[seznam
povídek
]

Ričovo putování

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Začátek je těžký[ Zobrazit ]
2  Strach vodních Pokémonů[ Zobrazit ]
3  Temná jeskyně[ Zobrazit ]
4  Vzduch proti trávě[ Zobrazit ]
5  Tajemství hieroglyfů[ Zobrazit ]
6  Union jeskyně[ Zobrazit ]
7  Oheň a hmyz[ Zobrazit ]
8  Cesta do minulosti[ Zobrazit ]
9  Pravěk[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 4 čtenáři na známku 3. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 2 komentáře [ Zobrazit diskusi ]
 

Union jeskyně


Rič se vydává po cestě do azalkového města. Po cestě si chytá pidgeota, mareepa a bellsprouta. Zastavil se na chvíli v domě rybáře, který mu dal prut. Rič se ho rozhodl hned vyzkoušet. Šel ven k vodě, nahodil a čekal. Najednou něco zabralo. Po urputném boji si chytil corsolu.

Rič se ale vydal dál. Dostal se až do union cave. Po několika soubojích s trenéry vypustil své vodní pokemony do vody. Maril najednou zbystřila sluch a vyskočila z vody. Za Ričem se objevil Onix. Maril použila vodní dělo a onix padl k zemi. „Pokebale leť“, ozalo se od Riče.

Onix byl jeho. V tu chvíli Rič uslyšel naříkavý lidský hlas. Šel za ním a spatřil mladého trenéra, který byl pod hromadou kamenů. Jeho pokemoni ty kameny odstranili. Rič se ho zeptal co se mu stalo. On mu odpověděl : „Bojoval jsem s onixem a on použil útok padající kamení a to mě zasypalo. Stihl jsem odvolat svého pokemona, ale útéct jsem nestačil.“ „A jak se vlastně jmenuješ?“ zeptal se Rič. „Brock.“ „Těší mně, já jsem Rič.“ „Mohl bych chvíli cestovat se tebou, Riči?“

Rič souhlasil. Zkusil štěstí a začal rybařit. Chytil tentacruela. Maril uslyšela vzdálený zvuk vydala se za ním přes vodu. Rič a Brock si sedli na tentacrula a pluli za marill. Vpluli do obří jeskyně. Brock se zeptal Riče, co je za den. „Pátek“odvětil Rič. „To máš ohromné štestí. Říká se, že v pátek se tu objevuje lapras“. Ano bylo tomu tak. Rič si zvolil unowna. „Psychický útok!“ Unown použil psychický útok a lapras se dostal do víru. „Pokebale leť“ zakřičel Rič,

Ale lapras byl ještě silný. Použil ledový paprsek a zmrazil Unowna. „Bayleefe teď ty! Použij listovou břitvu.“ Ta pořezla laprase a bylo vydět, že je na pokraji sil. „Pokebale leť“. Teď už měl Rič více štěstí a laprase si chytil. Vrátili se a odešli z union jeskyně.

Pokračování příště…


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní