[seznam
povídek
]

Master Ball

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  [Poznámka][ Zobrazit ]
2  Celadon City[ Zobrazit ]
3  Mapa[ Zobrazit ]
4  Erika[ Zobrazit ]
5  Problémy v Saffronu[ Zobrazit ]
6  Duchové lavenderské věže[ Zobrazit ]
7  Jednání s ředitelem[ Zobrazit ]
8  Cesta do Fuchsia City[ Zobrazit ]
9  Master Ball[ Zobrazit ]
10  Safari[ Zobrazit ]
11  Elektrárna[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 46-ti čtenáři na známku 1,74. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 11 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Elektrárna


Šest černých vrtulníků se sneslo na pruh neudržované trávy mezi obrovskou zašlou budovou a mělkou řekou a z každého okamžitě vyskákalo několik temných postav. Několik z nich vyrazilo dveře a všichni se nahrnuli dovnitř.

Každá z postav měla na zádech batoh. Některé byly objemnější, jiné spíš jen symbolické (jako třeba ten, co nesl Giovanni). Z několika zavazadel se ozývalo tlumené vrčení elektroniky, občas přerušené slabým zapípáním.

Netralo dlouho a všichni účastníci akce se sformovali. Ti vepředu čistili terén od otravných Voltorbů a Electrodů, někteří z těch s větším nákladem začali vytahovat tmavě modré koule spojené drátky s černými krabičkami.

"Přejdeme na krok B," zavelel Giovanni. Vždycky se mu líbilo používat čísla a písmena, která si každý musel před akcí zapamatovat. A nikdo proti tomu samozřejmě nic neměl - kdyby řekl půl věty proti Giovannimu, musel by se pak celý život skrývat.

Z hlavní skupiny se odpojila parta s modrými kuličkami a zmizela v bludišti chodeb. Zbytek se rozdělil a začal zkoumat podivné zaprášené přístroje, které lemovaly zdi. Pod rukama odborníků začaly mnohé z nich barevně blikat a vydávat podivné zvuky.

Ze všech stran se ozývala hlášení jako "A-52 jede," "Primární generátor v provozu!" a "Podej mi šroubovák." Několik zvláštních členů výpravy většinu těchto zpráv zaznamenávalo a kontrovalo postup plnění mise.

Najednou se celou budovou rozlehly divné zvuky. Znělo to jako "GYAAOOOH! .... cvak ... bzzzt ... cvak ... cvak --- Gyaoooh!! .... cvak ... škrt. Chrchrvrm."

Giovanni vytáhl vysílačku a netrpělivě vyslechl hlášení "Sekundární cíl splněn."

Najednou zazářil oslepující modrobílý záblesk.

"Co to má znamenat?" zeptal se naštvaně Giovanni. "Měla to být čistá práce!"

"Promiňte, Pane," snažil se vysvětlit jeden z techniků. Ostatní se od něj vzdálili, jako by s ním nechtěli mít nic společného. "Nečekali jsme, že zdejší generátory jsou schopné vyrobit tolik energie. Jen potřebujeme nějaký přístroj, který by se sem dal napojit, aby se energie nemohla vybíjet. Izolace už je tu celkem zteřelá."

"Má to znamenat, že už jste hotoví? Kolik pásů sem můžem napojit?"

"Ano, Pane. Sedm, Pane, o dva víc než jsme počítali."

Giovanni ohlásil konec mise, zatímco přemýšlel o třech věcech zároveň. Jednak jestli má toho drzého nováčka zlikvidovat nebo povýšit, potom co udělá se svým novým Zapdosem, a nakonec kde vezme energii na další tři modifikované pásy na výrobu pokéballů.

"Aspoň mám kam dát těch prvních sedm," pomyslel si, když ve vzduchu míjeli pět černých dopravních letadel.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní