[seznam
povídek
]

Pokemon !!! Gotta catch'em all !!!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  [Upzornění !!!][ Zobrazit ]
2  1. První Jerryho Pokemon[ Zobrazit ]
3  2. První Chycený Poekmon[ Zobrazit ]
4  3. Problémi s Team Rocket[ Zobrazit ]
5  4. Ponaučení a Setkání[ Zobrazit ]
6  5. Kraby a Slowbro[ Zobrazit ]
7  6. Hurá na gym, Team Rocket je zpět[ Zobrazit ]
8  Mt.Moon a Moon Stone[ Zobrazit ]
9  8. Bill a neznámí pokemon[ Zobrazit ]
10  9. Gym, Gym a Gym !!![ Zobrazit ]
11  10. Šílená Diana![ Zobrazit ]
12  11. Nejlepší přátelé[ Zobrazit ]
13  12. Spustu událostí v Safron City[ Zobrazit ]
14  13. Pokeball Go[ Zobrazit ]
15  14. TemRocket útočí[ Zobrazit ]
16  15. Gymy v Safronu[ Zobrazit ]
17  16. Návrat Gastlyho[ Zobrazit ]
18  17. Cesta do Cleadon City[ Zobrazit ]
19  18. Další pevnos Teamu rocket[ Zobrazit ]
20  19.[ Zobrazit ]
21  20. Fushia City-Safari tóna[ Zobrazit ]
22  21. Letíme do Vermilion City[ Zobrazit ]
23  22. Zápas ve Fushia City[ Zobrazit ]
24  23. Hurá na Seafon Island[ Zobrazit ]
25  24. Turnaj na lodi[ Zobrazit ]
26  25. Cinnabar Island[ Zobrazit ]
27  Viridian City[ Zobrazit ]
28  27. Jerryho Odpočinek[ Zobrazit ]
29  28. A je tu turnaj[ Zobrazit ]
30  29. První kolo je tu![ Zobrazit ]
31  ------------------------------Jhoto je tu!------------------------------[ Zobrazit ]
32  30. Jhotová Ligo už jdu!![ Zobrazit ]
33  31. Zvláštní setkání v Dark Cave[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 24-ti čtenáři na známku 2,13. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 71 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

1. První Jerryho Pokemon


Jerry je 10tiletý chlapec, který se chce stát mistrem pokemonů. Žije v málem městečku Palette Town, kde má dostat svého prvního pokemona. U profesora Oaka se má stavit druhý den ránao v 9 hodin. Jerry se dívá na televizi kde vysílají turnaj z Orange Islad. Trenér 1 si volí Gyaradose a trenér 2 Ivisaura. Gyarados útočí ale ... ale mamka Jerrymu přepne program. "Zachvilku už bude profesor oak vyhlašovat, které pokemony si zítra budeš moct vzít !!!" řekla Jerryho máma. "Ano mami já vím" řekl Jerry a zadíval se do televize. "Už to začíná !" řekla nadšeně Jerryho matka. "Erm .. Dobrý den. Já jsem profesro Oak, a zítra se tu u mně staví 3 štastlivci kteří dosanou svého prvního pokemona." pod profesorem Oakem se objevili 4 obrázky. "Takže tu budou pokemoni: Bulbasaur, Charmander a Squirtle. Bulbasaur je travní pokemon který ovládá mocne travní a jedové útoky. Charmander je ohniví dráček, ovládající silné ohnivé útoky a na 3. vývojovém staiu se naučí ještě dračí a ptačí útoky. No a náš malý Squirtle se učí efektvní vodní útoky, z čehož plyne že je to vodní typ. To bude pro dnešek vše. Nashle zítra !!!" a zmizel z obrazovky. "Tak už di Jerry spát !!" řekl jeho mamka. "Dobře" odpověděl. Jerry spal a zdálo se mu jak bojuje v Indigové nížině. Jerry má Gyaradose a jeho prodivník Laprase. Gyarados útočí ale ... zazvoní budík. Jerry s nim zlostně mrsknul přez pokej. Posadil se a začal přemýšlet. "Juuu já se dnes mám vidat na svou pokemoní cestu !!" uvědomil si, naházel na sebe oblečení, popadl batoh a běžel se nasnídat. Při snídani se Jerryho máma zeptala: "Tak jakýho si chceš vybrat Pokemona ???" a Jerry se zamyslel "Ještě nevím" odpověděl. "A ty už máš zbaleno Jerry ??" zeptal se jeho otec. "Ano zbalil jsem si večer když jsi byl v práci" odpověděl. "A co všechno si bereš ??" zeptal se otec. "No máminka mi koupila uplně nový batoh, kde mám spoustu místa, takže sem si vzal oblečení, higienické potřeby a léky pro pokemony" odpověděl Jerry. "Takže maminka ti něco koupila ?? Tak to asi nezůstala pozadu, protože já tu pro tebe taky něco mám" odpověděl otec a podal Jerrymu malou krabičku. Jerry ji rozbalil a málem to s nim švihlo "Tati kde jsi to vzal ?!?" zeptal se. "Vyhrál jsem to v televizní soutěži. Doufal jsem že ti to budu moct dát" odpověděl otec. Jerry si své nové poekbally prohlížel. "Ultrabally, ty jsou velmi drahé" poznamenal Jerry když si je ukládal do batohu. "A ještě sem ti tady koupil něco do záluhy kdybych to nevyhrál" řekl otec a podal Jerrymu 5 Full Healů, 5 Max Potionů a 5 Full Restorů. "Super tati moc dík !!" řekl Jerry s upřímnou Radostí. Už dosnídal, tak vzal Batoh a šel.

***

Když došel k Profesorově laboratoři, tak tam potkal svou nejlepší kamarádku Dianu. "Ahoj Jerry, už na tebe profesor čeká !" řekla a kývla mu na pozdrav. "Proč tu ješě jsi ??" zeptal se Jerry. "Ale Jerry ty jsi zapomětliví. Vždyt jsme se domluvili že půjdeme společně !!" připoměla mu. "A jo vlastně !" vzpomněl si Jerry. "AAA, ahoj Jerry tak už jsi tu taky. No dobře takže si vyber.." řekl profesor Oak. "Hodně jsem přemýšlel a řekl jsem si že si vezmu Bulbasaure" otevřel Pokeball. Ale ten byl prázdný !!! "Toho si vzal někdo kdo přišel včas !" odpověděl nato profesor. "Nevadí tak si vezmu Squirtla !" řekl Jerry. "Ten tu už taky není" řekl Profesor. "A no tak Charmandera !!!" řekl nadějně Jerry. "Toho už si taky někdo vzal" řekl Profesor. "Pane profesore nemáte ještě něakého Pokemona ??" zeptal se Jerry. "Ano mám tu jednoho, který by byl určitě moc rád kdyby mně trenéra." řekl profesor a Vyndal ještě jeden pokeball a Podal ho Kennymu. Ten ho otevřel a z něj vyskočil Eevee. "Juu ten je roztomilej." řekl nadšeně Jerry. "Eevee tohle bude tvůj nový trenér" řekl prof. Oak. "eeveeeee !!" řekl s nadšením a poskakoval jako zvěsilý. "Tak Eevee, ted se vydáme na pokemonovaou cestu !!!" zvola kenny. "eeeeevvveeeeeeeeee !!!" zvolal Eevee. "Tady máš ještě PokeDex a Pokebally" řekl profesor Oak a podel Jerrymu 5 pokeballu a malý červený přístroj. "Super, tak nashledanou pane profesore !!" řekl Jerry.

***

"Tak už můžem vyrazit ??" zeptala Jerryho venku Diana. "Jo můžem, ale než půjdem tak tě vyzívám na souboj !!" řekl Jerry. "Dobře" řekla nadšeně Diana. "Eevee bojuj !!" řekl Jerry. "Já si volím Bulbasaura !!" řekla Diana. "Dobře takže Bulbasaure Listovou břitvu !!" řekla Diana. "Eevee Hbitý útok !!" řekl Jerry. Eevee se vyhnul všem lístkům které proti němu Bulbasaur vysla, a srazil ho k zemi. "Bulbasaure Viný šleh !!" řekla Diana. "Eevee Písečný útok !!" řekl Jerry. Bulbasaur chtěl šlehnout Eeveeho, ale ten po neěm začal plyvat písek. "Bulbasaure ne !! Dobře takže Nárazový útok !!" řekla Diana. "Eevee .." chtěl přikázat Jerry ale nestihnul to. Bulbasaur vrazil do eeveeho a srazil ho k zemi. "Eevee skus ho Kousnout !!" řekl Jerry ale Eevee na něj koukal jako na blázna. "Dobře takže Nárazový útok !!" řekl Jerry. "Bulbasaure Listovou břitvu !!" řekla Diana na obranu. Eevee letel proti bulbasauroj ale ten na něj začal střílet silnými lístky takže ho to vzalo zpět. "Bulbasaure, Nárazoví útok !!" řekl Diana. "Eevee Hbitý útok !!" řekl Jerry. Bulbasaur se snažil skočit na Eeveeho ale ten zmizel a objevyl se na jiném místě. Znovu po něm skočil a Eevee se znovu rychle přemístil jinám. Ted už na nic nečekal a Vrazil do Bulbasaura zezadu. Bulbasaur omdlel. "Bulbasaure nee !!" řekla Diana. "Jerry radši úůjdem každý sám !!" řekla rázně a utekla. "Tvůj mínus" řekl Jerry.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní