším!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Zahájení cesty[ Zobrazit ]
2  Chytání Pokémona[ Zobrazit ]
3  Balík pro profesora Oaka[ Zobrazit ]
4  Napodruhé všechno vyjde[ Zobrazit ]
5  Nebezpeční Nidorani[ Zobrazit ]
6  Tvrdý trénink[ Zobrazit ]
7  První zápas[ Zobrazit ]
8  Zrada v Chromovém lese[ Zobrazit ]
9  Krádež[ Zobrazit ]
10  Mám tě rád, Eevee[ Zobrazit ]
11  Honička v Měsíční hoře[ Zobrazit ]
12  Na stopě Rakeťáků[ Zobrazit ]
13  Trojí protivník[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 22-ti čtenáři na známku 1,82. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 5 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Trojí protivník


Dva dny uběhly od doby, kdy došel Gary s faninkami do PokéCentra. A zde, v PokéCentru, všech pět faninek sedí a čeká na Garyho, který není k nalezení. Jakoby zmizel. Nikdo o něm nic neví. No vlastně včera našly jediného člověka (nebo spíš on našel je), který o Garym něco věděl. Jmenoval se Tom a také ho hledal. Přitom si faninky nepamatují, že by se s ním Gary někdy setkal. Nejhorší ale bylo, že nevěděli, co teď. Mají s autem odjet domů? Možná tady v okolí Gary pořád je. Natálie navrhla, aby ještě počkaly jeden den. Ostatní souhlasily. Celý den ubíhal pomalu, nekonečné čekání se pro faninky stalo únavným. Už byl večer, když se rozrazily dveře a do PokéCentra vstoupila jakási postava. "Gary, jsi to ty?", promluvila Aimy. Postava se zhroutila k zemi. Faninky se sestrou Joy k postavě došly. Byl to Gary, ale nevypadal nejlíp. Jako by prožil něco hrozného….

Dalšího dne brzy zrána Gary otevřel oči. Kolem něj stály faninky. "Už je Ti lépe?", otázala se sestra Joy. Bylo vidět, že Gary byl pořád zesláblý. Neodpověděl. "Co se stalo, Gary?", optala se Tifany. Gary přimhouřil oči a snažil se vzpomenout, co se stalo. Nešlo to. Vůbec nic si nevybavil. Vrátil se v myšlenkách ještě trochu dopředu. Vzpomínal na Měsíční horu, cestu do Blankytného města a pak i na Stezku 24, kde si chytil Abru a porazil jednoho chlapíka. Jeho jméno bylo…Gary se snažil vzpomenout…Tom, ano, jmenoval se Tom. Gary měl pocit, že mu byl svěřen úkol, něco měl udělat a byl pověřen právě Tomem. Ale co? A co se dělo potom? Celé ty dva dny. "Nevím, nic si nepamatuji...", odpověděl Gary Tifany. "Vůbec na nic?". "Ne." Poté Joy pronesla. "Bylo by dobré, kdyby sis ještě odpočinul a nashromáždil síly, Gary. Abys byl schopen zítra odejít." Gary přikývl. Fanynky i Joy odešli zpět do hlavní části PokéCentra. Gary se snažil vzpomenout, pořád nic. Co se jen mohlo stát? Gary ale byl natolik vyčerpaný, že zavřel oči a usnul.

Další den ráno, když se Gary probudil, tak se už cítil mnohem lépe. Vstal z postele a pomalu došel do hlavní části PokéCentra. "Tak pojedeme, ne?", zeptal se faninek. Přikývly a po rozloučení se starostlivou Joy všichni nasedli do jejich červeného auta a vyjeli. Směr Blankytné město.

Cestou se jedna faninka za druhou vyptávala Garyho, co se vlastně stalo. Moc se toho teda nedozvěděly, jen o tom, jak se Gary seznámil s tím chlápkem, Tomem a chytil Abru. Když se faninky přestali Garyho vyptávat, snažil si ještě vzpomenout. Nic.

Netrvalo dlouho a všichni už dojeli k branám Blankytného města. K otevřeným branám. Incident s loupeží už byl nejspíš vyřešen a tak všichni vjeli dovnitř. Gary se vyptával lidí kolem, kde se nachází stadión. Byl odkázán na velikou budovu, která spíše vypadala jako divadlo. Proč by ne, hlavně že tam získá odznak. Natálie zaparkovala a všechny faninky za Garym šli do stadiónu. Gary si všímal, že je stadión z části jedno velké akvárium-to je určitě pro vodní Pokémony trenéra. Gary zde nikoho neviděl, až se za ním ozvalo: "Co tady chcete?". Gary se otočil a uviděl tři dívky. "Já jsem Gary, trenér Pokémonů a přišel jsem si vybojovat Vodní odznak!". "Jistě, proč ne. Dovedem Tě k zápasišti.", řekla jedna z těch holek.

"Tak jsme tu." "A kde je zdejší trenér?", otázal se Gary. "Trenér? Ty nevíš, že zde je zapotřebí porazit tři trenéry?" "A kde jsou teda ti tři trenéři?", ptal se Gary. "Trenéři tu nejsou, jen tři trenérky." Garymu bylo všechno jasné. "Jsme sestry Aquabelly a pokud chceš Vodní odznak, zvol si tři Pokémony. Každá z nás si zvolí jednoho. Pokud všechny porazíš, jsi vítěz." Gary rozuměl a hodil PokéBallem: "Eevee, do boje!"

Proti Eeveemu si zvolila první ze sester Seakinga. Eevee stál na lehkých plošinkách, které se vznášeli na vodě. Na vodě, ve které plaval nebezpečný Seaking. "Tak tohle bude rychlé", řekla trenérka. "Seakingu, Bublinkový útok!" Seaking vypustil řadu bublinek, které se blížily k Eeveemu. "Eevee, použij rozdvojení!". Vtom Eevee vytvořil kolem sebe čtyři své klony. Bublinkový útok zasáhl jednoho z nich, tři tam ještě stály. "Seakingu, Vodní dělo!" Seaking vyplul na hladinu a chystal se použít útok. "Eevee, použij svůj Náraz!". Eevee i jeho kopie se rozeběhli proti nepříteli a zatímco Seaking srážel útokem všechny kopie, pravý Eevee vší silou do Seakinga narazil. První ze sester měla pravdu, zápas byl rychlý, ale neskončil v její prospěch.

"Tak dobře," nastoupila druhá sestra, "druhé kolo!". "Tentacruele, volím se tebe!". Proti Tentracruelovi nechal Gary nasazeného Eeveeho. "Eevee, Škrábavý útok!" "Tentacruele, ponoř se!" S tímhle Eevee nepočítal-místo na Tentacruelovův krunýř spadl do vody...ve které bylo nebezpečno. "Skvělé, Tentacruele, použij Zakalení!" Během chvíle byla voda zabahněná. Eeveeho to začalo táhnout ke dnu. "A teď to dokonči-Náraz!". Tentacruel plnou silou nabral Eeveeho. Ten vyletěl a spadl na zem-byl poražen. Gary ho odvolal a chystal se vyslat dalšího Pokémona. Ale kterého? Sandshrew, jelikož je Zemní typ, zde nemá ani šanci. A Abra? Ta se svým teleportem... ta to také nezvládne.

Přeci se nebudu vzdávat, pomyslel si Gary. "Abro, leť!" Najednou strnul. Vždyť to byla Kadabra. Gary si ale nepamatuje, že by se mu vyvinula. Když se snažil vzpomenout, rozbolela ho hlava. Nic si ale nepamatoval. Nad překvapením ale u Garyho převládalo štěstí a pousmál se. "Kadabro, použij zmatení!" Kadabra zavřela oči a posléze z jejího těla vyletělo pár paprsků-všechny našly terč v Tentacruelovi. Tentacruel byl poražen, nyní Garyho od odznaku dělil jen 3. zápas.

Poslední trenérka nastoupila a proti Kadabře zvolila Seela. "Seele, Hydro pumpu!" Seel se připravoval na nejsilnější vodní útok a chystal se vystřelit po Kadabře mohutný proud vody "Kadabro, Teleportace." Seelovo úsilí přišlo nazmar, Kadabra se lehce teleportovala z dosahu ničivé vody. "Seele, Plesknutí!" "Kadabro, Psychická vlna!" Kadabra na Garyho povel vystřelila za pomocí své lžičky proud psychických sil, které Seela doslova odmrštily.

Seel ležel a ani se nepohnul. Byl poražen. Gary skrýval radost a důstojně přišel za trenérkou Seela. "Myslím, že jsem nad vámi obstojně vyhrál a zasluhuji si Vodní odznak." Gary nebyl ušetřen odměny a blýskavý odznak ve tvaru kapky si našel svého majitele. Garyho faninky, které ho po celou dobu zápasu svými verši povzbuzovaly, nyní nasedly do auta a společně s Garym vyjeli z Blankytného města.

"Myslím, že bych měl začít řešit své problémy.", řekl během jízdy Gary. Faninky mu nerozuměly. "Tím myslím tu věc ohledně Damiána a tu ztrátu vědomí." "Ale jak, jak chceš vyřešit ztrátu vědomí?", se smíchem se zeptala Tifany. "Budu pátrat po tom, co se stalo. Někdo přeci musí něco vědět a já si nenechám ujít příležitost zjistit, jak se má Kadabra vyvinula a tím mi tak pomohla." "A jak chceš řešit tu Damiánovu krádež?", optala se ještě Jane. "Tak v tom nebude problém...."


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní