[seznam
povídek
]

Marty, talentovaný trenér

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Patnácté narozeniny[ Zobrazit ]
2  První prohra[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 2 čtenáři na známku 3. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi zatím nejsou žádné komentáře. [ Zobrazit diskusi ]
 

První prohra


V minulém díle, jste se dozvěděli, jak se Marty vypravil na cestu.

Po chvíli si Marty všiml, že Cubone nemá svoji kost, a tak se hned na to Johna zeptal. A ten mu odpoví: "Když jsem ho chytil, tak už ji neměl, a proto jsem ho naučil jen útoky, při kterých kost nepoužívá, a to: Nárazový, Hlavový, Písečný a umí nastavit svoji lebku, proti ráně protivníka." Mezitím maminka podal prof. Oak Martymu do ruky něco pevného, když se do ruky podíval, uviděl tam kost- přesně takovou jako mívají Cubonové.

Marty jí duchapřítomně dal Cubonovi a ten si ji vzal a vděčně se na Martyho podíval a ten hned věděl, že ho bude poslouchat. Marty, ale hned vyzval svého bratra k zápasu, ten mu ale odpověděl, že jeho Cubone nebude mít šanci, protože on vybojoval se svými pokemony už tři odznaky. Ale Martyho nakonec přemluvil, a John se slovy: "Použiju některého z mých nových pokemonů."

John hodil pokeball a z něj vyskočil Vulpix, Marty proti němu poslal Cubona. Cubone měl zahájit zápas svým bumerangem, ale protože to nikdy netrénoval, kost vylétla úplně jinam, a ani se nevrátila. Vulpix použil plamenomet a to pořádně dostalo Cubone, ale ten se ještě nevzdal a na pokyn Martyho použil hlavový útok. Vulpix jen nadskočil a znovu použil plamenomet, ale teď Marty řekl Cubonovi, ať nastaví svou lebku. On to udělal a Vulpixův útok mu skoronic neudělal a to už tu byl Vulpixův rychlý útok a ten Cubona skoro dostal, a proto ho Marty odvolal, ale on se dostal ven z pokeballu, jako kdysi Ashův Pikachu.

John dal Martymu poiton, aby vyléčil Cubone. A pak šli slavit narozeniny, Marty je slavil rád protože mohl jít zítra do světa. Jako další dárky dostal: 10 PokeBallů, Mobil, PokeMapu, 1000 PokePeněz, 5 Poitonů, a jiné pomůcky, John mu dal ještě nějaké bobulky, které zlepšují Pokemonům náladu.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní