[seznam
povídek
]

Čtyřlístek

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Čtyřlístek[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 5-ti čtenáři na známku 4,2. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi zatím nejsou žádné komentáře. [ Zobrazit diskusi ]
 

Čtyřlístek


Šel jsem jako vždy se Snubbll na procházku. Procházeli jsme se mezi domy a občas jsme se Snubbll zašli do trávy mazi stromy. Chvílemi se na stromech objevovali Kakuny, ale když vyděli že je nechceme napadnout, stáhli se zpět do stromů.

Dneska jsem měl chuť jít se snubbll dál než jindy, tedy do lesa. Museli jsme dávat pozor na tediursy a jejich vyší stádia ursaringy, aby nás nenapadli. Měli zrovna období páření tak jse byli na pozoru. Šli jsme dál do lesa a našli jsme podivnou věc. Byla to elekrická lampa.

Přivázal jsem snubll ke stromu a chvíli jsem si s tím hrál. Stiskl jsem podivné tlačítko ve tvaru šipky a lampa se rozsvítila. Poté přilétlo cosi divného, asi pokémon. Podíval jsem se do pokédexu, ale o něm tam toho moc nebylo. Věděl jsem že je to travní druh a že se jmenuje celebi. Celebi mě napadl, a tak jsem proti němu vyslal svého jediného pokémona, snubbll. Snubbll se snažila vyhrát, ale celebi byla silnější. Po mé porážce celebi odlétla pryč a lampa zmizela.

Poté co mě porazila jsem se rozhodl, že budu trénovat pokémony a celebi hledat po celém Kanto a Johto. Už byla skoro noc, šel jsem tedy zpět domů.

Ošetřil jsem snubbll a vrátil ji zpátky mámě. Ano snubbll byla mámy, já vlastního pokémona neměl. Druhý den jsem se o celebi zmínil ve škole. Všechny to zaujalo a nejvíc mé kamarády: Ondru, Radima a Honzu. Po škole jsme se sešli u nás doma. Vyprávěl jsem jim o mém souboji s celebi. Zabraly jsme se do povídání o pokémonech. Byl jsem odhodlaný celebi chytit. Řekl jsem to mým kamarádům a oni mi řekli že by se rádi také vydali na cestu za pokémony. Rozešli jsme se a dohodli se že zítra vyrazíme na cestu.

Třetí den jsme se sešli před domem a vyrazili jsme na cestu. Na cestě jsme navštívili mého dědu který choval pokémony. Choval zde miltanky, beedrilly a porygony obou stádií. Nejvíc se mi líbil dědův porygon 2. Děda byl specialista na pokémony. Řekl nám kde najdeme vzácné pokémony, jako mew, mewtwo a jiní vzácní pokémoni. Řekl že je najdeme ve stříbrné jeskyni která je zpřístupněna jen pro silné trenéry.

Po návštěvě jsme se vydali dál na cestu.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní