[seznam
povídek
]

Trenér

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Svět Pokémonů[ Zobrazit ]
2  Stát se trenérem[ Zobrazit ]
3  PokéMárket[ Zobrazit ]
4  První zápas[ Zobrazit ]
5  Chytání Pokémonů[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 7-mi čtenáři na známku 2,14. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 3 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

První zápas


„Charmandere, volím si tebe!“

Z Pokéballu se zhmotnil Charmander v bojové pozici, očekávaje rozkazy.

„Squirtle, Uhas mu ty jeho ambice!“

David se svého protivníka zalekl, ale poté si uvědomil, že i jeho protivník je nejspíš začínající trenér, a Squirtle je jeho první Pokémon. Stejně tak, jako Charmander ještě neumí žádný ohnivý útok, tak ani Squirtle ještě nemá, jak Charmandera ohrozit vodou. Moc dlouho se ale rozmýšlet nemohl, zápas totiž začal protivník Nárazovým útokem!

„Charmandere, uskoč!“

Jenže Charmander ještě není na svého nového trenéra zvyklý, a tak tento příkaz neočekával, tudíž měl opožděnou reakci a Squirtle ho zasáhl. To značně zvýšilo Davidově rivalce sebevědomí.

„Charmandere, škrábavý útok!“

Tento již jednoduchý útok zvládl rychle. Squirtle se schoval do krunýře, a tak další škrábnutí minulo účinkem, toho Squirtle využil a zasáhl Charmandera dalším nárazem. Tento byl ale kriticky silný a Charmander ztratil rovnováhu, tudíž, aniž by se stihl jakkoliv bránit, schytal další náraz. Ten ho odhodil několik metrů a Charmander spadl k zemi!

„CHARMANDERE!!!“, vykřikl David, ale přesto se mu nepodařilo vstát.

Vypadalo to pro Davida velmi špatně, jenže až teď se projevila Charmanderova výhoda, on měl totiž Berry, a to ho teď vzpamatovalo!

Squirtle se rozbíhal na další náraz, ale teď už Charmander Davida pochopil včas. Rychle ze země vyskočil, a odrazem od Squirtlovy hlavy se dostal za něj. Díky tomuto nepředpokládanému úniku ztratil rovnováhu tentokrát Squirtle a zabořil se hlavou do písku.

„Charmandere, poškrábej ho!“

Charmander skvěle využil své rychlosti, a než se Squirtle schoval do krunýře, schytal ještě dva náramně provedené útoky, a ty byly pro něj osudnýmy! Ačkoliv se trenérka rozčilovala sebevíc, Squirtle už byl vyřazen z boje. Nezbylo jí, než ho odvolat do Pokéballu a beze slova odcházela, nebo spíš, utíkala.

„Ale počkej, vždyť on…“, pokoušel se něco říct, ale ona mu skočila do řeči, „Jestli ti na tom tak záleží, tak si je sežer!“ Naštvaně vykřikla a hodila po Davidovy hrst mincí. Ty se rozkutáleli po cestě okolo Davida.

„Ale přece na t…“, už byla pryč.

Ať ji chtěl David vysvětlovat cokoliv, byla příliš tvrdohlavá. David se obrátil k Charmanderovy, „Vyhráli jsme to! Seš pašák!“ , chtěl Charmandera zvednout, ale on ho sekl drápem! Neudělal to jako útok, ale jen jako varování, přesto se Davidovy udělala na ruce malá ranka. Charmander ještě není na mě zvyklý, uvědomil si a beze slova ho vrátil do Pokéballu.

Posbíral ze země celkem 216pokémincí, to byl na první zápas velmi slušný výsledek. Bylo mu stále ještě líto té příhody s Charmanderem, ale říkal si, že už brzy budou určitě těmi nejlepšími společníky. Tak, toto byl můj první vyhraný skutečný zápas (tj, nepočítaje dosud určitě překvapeného Rakeťáka). Teď bych si mohl chytit nějakého Pokémona, při mé první cestě, tehdy, když sem se sem dostal, jsem viděl spoustu Pokémonů. David vyšel ze stezky a zamířil do lesa, tam má větší šanci…


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní