[seznam
povídek
]

Pokémon deathmatch

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Zahájení turnaje[ Zobrazit ]
2  Petr vs. Slay[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 13-ti čtenáři na známku 2,31. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 1 komentář [ Zobrazit diskusi ]
 

Petr vs. Slay


Po včerejším zahájení se dnes měl konat na hlavním zápasišti Smaragdové parcely první utkání tohoto turnaje. Přesně v 10.00 zazněl gong ohlašující začátek zápasu. Tlampače se rozezněli a komentátor představil oba trenéry a na světelné tabuli se objevili údaje obou trenérů:"V červeném poli je trenér Petr a v zeleném trenér Slay".Petr byl 12tiletý chlapec v kšiltovce s kapsáčema a proti němu stál 16tiletý teenager s obarvenýma vlasama na pankáče a s kroužkem v nose-Slay.Před zápasem a dokonce i teď Slay Petrovi nadával do prcka apod., ale ten nad tím jen mávl rukou a v duchu si řek, že mu ty jeho nadávky oplatí výhrou nad ním.

Nyní už ale rozhodčí říkal známou větu:"Každý trenér má právo na dva pokémony" a zápas mohl začít.

Slay si jako prvního zvolil Phanpyho.Když Petr viděl tohoto pokémona pozemního typu, tak se slovy:"smoč ho" hodil pokeball, z kterého se objevil Seaking. Seaking začal rohovým útokem,ale Slay Phanpymu nařídil obrannou otočku s kterou hravě odrazil letící rohy."Seakingu zkus to znova."poradil Petr,ale i tento útok dopadl jako předchozí.Zatímco se Phanpy točil Petr přikázal Seakingovy,aby použil rohový útok a hned nato zuřivý útok. Seaking vypustil rohy ze svého čela a letěl na Phanpyho zuřícím útokem.Když tu náhle vyskočil Phanpy ze své obranné otočky a použil na Seakinga sejmutí.Tento Phanpyho zákeřný tah smetl Seakinga k zemi a silně jím otřasl."Phanpy, teď tlučení, sem zvědavej jak dlouho to ten srábek vydrží":řekl Slay Petrovi,ale to už Phanpy skákal na Seakinga a tloukl ho svým tělem.Pak se Seaking vzchopil a vystartoval ze země a všechno vrátil Phanpymu zuřivým útokem."A teď tlučení"řekl Petr.Seaking se mrskal na Phanpym a pozice se obrátili. Když už Phanpy omdléval "kousnul se",vyskočil a stočil se.Z tlampače se ozval komentátor: "Snad to nebude to co si myslím Slay nejspíš použije valivý útok!!!".Komentátor se nemýlil, Phanpy skutečně použil valivý útok a v Seakingovy byly slyšet praskat kosti jak ho Phanpy převálcoval.To se opakovalo podruhé, potřetí,ale když se Phanpy blížil počtvrté, tak Seaking použil vodopád, na který už Phanpy nemohl zareagovat.Proud vody ho zasáhl tak, že omdlel.Pak se ozval rozhodčí se slovy:"Phanpy není schopen pokračovat, vítězem je Seaking.

Na světelné tabuli se zaplnil obdelníček s číslem 1 na Slayovo straně,což znamenalo že přišel o jednoho pokémona. Jako druhého si zvolil Persiana. "Persiane, vrčení".Persian začal hlasitě vrčet, což Seakinga polekalo a způsobilo to že nedával do svých útoků takový důraz jako předtím. Seaking se stačil jen bránit. Boj mezi nimi skončil tak, že Seaking použil rohový útok,když chtěl srazit Persiana, který na něj zrovna skákal. Persian, ale se škrábacím útokem odrazil Seakingovy rohy, které byly v tomto zápase asi poslední a poškrábal celé Seakingovo tělo. Když Seaking omdlel,pronesl rozhodčí:"Seaking není schopen pokračovat, vítězem je Persian.

Když byl Seaking ze zápasu odvolán, zaplnil se obdelníček s jedničkou na Petrovo straně a on si pomyslel: "Sakra! Persian, normální typ porazil mého Seakinga. Koho zvolit? Bojového pokémona nemám ……ale." Petr hodil pokeball a ozvalo se Heracróóós. Tento pokémon je sice hmyzího typu, ale jeho druhý typ je bojový. To už, ale Persian po Heracrossovi skákal a použil útok zuřivé údery. Heracross byl zaskočen a sražen k zemi. Pak ale načal Heracross Persiana megarohem a tentokrát se na zádech octl Persian. Heracross pokračoval dvojitou jehlou, ale Persian se zvedl a odrazil jehly škrábacím útokem. A když se řítil dalším škrábacím útokem na Heracrosse,tak Petr poručil: "Heracrossi hlavový útok!" Heracross se poté rozlétl proti Persianovi a po nárazu oba borci zůstali ležet na zemi. V hledišti nastal šum, když se ani jeden z pokémonů nezvedal. Rozhodčí se rozmýšlel jestli zápas ukončí, ale v tom se zvedl Persian a hned na to Herracross. Najednou se ozval Slay: "Dobře prcku teď s tebou skoncuju. Persiane den výplaty!" Persian odskákal do rohu zápasiště a když všichni čekali co se bude dít vystartoval světelnou rychlostí na Heracrosse. Ten se zkusil bránit megarohem, ale ten se od Persiana jen odrazil,to znamenalo,že Heracross skončí na zemi.Když tu náhle Heracross použil svůj jediný bojový útok-křížový sek. Poněvadž Persian je normální typ, neměl šanci se proti bojovému útoku ubránit a jeho den výplaty byl tatam a Persian omdlel. "Persian není schopen pokračovat. Vítězem je Heracross a vítězem zápasu se stává Petr. V tu chvíli začal Slay svému Persianovi i přes jeho výkon nadávat a vrátil ho do pokeballu.Pak jako poražený odešel. Na světelné tabuli se na místo Slayovy fotky objevil v červeném poli nápis: VÍTĚZ a šipka směřující k Petrovo fotografii. Pak se Petr začal se svým Heracrossem radovat a oba po vyhraném zápase odešli ze zápasiště. A tak skončilo první utkání turnaje.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní