[seznam
povídek
]

Pokemon !!! Gotta catch'em all !!!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  [Upzornění !!!][ Zobrazit ]
2  1. První Jerryho Pokemon[ Zobrazit ]
3  2. První Chycený Poekmon[ Zobrazit ]
4  3. Problémi s Team Rocket[ Zobrazit ]
5  4. Ponaučení a Setkání[ Zobrazit ]
6  5. Kraby a Slowbro[ Zobrazit ]
7  6. Hurá na gym, Team Rocket je zpět[ Zobrazit ]
8  Mt.Moon a Moon Stone[ Zobrazit ]
9  8. Bill a neznámí pokemon[ Zobrazit ]
10  9. Gym, Gym a Gym !!![ Zobrazit ]
11  10. Šílená Diana![ Zobrazit ]
12  11. Nejlepší přátelé[ Zobrazit ]
13  12. Spustu událostí v Safron City[ Zobrazit ]
14  13. Pokeball Go[ Zobrazit ]
15  14. TemRocket útočí[ Zobrazit ]
16  15. Gymy v Safronu[ Zobrazit ]
17  16. Návrat Gastlyho[ Zobrazit ]
18  17. Cesta do Cleadon City[ Zobrazit ]
19  18. Další pevnos Teamu rocket[ Zobrazit ]
20  19.[ Zobrazit ]
21  20. Fushia City-Safari tóna[ Zobrazit ]
22  21. Letíme do Vermilion City[ Zobrazit ]
23  22. Zápas ve Fushia City[ Zobrazit ]
24  23. Hurá na Seafon Island[ Zobrazit ]
25  24. Turnaj na lodi[ Zobrazit ]
26  25. Cinnabar Island[ Zobrazit ]
27  Viridian City[ Zobrazit ]
28  27. Jerryho Odpočinek[ Zobrazit ]
29  28. A je tu turnaj[ Zobrazit ]
30  29. První kolo je tu![ Zobrazit ]
31  ------------------------------Jhoto je tu!------------------------------[ Zobrazit ]
32  30. Jhotová Ligo už jdu!![ Zobrazit ]
33  31. Zvláštní setkání v Dark Cave[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 24-ti čtenáři na známku 2,13. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 71 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

2. První Chycený Poekmon


Jerry šel z Palette Town do Viridian City. Mněl namířeno na první Gym ale věděl že bez Tréninku by nevyhrál. Šel tak lesem a do cesty mu vlezl Weedle. "Ten musí být můj !!" řekl Jerry. "Bojuj Eevee !!" řekl. "Eevee Nárazoví útok !!" řekl Jerry. Eevee se rozběhl a vrazil do Weedla. Ten to nevydržel a Omdlel. "Tek jo Pokeballe .." ale v tom ho někdo chytil za ruku. "Ten Weedle je můj" řekl. "Vrat se !!" řekl ten kluk. "Promin že jsem se nepředstavil já jsem Bug Catcher ale lidé nám říkají Buger . "Tak když jsi tu dáme si zápas ?" zeptal se Kenny. "Dobře Každej jednoho Pokemona, protože jich asi víc zatim nemáš co ??" řekl Buger "Ne ale stejně prohraješ !!" řekl odhodlaně Jerry. "Takže já si volím Eeveeho !!" řekl Jerry. "A já Kakunu" řekl Buger. "Eevee Nárazoví útok !!" řekl Jerry. "Kakuno zatvrd se !" řekl Buger. Eevee narazil do Kakuny ale mněl pocit jako by narazil do ocelové zdi. "Eevee, skus Písečný útok !!" řekl Jerry. Eevee začal po Kakuně plyvat písek. Od zatvrzené Kakuny se však odrazil zpět na Eeveeho. Eevee byl na rozpadnutí ale ještě stál. 'Musim něco vymyslet' říkal si Jerry. "Nechceš to radši vzdát ?" zeptal se Buger. Ale v tom Jerryho napadlo něco skvělího "Ne nechci, Eevee tach ocasem !!" řekl Jerry. Eevee párkrát zavrtěl ocáskem a Kakuna se vrátila do normálního stavu. "Kakuno Zatvrd se !!" řekl Buger, ale jak se Kakuna snažila sebe víc nešlo jí to. "HA a ted Eevee Nárazoví útok !!" řekl Kenny a Eevee se rozběhl proti Kakuně a vrazil do ní. "Kakuno vydrž !!" řval Buger. "A dokonči to eevee Hbitým útokem !!" zvolal Jerry. Eevee se rozběhl proti Kakuně, a ta se chystala uhout, ale Eevee se najednou objevil jinde a stále proti ní běžel. Ještě mněla čas uhnout, ale eevee se znovu objevil Jinde a Kakuna byla tak zmatená že neuhnula. Eevee do ní vrazil a ona Omdlela. "Jsi dobrý nato že jsi dnes začal" řekl Buger. "Jak to víš ??" zeptal se Jerry. "No potkal jsem jednu dívku a ta řekla že když potkám někoho s vtým popisem at ho porazím a dámě přece pomoc neodmítneš" řekl. "Ona se na mně zlobí" řekl sklesle Jerry. "Asi jo" odpověděl Buger.

***

Jerry šel lesem a číhal na další pokemony. Našlapoval velmi potichu a v tom uviděl Venoneta. Ten se po něm ohlídnul a zamračil se. Potom se před něj postavil připraven zaútočit. "Eevee Bojuj !!" řekl Jerry. "Eevee Nárazoví útok !!" řekl Jerry, ale Venonat vyskočil do vzduchu a zasvítily mu oči. Eevee se začal mlátit o strom a vypadal uplně grogy. "Eevee vrat se !!" řekl Jerry. "Pokeballe let !!" řekl s nadějí Jerry a hodil po Venonatoj Pokebal. Ten se z něj ale dostal a utekl. "Sakra !!" řekl Jerry. "Bud klidný, mně taky můj první pokemon utekl." řekl kdosi za Jerrym. Byla to Diana. "Ty se na mně už nezlobíš ?" zeptal se Jerry. "Ne, já jsem se ani nezlobila, když jsem poprosila toho Bugera aby tě porazil, bylo tim míněno že jsem jen chtěla vidět jestli se já špatná trenérka nebo ty dobrý trenér" řekl Diana. "Aha já se už lekl" řekl Jerry. "Takže půjdem spolu jsk jsme si slíbily ?" zeptala se "Jasně !!" odpověděl Jerry. "Ale nejříve si dáme odvetu !" usmála se Diana. "Dobře" řekl Jerry. "Bojuj Kraby !!" zvolala Diana. "Hmm Bojuj Eevee !!" řekl Jerry. "Eevee Hbitý útok !!" řekl Jerry. "Kraby Zatvrd se !" řekla Diana. Eevee se zase rozmlátil o Krabyho. "A ted kraby Skřípni ho !!" a Kraby stiskl Eeveeho. Eevee už byl málem na 2 půlky ale Jerryho ho odvolal. "Kraby Vrat se !!" řekla Diana. "Vyhrála jsi !!" řekl Jerry. "JUUUPII !!" volala. "Eevee pojd ven !!" řekl Jerry. Eevee vyletěl z pokebalu, ale byl uplně na mol. Ležel nehnutě nazemi. Jerry proto vytáhnul Full Restore a postříkal s ním trochu Eeveeho. Eevee hned vyskočil a omluvně se podíval na Jeryyho. "To nic Eevee jsi nejlepší !! Byl jsi fakt skvělí !!" řekl Jerry, a aby Eevee hned zase nešel odpočívat chvíly ho nechal Venku.

***

"Hele támhle je Caterpie !!" šeptl Jerry. "Eevee pojd ven" řekl potichu. "Eeveeee ??" zeptal se. "Až ti řeknu tzed zaútočíš na tu Caterpie !!" řekl Kenny. "Ted !!" zvolal a Eevee vystřlkil jak blesk, a narazil do Caterpie. Ta se odvalila a vypadala dost vyčerpaně. "Pokeballe let !!" řekl Jerry a hodil po Caterpie Pokeball. Chytil jí. "JOOO !!!!" radoval se. "Caterpie pojd ven !!" řekla. Caterpie byla trošku pomlácená a tak Jerry vyndal Potion, který mně už v batohu připravený od mamky a postříkal jim Caterpie. Ta hned vylítla plná sil, a začala se kamarádit s Eeveem. Eevee a Caterpie si povídaly a šli Vedle Jerryho a Diany. "Eeveeee !!" řekl Eevee aby na sebe upozornil. "Už chcete do pokeballů ?? Dobře" řekl Jerry a Vrátil je. Jerry a Diana byly před Viridian City kde na ně čekal první odznak.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní