[seznam
povídek
]

Ričovo putování

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Začátek je těžký[ Zobrazit ]
2  Strach vodních Pokémonů[ Zobrazit ]
3  Temná jeskyně[ Zobrazit ]
4  Vzduch proti trávě[ Zobrazit ]
5  Tajemství hieroglyfů[ Zobrazit ]
6  Union jeskyně[ Zobrazit ]
7  Oheň a hmyz[ Zobrazit ]
8  Cesta do minulosti[ Zobrazit ]
9  Pravěk[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 4 čtenáři na známku 3. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 2 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

Strach vodních Pokémonů


Rič si uvědomil, že je léto a že nemusí přeci jenom chytat Pokémony a bojovat s nimi, a rozhodl se, že si půjde zaserfovatna moře. V půjčovně si půjčil serfovací prkno a šel na vodu. Místní obyvatelé ho varovali, že se děje něco zvláštního se všemi Pokémony, kteří v moři žijí a na všechny ve vodě útočí, ale Rič je neposlechl. Jakmile se dostal kousek dál od břehu, zaútočil na něj obří Gyarados. Rič honem plaval ke břehu, ale do cesty se mu postavil Blastois a vodním dělem jeho i jeho chikoritu odstřelil ostrov o kterém nikdy neslyšel.

Rič se díval do mapy v pokégearu, ale ani tam nebyl. Přemýšlel jak by se dostal na pevninu, když v tom Chikorita zmizela. Začal ji po celém ostrově hledat. Našel jeskyni, do které ale nemohl, protože byla příliš temná a vycházeli z ní strašné zvuky. Potuloval se po ostrově a přemýšlel jak by tu jeskyni mohl prozkoumat. V tom se propadl do nějaké jeskyně.

Nebyla tak tmavá jako ta předchozí, a tak se ji rozhodl prozkoumat. Po pár krocích uviděl díru ze které vycházelo slabé světlo. Vydal se do ní. Čím dál byl, tím bylo světlo jasnější.

Ta díra ústila do velmi prostorné jeskyně několik několik desítek metrů vysoké s podzemním jezerem. Na druhé straně jezera zahlédl svoji Chikoritu jak spí. Rič chtěl přeplavat jezero, ale v tu chvíli se z vody vynořili dva ptáci. Jeden menší, druhý větší. Rič se na ně zeptal pokedexu a ten mu odpověděl "Artikuno - legendární ledový pták , Žádné další informace nejsou známi. Lugia - legendární strážce moře informace nejsou známé." Rič je ještě nezkušený trenér Pokémonů a tak se rozhodl, že je zkusí polapit. Zvolil si Glooma, kterého chytil, když prozkoumával ostrov. " Gloome použij tanec okvětních lístků" (petal dance). Glomovi se povedl a zasáhl Artikuna. "Gloome uspávací pyl" Gloom uspal Articuna a Rič po něm hodil pokebal. Chytil ho. Ale Lugia pyl odvál na Glooma čímž Gloom usnul.

Chikorita se probudila a uviděla je. Pokémoní řečí jim řekla Lugiovi ať toho nechají. Nechali toho. Zvědaví Rič chtěl vědět proč jsou mořští Pokémoni teď tak agresivní. Chikorita se na to zeptala Lugiy. A ten jí odpověděl "Lugi lug lugi lugi lugia lugi" Chikorita to přetlumočila a Rič zjistil, že tak nepřátelští jsou proto, že nějaký trenér s totodilem se snažil chytit Lugia, ale Pokémoni se snažili Lugia krýt a na toho trernéra zaútočili. Ten utekl, ale ukradl posvátný artefakt "stříbrné křídlo", který dodával energii všem vodním Pokémonům. Ten trenér se schoval někde na ostrově a oni ho nemohou najít. Rič slíbil, že ten artefakt donese. Vzpomněl si na tu temnou jeskyni, přímo ideální pro úkryt. Vydal se tam. Artikuno slabě světélkoval a tak tam už bylo trochu víc světla. Kousek Od vchodu, asi takových dvě stě metrů na toho zloděje narazili. Pro osvětlení používal svého Charmandra. Rič přikázal artikunovi aby ho zmazil ledovým paprskem. To také udělal. Rič vzal Stříbrné křídlo a vydal se s ním za Lugiou. Předal mu ho a ten ho odnesl na podstavec uprostřed jezera. Na oplátku ho Lugia donesl na pevninu.

Pokračování příště ….


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní