[seznam
povídek
]

Příběh o Charizardovi

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Začínáme ...[ Zobrazit ]
2  Jméno[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 8-mi čtenáři na známku 1,75. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 3 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

Začínáme ...


Mé dobrodružství, které vám budu vyprávět, je o Charizardovi. Je o ohni v duši, který nezhasí ani děla Blastoise, ani ho nezmrazí ledové paprsky Articuna. A taky o tom, že když se chce, všechno jde.

Kdysi nedávno, když byl zrozen Mewtwo, se zrodil také někdo, kdo byl stejně silný jako on, možná víc. Poté, co Mewtwoa zachvátila nenávist k lidem, vytvořil Charizarda. Vložil do něj kus sebe, kus své síly a duš (I když se na první pohled může zdát, že žádnou neměl). Doufal, že najde přítele, někoho, kdo by byl jiný, než povrchní Giovanni, nebo vědci,kterým na něm nezáleželo., vlastně všichni lidé, se kterými se do té doby setkal. Stalo se a mocný Charizard byl dobrým kamarádem i společníkem.

Když se jednou vzdálili dáleko na sever kontinentu, do země hor a sopek I ledových zim, narazili na vesnici. Stalo se, že tam Mewtwoa urazili. Ten přes své hrdé (a lehce ďábelské) srdce nemohl přenést takovou drzost a s Charizardem chtěl vesnici vymazat z povrchu zemského (což pro ně nebyl takový problém). Ničili domy a podpalovali chýše, našli se I lidé, kteří v hořících troskách zahynuli. Uprostřed zmatku najednou Charizard uslyšel pláč a spatřil dítě, které leželo před hořícím domem. Když pláč zaslechl, zanechal na chvíli rozsévání zkázy a sklonil se k dítěti zabalenému v peřince.

Najednou věděl, že to, co dělá, není sprvné. Pocítil nepopsatelnou sílu, která mu proudila v těle a byla zároveň i silou Mewtwoovu. A pak se rozhodl

Zvedl děťátko a pomalým krokem zamířil z vesnice, k horám. Když ho uviděl Mewtwo, vydal se za ním. Dohonil ho na okraji vesnice.

"Proč odcházíš?"

"To, co děláme, není správné." odvětil Charizard.

"Ponížili mě!" zasyčel Mewtwo.

"To není důvod k tomu, abychom zabíjeli nevinné."

"Jsi můj přítel. Chápeš. Chceš se mi postavit?"

"Nejsem tvůj nepřítel. Ale nebudu ničit."

"Pak nejsi na mé straně. Kdo není se mnou, je proti mně!"

Pak mewtwo zaútočil. Vrhl proti Charizardovi obrovskou sílu psychického úderu. Ale Charizardovi stačilo jen ustoupit o krok a svou myslí utvořil mentální bariéru. Mewtwo vyslal ještě jeden úder, který by jakéhokoliv jiného živého tvora zahubil. Avšak Charizard stál dál jako skála, neústupný a tvrdý. Pak Mewtwo pochopil. Charrizarda by nepřemohl. Bylo by to, jako bojovat se sebou samým. Chvíli jen tiše stál.Ztratil jediného tvora, kterému mohl věřit a kterého měl rád. Nakonec se otočil a bez ohlédnutí odletěl.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní