[seznam
povídek
]

POKEMON - Fenomén nejen pro malé

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Okamžik[ Zobrazit ]
2  Zázrak[ Zobrazit ]
3  Odznak[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 3 čtenáři na známku 2,67. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi zatím nejsou žádné komentáře. [ Zobrazit diskusi ]
 

Zázrak


V předchozím příděhu dostal Luis svého prvního pokemona a vydal se na cestu do nejbližšího města ato se v našem světě jmenuje CHERRYGROVE CITYa je tam první stadion kde trénuje trenér ktrý má takovésložité jméno říkej mu David .Luis akorád vychází z New Barku a najednou se zastaví sedne si na peřez azačne přemíšlet " Nemam pokebali kouknu se do batoho ,abych zjistil zda tam mam něco užitečného ,a vydajsou tu pokebali a je jich tu celkem dost 2,4,5,6 celkem jich mam 7 to je dobré" pustil ze svého plnéhopokebalu cyndaquila a řek mu " cyndaquil je dost dlouhé jméno líbila by se ti přezdívka cyndy" cyndaquil jenompřikývl"fajn jmenujes se cyndy a jeto ".Luis zbalil batih s pokebali a šel dál. ......

Luis šel dost dlouho kdyžna krásnou krajinu kolem něj začala padat noc.Luis šelještě dlouho do noci,než uviděl a poté i uslišel něco co vypadalo jako sova , namíříl na to svuj pokedex , který taky nae v batohu aten mu řekl ,že toj hoothoot soví pokemon. " hoot hoot " řekl Luis to nebude mos dobrý pokemon zabalilpokedex a šel dál . BUM BUM BUM rány se blížili k luisovi a ten se podivil coto je ,byla tma jako v pytlya Luis naviděl na krok Volím si taba Cyndy Plamenomet a rázem viděl vše ty rány zpusobovali Zubeti , kteříhlavami naráželi do stromu ,aby z něj spadli dolu zubetí samičky.

Za pár minut se ,ale opravdu začalo něco dít v temnotě před luisem se začalo rozjasnovat bylo to jakobyduha .Luis náhle začal běžet ,aby se na to podíval blíž . Když už byl skutečně blýzko u té záře vidělnějakého pokemona namířil na něj svuj pokedex a ten mu řek HO-OH legendární ptačí pokemon vipadá jakoduha a lidé ho už neviděli 89 let . " tak HO-OH a zdá se že spí " Luis na něj hodil jeden z pokebalu a čekal pokebal sebou trhl a HO-OH vyletěl z pokebalu jako raketa ohlédl se za Luisem a zakřehotak Z toho křehotubylo vydět jeko překvapení ,že si tohle k němu někdo vubec dovolil. HO-OH se ješt ohledl a ak , už vztopalvzhuru a tajeho žář se rozlévala pocelé obloze o pink byl pryč.Luis si tento zážitek bude pamativat celý života kdo ví třebase mu ho poda ří chitit příšt ?Ale teduž je večer a LUIsšel konačně spát a nechá si zdáto majestátním HO-OHhovi a o jeho záři.


...to be continue...


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní