[seznam
povídek
]

POKEMON - Fenomén nejen pro malé

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Okamžik[ Zobrazit ]
2  Zázrak[ Zobrazit ]
3  Odznak[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 3 čtenáři na známku 2,67. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi zatím nejsou žádné komentáře. [ Zobrazit diskusi ]
 

Odznak


Luis se probouzí do krásného rána na krásném místě .Zdálo se mu o neuvěřitelném zážitku co se mu přihodilvčera večer .Dneska by už měl dorazit do města kde ho určitě čeká další vzrušujíci dobrodružství .

Luis se tak těší do dalšího města , že těch pár kilometru co mu zbývali ušel za chvilku a ted stojí předDavidovým stadionem v Cherrygrove city .Je to stadion kde se trénují ptačí pokemoni . Luis zazvonil na zvonek,který byl na dveřích a hned mu přišel otevřít sám David.Luis ho hned vyzval na zápas .Stadion na kterém sehrálo vypadal jako ptačí klec v odrovském měřítku. Zápas se kvuli tomu ,že Luis měl jenom jednohopokemona hrál stylem jeden na jednoho . David si zvolil svého nejlepšího pokemona a tím byl Golbat . Luis sisamozřejmn zvolil cyndyho . Golbat se vznesl do vzduch a David mu velel vyzdušný vir ,cyndy byl najednou nadruhém konci stadionu. "cyndy nažhav se " cyndy poslechl a na jeho zádech byly najednou rudé plaménky "atěd EMBER " "Golbete vyhni se mu " oba dva pokemoni poslechli a "golbete BITE" a golbet ,už měl cyndyho ve své tlamě . Cyndy jen bazmocně po tom co ho golbet pustil padlna zem. Cyndaquil není schopen pokračovat -golbet vyhrál zápas . Luis Rychle dal cyndyho zpátky dopokebalu a utíkal s ním do pokecentra ,které leželo hned vedle stadionu. DAL ho sestře Joy ,aby ho uzdavila Aon jen čekal.

Po té co byl cyndy znovu fit si s ním LUIS chtěl promluvit Vyšli z pokemoncetra a sedli si vedle něj nalavičku oba ted měli před očima Daviduv stadion . Luis řekl Cyndymu že takto by to nešlo a , že musejí poříditještě nějakého pokemona do prty.Nad městem byl les a tak se tam oba vydali . Cyndy vrat' se do pokebalu abžum cyndy tam v tu ránu byl. Luis nakračoval velmi tiše ,aby nějekého pokemona nevyplašil . Najednou uvidělse něco hýbat za stromem co ot asi je pokedex mu hned odpověděl .Je to pokemon zvaný Abra -vědšinu dneprospí a velice rychle se může vyvinout do Kadabry . "Cyndy rychle ven a dej Ember na tu Abru ano skvěle aPokebale let' "Pokebal Doletěj nad Abru A ta vklouzla do něj Pokebal se zmítal sem tam a ted se zastavil apřestal svítit. " A mam pokemona . Luis BYL tak šta'stný že měl prvního chyceného pokemona a ZrovnaAbru,že zakopl a dalšího pokemona pokedex mu hned řekl , že jde o Cubona ."Tak to je má velká příležitostCyndy dej plemenomet Cyndy poslech a LUis mohl hodit pokebal a celkem bez pro blému získal Cubona .LUIS de do pokecentra , aby si pokemony uzdravil a už míří na stadion kde je boos David.

Luis i jako před tim zazvonil na zvonek co byl na veřích. Boos David mu přišel otevřít "hahahaha"zasmál se david "zase ty co,už jsem tě porazil ?" " já už se polepšil mam 2 nové pokemony "řekl Luis"hahaha ,ale nejsi na ně zvyklí hahaha" smál se David " to nevadí tak už pod' do té tvé klece at' se znovuutkáme . Tento zápas se bude hrát stylem 3 na3 řekl David a poprosil Rozhodčího , aby zahájil zápas. Davidsi zvolil svého Golbeta a Luis Cyndyho "toho už sem takhle porazil "řek David .Cyndy PLAMENOMET ZavolaLuis " nádherně si ho trefil " a ted' Cyndy rychlí u'tok " skvěle cyndy . "ááá Golbete "zvolal David Golbet Užnemá sílu dál pokračovat,vítězem je Cyndy .David si ted'zvolil Pokemona jménem PYDGEY . cyndyPLAMENOMET super cyndy zaradoval se luis.Pydgey není chopen boje : davidu'v druhý pokemon byl taképoražen David si ted' zvolil Posledního pokemona A to byl a to byl Charizard .Cyndy Rychlí u'tok Cyndy t'uknuldo Charizarda a ten do něj jenom št'ouchl ocasem a cyndy byl vyřazan . Stav 2-1 pro vyzivatele .Dvid si ted'zvoli Cubona . Cubone BUMARANG Cubone hodil kost A ta udeřile Charizarda do hlavy.Charizarde Plamenomet a cubone byl v bazvědomí Stav byl ted' 2-2 LUIS si volí Abru .Charizarde Plamenomet: Abro Unikej mu Teleportem . Za pár chvil se kolel Abry rozzářílo bílé světlo a vyvinula se v Kadabru. "fajn " řeklsi Luis ted' ho porazíme Kadabro PSYCHIC .Charizard oslaben předcházejícími u'toky se zakymácel a spadlna zem. Luis vyhrál svuj první odznak .David mu pak jenom řekl ,že je good trenér a dal mu odznak Luis se ted'vydal na další cestu za pokemony.


...TO BE continue..


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní