[seznam
povídek
]

Michal, trenér Pokémonů

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Začátek[ Zobrazit ]
2  Suicune a tajemné jezero[ Zobrazit ]
3  První chycený pokemon[ Zobrazit ]
4  Uherské Hradiště a tajemná věž[ Zobrazit ]
5  Známé tváře[ Zobrazit ]
6  Brno[ Zobrazit ]
7  Výměna[ Zobrazit ]
8  New friend[ Zobrazit ]
9  Ztráta 1/2[ Zobrazit ]
10  Ztráta 2/2[ Zobrazit ]
11  Probuzení[ Zobrazit ]
12  Hádka s Joy[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 18-ti čtenáři na známku 2,22. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 27 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Ztráta 1/2


Sotva první sluneční paprsky prosvítili místnost kde Michal s Martinem spí, Michal už otevírá oči a vstává. Vylezl z postele, vytáhl z batohu špinavé oblečení, oblekl si čisté věci, vzal pokemony a odešel z pokoje. Špinavé věci si odnesl do koupelny vyprat. Otevřel pračku,hodil do ní věci, nasypal prášek, zapl a odešel. Šel až do kuchyně kde už Chansey chystala snídani. Vypustil pokemony, aby se najedli a sám si něco vzal. Když dosnídal, vrátil pokemony zpátky do pokebalů, napsal ostatním lístek, že šel ven trénovat a odešel.

Rozhodl se, že půjde trénovat k jezírku, u kterého včera našli Martinu. Po chvilce chůze k němu došel. „Tak koho budu dneska trénovat?“ zeptal se Michal sám se sebe. „Ano už to mám, budu trénovat Bulbasaura. Tím ho začlením do týmu a zjistím jak je silný a zkušený.“ odpověděl si sám sobě po chvilce uvažování. Vypustil Bulbasaura ven. Ten vyskočil z pokebalu, podíval se líně na Michala, řádně si zívl a lehl si s myšlenkou, že se opět uloží spát. „Ne ne Bulbasaure. Teď nebudem spát, ale trénovat. Vím, že se ti asi moc nelíbí, že sem tě chytnul, ale myslím si, že u mě ti bude líp a získáš větší zkušenosti než kdyby ses potuloval s tou bandou Bulbasaurů a napadal bezbranné trenéry.“ vyhrkl na něj Michal. Bublbasaur se na něj podíval a začal si pro sebe něco mumlat, ale nakonec vstal, došel k Michalovi, očichal ho a olíznul mu ruku, kterou ho Michal hladil po hlavě. Super tak tedy jdem trénovat,pojď Bulbasaure. Opustili jezírko a vydali se hlouběji do lesa. Bulbasaur byl hodně silný. Doposuď bojovali s 10 Caterpie, 4 Pidgey, 5 Rattat a s jedním Odishem, kterého si Michal chytil a ještě ani jednou neprohrál.

Bylo už skoro dvanáct hodin když se Bulbasaur otočil na Michala s pohledem, který Michal znal od Abry, a to, že je pokemon už unavený a potřebuje si odpočinout. „Tak dobře půjdem teď zpět k jezírku, tam chvilku pobudem a pak vyrazíme do centra na oběd.“ Bulbasaur přikývl. Za chvilku k němu došli. Michal vypustil ostatní pokemony ať se před obědem vyblbnou. Sám si lehl na zem a začal přemýšlet kam se vydá z Prahy poté až porazí Pražského kamenného trenéra a získá odznak. Když tak přemýšlel začali se mu zavírat víčka a pomalinku usínal až nakonec usl.

Když se probudil byl už večer a docela tma. Bulbasaur a Charmander leželi u Michala společně s Abrou, Gastlym a Squirtlem, jediný Dratiny ještě nebyl zpět, nejspíš plave někde po dně s jinými pokemony. Michal se vzbudil a podíval se do pokedexu na hodiny. Když zjistil že už je devět večer vstal, zhrozil se. „bože já sem zaspal“ Rychle vzbudil své pokemony, zavolal Dratiniho a vrátil všechny kromě Abry, která stále odmítá být v pokebalu a vešel do lesa ve snaze najít cestu zpět k centru. Ale je už docela velká tma a Michal nevědomky sešel z cestičky a zašel hluboko do lesa.

Jde už asi půl hodiny a centrum pořád nikde. Michal se už začíná bát a uvědomuje si, že se ztratil. Zastavil a z kapsy vytáhnul svůj mobil(s. s55  ) a vytočil Martinovo číslo. Tůt, tůt. Ano Michale? Jo to jsem já. To je dost, že voláš už sem se za tebou chtěl vypravit. Kde celý den jsi? Všichni si tu děláme starosti. No já sem šel k jezeru a chtěl sem trénovat, ale na chvilku sem si lehnulno a probudím se a je 21:00. No a kde jsi teď? Když jsem zjistil kolik je hodin, tak sem se vypravil zpátky, ale v té tmě sem nejspíš zabloudil a teď nevim kde jsem. Tak to je problém…počkej proč nezkusíš Abřin teleport? To mě nenapadlo tak já ho zkusím, chvilku počkej, jestli se tam za chvilku neobjevím tak se to nepovedlo, ale snad to vijde. Michal se obrátil na Abru. “Tak Abro teď se snaž. Vím, že nemáš tušení kde jsme a já to taky nevim,ale prosimtě soustřeď se a teleportuj nás zpět do pokecentra.” Abra bra. Ta kak Abro připrav se. Abra se soustředila. Trvalo to dýl než obvilke když se kolem Abry začala vytvářet velmi silná psychická energie. Michala to začalo omračovat. Začal pomali strácet vědomí a zatmívalo se mu před očima. Už dýl nedokázal odporovat a omdlel a než upadl stačil říct teď teleport. Oba okamžitě zmizeli. Když se znovu objevili Michal byl v bez vědomí. Abra nevěděla co má dělat, zkoušela do Michala šťouchat, ale nic. Míša je stále silně omráčen. Abra si už neví rady a tak se rozhodla, že se půjde porozhlídnout po pokecentru jestli se jim ten teleport povedl. Vypustila tedy z pokebalů Gastlyho a Charmandera, aby Michala pohlídali kdyby se nějaký divoký pokemon pokusil zaútočit. Oba pokemoni přikývli a Abra se teleportovala pryč. Sotva se objevila o kus dál už uviděla nějaké světla. Teleportovala se tedy o trochu dál a ano je to pokecentrum. Rozběhla se, že vběhne dovnitř a odvede ostatní k Michalovi, ale místo toho, aby se před ní otevřely automatické skleněné dveře a ona vběhla dovnitř, tak se o ně pořádně rozplácla. Odrazila se od nich a upadla na zem. Vstala a zabouchala na dveře, ale nic. Dveře se ani nehnou. Proto se postavila o kousek dál ode dveří a teleportovala se za ně dovnitř.

Mezitím se Michal probral z bezvědomí. Nejprve nechápal co se děje, ale pochopil co se mu snaží Charmander s Gastlym vysvětlit. Vstal a porozhlédl se po místě kde se nachází. “Gastly vyleť prosimtě nahoru nad stromy a porozhlédni se po okolí jestli neuvidíš nějaké světla z pokecentra.” Gastly se podíval vzhůru a rozletěl se k obloze. Vyletěl až nad stromy a porozhlédl se kolem. “Gaaaaasssssstlyyyyyyy, Gaaaasssssss Gaassss Tlyyyyyy.” “Co je Gastly vidíš něco?” “Gaaaaaassssstlyyyyyy.” “O.K. tak poleť dolů a vyrazíme k pokecentru.” Gastly sletěl dolů k Michalovi a Charmanderovi a všichni vyrazili směrem kam naznačoval Gastly.

Abra se objevila v pokecentru. Všude se svítilo, ale také zde bylo všechno rozházené a rozbité jako by po nějakém pokemoním souboji avšak nikoho neviděla. Rozběhla se směrem do obívací místnosti kde si myslela, že se budou ostatní dívat na televizi. Ale nic. Nikde nikdo. Začala se rozhlížet a nastražila uši jestli neuslyší nějaké zvuky. Ale taky nic. Odešla tedy zpět do přijímací místnosti kde aktivovala automatické dveře a usadila se do křesla, že počká na ostatní. Po chvíli k ní dorazil Michal s Gastlym.Charmander se totiž schovla do pokebalu, polekal se jednoho HootHoota. “Abro. Co se to tu proboha stalo?A kde sou všichni?” Bra. Nevíš? No nevadí. Kdoví jak dlouho sem byl v bezvědomí. Třeba se mě vydali hledat, ale proč je to tady všechno rozbité? Zkusím Martinovi zavolat. Píp…píp…píp… Michale. Kde jsi? Já sem pokecentru a vy jste kde? My my napadl nás nějaký divný tvor. Říká, že je to pokemon, ale je úplně jiný a je je strašně silný. Němeli sme šanci. Říkal, že chce naše pokemony. Nejprve sme s ním bojovali, ale pak sme se dali na útěk. Myslím, že je pořád za námi. Tak se rychle vraťte do střediska já tady na vás počkám a zkusím s ním bojovat. Do dobtře, ale spíš se radči připrav na útěk jelikož ho neporazíš.

To be continued…

Co se stane Michalovi dál? Kdo je ten tajemný pokemon? Sestká se s ním Michal? To se dozvíte v dalším pokračování:))


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní