[seznam
povídek
]

Pikachu v kině

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  Pikachu v kině[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 12-ti čtenáři na známku 2,75. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 9 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Pikachu v kině


Jednou (už podruhé) šel Pikachu s Ashem do kina. Měli dávat Star Wars Episodu I. Když byli těsně před kinem, tak Ashovi zazvonil v batohu mobil (Pokégear). Jeho maminka mu napovídala, že babičky Slowpoke se zas nechce zvednout od televize. Ash proto musel odběhnout (3 km) na druhý konec města. Kolem kina se procházela Togepi a poprosila Pikachu, jestli by nemohla jít do kina místo Ashe s Pikachu ona. Pikachu souhlasil a řekl, aby mu ten jeden lístek zaplatila a dala mu za něj 125,-Kč (původně lístek stál 56,-Kč). Togepi vytáhla z kapsy dvoustovku a poprosila Pikachu, aby jí vrátil těch 75,-Kč. Pikachu je úplně náhodou neměl (měl, ale nechtěl je dát). Togepi řekla, že jí to tedy vrátí Ash až se vrátí. Vešli do kina a posadili se doprostřed sálu - řada 20, sedadla 15 a 16. Vedle Pikachu si sedl starý známý Squirtle. Po deseti minutách hovoru mezi Pikachu a Squirtlem právě začínal film. Právě na začátek filmu se do sálu přiřítil Snorlax a sedl si před ně - řada 19, sedadlo 15. Pikachu, Togepi ani Squirtle nic neviděli.

Vedle Togepiho se posadila Clefairy. Když Clefairy zjistila (no toho si mohla všimnout dříve) že před ní sedí Snorlax, naštvala se a uspala ho - to opravdu neměla dělat. Takže neviděli, ale i neslyšeli přes to jeho chrápání. Asi po půl hodině se Snorlax probral a naši Pokémoni zas alespoň něco slyšeli. Podle sluchu a reakcí ostatních Pokémonů v sále usoudili, že se právě bojuje na planetě Tatuine. Když Qui-Gon Jinn uprchl útoku zlého a mocného (mého oblíbeného) Darth Maula.

Takže zpět k našim Pokémonům. Squirtle s Pikachu a Togepi s Clefairy si dále povídají o svém životě. Pikachu zjišťuje, že Squirtle nemá moc pohodlný život, protože ho stále trápí jeden Ampharos. Squirtle je od jeho elektrických útoků už celý prosmažený (Pikachu si od začátku myslel že Squirtle nějak smrdí). To naopak Clefairy má úplně pohodářskej živůtek. Žije si na Hůrce v klidu a míru s ostatníma Pokémonama a občas si udělají i večírek.

Skoro na konci filmu (u zápasu Qui-Gon Jinna s Obi-Wanem Kenobim proti Darth Maulovi) Snorlax zvednul svojí velkou prdel a odvalil se pryč ze sálu protože ho to už nebavilo (je blbej - tohle je to nejlepší).

Naši Pokémoni proto od této chvíle vidí vše. V okamžiku, kdy zabije Darth Maul Qui-Gon Jinna všichni vyjeknou hrůzou (až na Pikachu který ten film už viděl). Pak nastává osudný souboj - Darth Maul proti Obi-Wanu Kenobim. Ze začátku souboje se to zdá být vyrovnané, ale pak rozsekne Obi-Wan Kenobi Darth Maulovi dvojitý světelný meč vejpůl a tak mu zbil jen jednoduchý světelný meč. Nakonec se zdá, že Maul vyhraje, ale Kenobi ho rozpůlí světelným mečem Qui-Gon Jinna. Všichni v sále jásají pro vítězství dobra nad zlem. Při odchodu Pikachu s Togepim z kina akorát přiběhne Ash a Togepi ho poprosí, aby jí vrátil za Pikachu těch 75,- Kč. Ash jí poslal do prdele a odešel s Pikachu domů.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní