[seznam
povídek
]

Mi - vyvolená, aneb vyprávění o legendárních Pokémonech

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Představme se[ Zobrazit ]
2  Pokémonní trenér[ Zobrazit ]
3  Začátek legendy[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 13-ti čtenáři na známku 2,46. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 5 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Začátek legendy


Ráno Mi vzala G/S Ball do lesa za Pokémony.Všechno jim řekla,a Psyduck telepatií řekl,že možná ví,na co je.....Dovedl ji k začátku Ilex Forest,k Ilex Forest Shrine.Mi s přečetla,že je to tady někdo postavil pro Forest Protectora...

Mi přemýšlela,kdo to může být,ale Psyduck jí přerušil:Podívej se tady na tu dírku.Viděli jsme,že spousta trenérů tam zkoušela dávat svoje Pokébally.

Proč to nezkusíš i ty?Mi tedy vzala svůj G/S Ball a strčila ho tam.Najednou se to celé zatřáslo a vrchní stěna spadla.Byl tam maličký Pokémon.Pokémoni,co stáli kolem ní,jen vyvalili oči.Psyduck řekl:To je Celebi!Další Pokémon z legend!

Celebi se probudil.Jak u sebe viděl Mi,zatvářil se vylekaně,ale když si ho Mi vzala do náruče,tak se spokojeně usmál a znovu usnul.Mi viděla,že je ještě malý,nedávno se vylíhnul,a řekla si.že se o něho musí postarat,když ho probudila...Vzala ho k sobě domů.Když se tam večer Celebi probudil,trochu se vylekal,ale začal být zvědavý a né,že by z postele normálně skočil,on vzlétl!

Mi vůbec nevěděla,co mu bude chutnat,a tak ho zavedla do své spížky,a tam mu dala na výběr."Vyber si,na co máš chuť,Celebi." "Célé,bi!" A Mi mu ukazovala:Tady mám sladké,tady trochu ostřejší..." Takhle si Celebi vybíral asi půl hodiny.Nakonec se rozhodl,že si dá sladké.Když mu Mi nasy pala,Celebimu se úplně rozzářily oči.Tehdy si Mi všimla,že je velice vyhublý.Když dojedl,tak se uložili ke spánku.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní