[seznam
povídek
]

Michal, trenér Pokémonů

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Začátek[ Zobrazit ]
2  Suicune a tajemné jezero[ Zobrazit ]
3  První chycený pokemon[ Zobrazit ]
4  Uherské Hradiště a tajemná věž[ Zobrazit ]
5  Známé tváře[ Zobrazit ]
6  Brno[ Zobrazit ]
7  Výměna[ Zobrazit ]
8  New friend[ Zobrazit ]
9  Ztráta 1/2[ Zobrazit ]
10  Ztráta 2/2[ Zobrazit ]
11  Probuzení[ Zobrazit ]
12  Hádka s Joy[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 18-ti čtenáři na známku 2,22. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 27 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Brno


Naši hrdinové si vykračují po turistické cestičce směrem do Brna a povídají si. Hele Michale tys mi ještě ne řekl jaks chytil toho Gastlyho. No kdyby sem potkal jen jednoho tak by to bylo v pohodě, ale jelikož sem potkal dva naráz, bylo to trochu těžší. Cože ty sis chytil dva Gastly a nic smi neřekl? Mmm. Jo. A nechceš mi jednoho vyměnit? Mmm. Jo. Jaké máš pokemony? Vždyť víš. Chikoritu, Pidgeotta ,Sandshrewa,Growla… Cože? Ty sis vzal z domu Growla? Jo. Jaks odešel tak začal tesknit a mamka mi řekla ať si ho vezmu,najdu tě a ať cestujeme spolu,aby mu nebylo smutno. Aha tak to jo. No a ještě mám tu Butterfree co jsem před chvílí chytil. Hm. Growla s tebou měnit nebudu protože ten je i můj no a jedině by se mi hodila ta Chikorita, ale vím co pro trenéra znamená jeho 1. pokemon. Ale víš co? Dáme si o jednoho Gastlyho zápas. Dobře Growle volím si te… Zadrž. To bych nedělal. A proč ne? Protože Growl proti mně bojovat odmítne. To je pravda,tak tedy volím si Sandshrewa. Já si volím Metapoda. Dobře. Martine začněte. Sandshrewe jedové bodnutí. Metapode zatvrď se. Sandshrewe řezací útok. Metapode svaž ho svým vláknem. Sandshrewe uhni se a použij rychlý útok. Metapode zatvrď se. Sadshrewe škrábací útok. Metapode uhni se. Metapod se snažil vyhnout, ale Sandshrew je rychlejší a tak Metapoda pořádně poškrábal. Metapode to nemá cenu, už si moc poraněný, musíš si odpočinout. Michal už sahal pro pokebal, aby Metapoda vrátil zpět když v tom se Metapod rozzářil. Vždyť on se vyvíjí. Ach ne to se musíš proměnit zrovna teď když už sem skoro vyhrál Gastlyho. Začal si Martin stěžovat. Bílé světlo se ustálilo a místo Metapoda tam teď byl Butterfree. Dobře Butterfree. Teď je rozmeteme. Butterfree zmatení a hoď s ním do země. Sandshrewe zakopej se. Sandshrew se zakopal a zmizel pod zemí. Butterfree připrav se. Sandshrewe teď vyhrab se a použij rychlý útok. Butterfree uspávací pil. Sandslash vyletěl ze země, ale rychlí útok se mu už nepovedl, protože ho Butterfree uspal svým spacím pilem. Ach ne Sandshrewe vrať se. Gratuluji Michale. Nebuď z toho smutný Martine já ti ho dám jestli si ochotný ho vyměnit. A za co? Vždyť jediného cos chtěl byla Chikorita a tu ti nevyměním. Ne ne. Já Chikoritu nechci. Já chci toho Sandshrewa. Tímto zápasem sem si jen zjistil jak je silný. Tak co vyměníš Sandshrewa za Gastlyho? Kvůli mně to dělat nemusíš. Já přece vím že Sandshrewa opravdu nechceš. Tak to se pleteš. Já Sandshrewa opravdu chci. Vždyť se dá sehnat tady v okolí všude. Jo, ale nikde se tu určitě nenajde a teď promiň tak slabí Sandshrew. Cože?! Jo. Tak slabého Sandshrewa sem ještě neviděl. No a proč ho teda chceš vyměnit, místo aby sis chytil silnějšího? Protože si ho chci vytrénovat od nejslabšího k nejsilnějšímu. Tak dobře. Ale kde si je vyměníme? Slyšel sem, že se v Brně tento týden pořádá výměnná burza. Tak dobře jdeme.

Za necelé dvě hodiny naši hrdinové došli do Brna. Tak jsme v Brně. Jdeme vyměňovat. Martine chvíli počkej. Kolik je hodin? Za dvě minuty šest. Tak dneska už asi nic nevyměníme. Proč? Protože ta burza je od osmi ráno do šesti večer. Sakra. Tak co budem dělat? No co asi. Přespíme tu. A kde? No přece v pokecentru. Tak jdeme.

Po chvíli dorazili do pokecentra. Ahoj sestro Joy. Máte tu ještě volno pro pocestné? Ale jistě. Zde se vždy najde nějaké to volné míto. Děkujeme sestro. A ještě sestro necháme si tu naše věci kromě pokemonů. Jdeme ještě trénovat. Jo klidně si je tu nechte já vám je pohlídám. Dobře děkujeme. A abych nezapomněl do kdy máme přijít? No zavírám v deset, tak abyste byly před desátou tady. Dobře naschle.

Tak kam půjdem? Co třeba zajít do okolního lesa a chytit si nějaké nové pokemony. Tak jdeme.

Po chvíli dorazili do lesa. Mám nápad. Teď se rozdělíme a sejdeme se tu tak v osm? Jo to beru. Tak v devět tady.

Po chvíli chůze se Michal dostal hloubějc do lesa. Tak teď vypustím pokemony a půjdem trénovat. Leťte pokebaly. Abro, Dratiny, Charmandere, Butterfree, Gastly a Gastly. Tak se podíváme do pokedexu, který se dá tady chytit pokemon. Z pokedexu se ozvalo. Okolí Brna je známo výskytem vodních pokemonů. Např. se zde dá nalézt Squirtle, Psyduck, Totodile, Poliwag, Wooper a Marill. Dá se zde také chytit Sandshrew, Caterpie, Weedle, Pidgey, Rattata, Spearow, Hoothoot. Je, ale možné,že se tu nalézají i jiní pokemoni.

Jo tak voní pokemoni. Vodního ještě nemám. Na to bude stačit Abra. Ostatní se vraťte. Abro připrav se. Jakmile uvidíme nějakého vodního pokemona tak na něho zaútočíš znehybněním a já ho chytím. Abra bra. Tak jdeme. Pojď za mnou. Půjdem ještě víc do lesa.

Ach jo. Abro tak to vypadá,že se už musíme vrátit. Je už skoro devět, ale to, že jsme nechytili ani jednoho pokemona to mě fakt štve. Abra bra ab ra. Já vím,že za to nemůžeš. Prostě nemáme štěstí. Abra bra bra ra. Já vím,že jsme potkali nějaké Caterpie, Weedle. Abra. Jo zpomínám si i na toho Beedrila a toho Sandslashe, ale žádného vodního pokemona jsme nepotkali. Uvidíme jak se vedlo Martinovi. Tak pojď jdeme.

Nazdar Martine. Tak jak se vedlo? Já jsem nechytil ani jednoho pokemona. No tak to mě se vedlo dobře. Já sem chytil Squirtla a Totodila. Cože!? Proč sem se jenom nevydal na tu samou stranu jako ty? No tak to nevím. No a teď ještě nevím,co budu dělat se dvěma vodními pokemoni. Totodila si nechám a Squirtla zkusím zítra vyměnit na té burze. Mám na tebe jeden dotaz. Jen se ptej. Nevyměnil bys mi místo Sandshrewa toho Squirtla? Ten se mi hodí víc. Ještě žádného vodního pokemona nemám. No nevim. Chtěl sem ho zkusit vyměnit za nějakého psychického pokemona. Gastly je přece duší a to je skoro to samé jako psychický. No dobře vyměním. Super. Mohl bys ho vypustit ven ať se na něho můžu podívat? Jo klidně. Pokeba… počkej. Zarazil Michal Martina. Teď ho nepouštěj. Poďme do pokecentra. Tady je tma a tak bych na něho neviděl a navíc se už musíme vrátit ať nám Joy nezavře. Dobře jdeme.

Kolik je? Třičtvrtě na deset. Už tam skoro jsme.

Kolik je? Za pět minut deset. To už nestihnem. Nezoufej mám nápad. Abro volím si tebe. Abra bra. Abra vyskočila z pokebalu. Abro pamatuješ si kde bylo pokemoni středisko tady v brně. Abra. Dobře tak nás zkus teleportovat přímo do něj. Pořádně se soustřeď. Je to první a poslední pokus. Jinak budem muset přespat někde venku. Abra br bra. Abra se pekelně soustředila a začala pomalu používat teleportaci. Postupně zmizel Martin hned za ním Michal a nakonec Abra. Když se zhmotnili. Co kde to jsme. Jo! Vyšlo to jsme v pokecentru. Super. No konečně hoši. Už sem měla strach,že to nestihnete. Promiňte. Trochu jsme se zdrželi trénováním v lese. To nevadí. Nechcete mi dát vyléčit své pokemony? Ano můžete sestro. Tady máte. Michale ty se nechceš podívat na mého Squirtla? Ne že bych nechtěl,ale nechám se překvapit. Dobře. Tak tady máte i moje pokemony sestro. Dobře hned je odnesu vyléčit. Jak budete chtít spát tak tady zhasněte. Ano sestro. Dobrou noc. Dobrou hoši. Sestra odnesla pokemony hochů vyléčit. Tak Martine co podniknem zítra? Šak jdeme na tu burzu. No jo,ale to zabere čas tak do oběda. Pak se musíme vydat směr na Prahu. Jak budem cestovat? Pěšky nebo pojedem busem. No nevim. Když pojedem autobusem budem tam rychlejc,ale vůbec si nezatrénujem. A když půjdeme pěšo tak tam budeme tak za den,ale nejspíš si pořádně zatrénujem a budem mít pokemony dost silné na Broka. Nevim. Rozhodnem se ráno. Dobrou noc Michale dobrou.

Michal ještě zhasnul světla,zalezl do spacáku a usnul.

To be continued….


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní