[seznam
povídek
]

Pokemon !!! Gotta catch'em all !!!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  [Upzornění !!!][ Zobrazit ]
2  1. První Jerryho Pokemon[ Zobrazit ]
3  2. První Chycený Poekmon[ Zobrazit ]
4  3. Problémi s Team Rocket[ Zobrazit ]
5  4. Ponaučení a Setkání[ Zobrazit ]
6  5. Kraby a Slowbro[ Zobrazit ]
7  6. Hurá na gym, Team Rocket je zpět[ Zobrazit ]
8  Mt.Moon a Moon Stone[ Zobrazit ]
9  8. Bill a neznámí pokemon[ Zobrazit ]
10  9. Gym, Gym a Gym !!![ Zobrazit ]
11  10. Šílená Diana![ Zobrazit ]
12  11. Nejlepší přátelé[ Zobrazit ]
13  12. Spustu událostí v Safron City[ Zobrazit ]
14  13. Pokeball Go[ Zobrazit ]
15  14. TemRocket útočí[ Zobrazit ]
16  15. Gymy v Safronu[ Zobrazit ]
17  16. Návrat Gastlyho[ Zobrazit ]
18  17. Cesta do Cleadon City[ Zobrazit ]
19  18. Další pevnos Teamu rocket[ Zobrazit ]
20  19.[ Zobrazit ]
21  20. Fushia City-Safari tóna[ Zobrazit ]
22  21. Letíme do Vermilion City[ Zobrazit ]
23  22. Zápas ve Fushia City[ Zobrazit ]
24  23. Hurá na Seafon Island[ Zobrazit ]
25  24. Turnaj na lodi[ Zobrazit ]
26  25. Cinnabar Island[ Zobrazit ]
27  Viridian City[ Zobrazit ]
28  27. Jerryho Odpočinek[ Zobrazit ]
29  28. A je tu turnaj[ Zobrazit ]
30  29. První kolo je tu![ Zobrazit ]
31  ------------------------------Jhoto je tu!------------------------------[ Zobrazit ]
32  30. Jhotová Ligo už jdu!![ Zobrazit ]
33  31. Zvláštní setkání v Dark Cave[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 24-ti čtenáři na známku 2,13. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 71 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

4. Ponaučení a Setkání


Jerry a Diana šli dál přes Viridian Forest. Zastavil je něaký trenér "Nedáte si zápas ??? Já jsem Bug Catcher nebo Buger jak chcete" řekl. "Takže nejdřív já !" řekla Diana. "Já si volím Beedrill !!" řekl Buger "A já si volím Krabyho !" dodala Diana. "Beedrile Zuřivý útok !!" řekl Buger. "Kraby Krabí kladivo !!" přikázala Diana. Beedril začal mlátit do Krabyho, ale ten se vzchopil a třískl Beedrila tak že skoro omdel. Ještě ale vyletěl do vzduchu. "Takže Beedrile Sponková Raketa !!!" přikázal Buger. "Kraby zatvrd se !!!" dodala Diana. Kraby to nestihl a Beedril vystřelil po Krabym. Krabby spadnul k zemi a omdlel. "Ups takže vratˇ se byl jsi dobrý, Bojuj Bulbasaure !!" řekla Diana. "Bulbasaure Listvou břitvu !!" zvolala a Bulbasaur začal mrštit po Beedrilloj lístky ostřejšímy než je žiletka. Tomu to však niak výrazně neublížilo. "Beedrille zuřivost !!" řekl Buger a Beedtill začal Mlátit do Bulbasaura. Nejdřív slabě, pak silněji a nakonec tak že Bulbasaur Omdlel. "Vrat se Bulbasaure. Byl jsi dobrý" řekla. "Tak ted já !!" dodal Jerry. "No dobře Vrat se Beedrille !! Bojuj Buterfree !!" řekl Buger. "Já si volím Metapoda !!" řekl Jerry. "Dobře Buterfree Psichycký Paprsek !!" řekl Buger. "Metapode Zatvrdˇ se !!!" zvolal Jerry. Buterfree začal do zatvrzeného Metapoda pomalu vpuštět Psichycké vlny, ale to že je Metapod zatvrzený mu moc nepomohlo a omdlel. "Nevadí vrat se. Mněl jsem ho do zálohy takže letˇ Flareone !!" křikl Jerry. "Flareone Ohnivý Výr !!" řekl Jerry. Flareonův plamen se obtočil kolem Buterfree, a pak vystřelil do vzduchu. Když ohen zmizel, ležela na zemi omráčená Buterfree. "Hmm nevadí vratˇ se !! Bojuj Rhyhorne !!" řekl Buger. "Co ?? Sakra" řekl Jerry. "Co to je ??" zeptal se PokeDexu. "Rhyhorn, je vzácný kamený pokemon který se vykytuje pouze v safari a před Indigovou nížinou. Má velmi silné a nebezpečné útoky" dodal pokedex. "Sakriš. Flareone Vratˇ se !!" řekl Jerry. "Hmm nato že jsi začátečník jsi dobrý !!" řekl Buger. "Jakto ??" zeptal se překvapeně Jerry. "Žádný nováček není tak chytrý aby odvolal pokemona i když ví že nemá šanci" řekl klidně Buger."No díky za boj, a tady máte za odměnu něaké Pokeléky" řekl a zmizel. "Ten byl docela divný" řekla Diana. "Ne nebyl" řekl Jerry. "Jak to myslíš ?? Vždyt proti nám zvolil velmi silné pokemony i když věděl že jsme začátečníci !!" protestovala Diana. "Jo a myslíš že kvůli tomu že jsi začátečník tě bude trnér stadionu šetřit ??? Chtěl nám ukázat že by jsme mněli víc věnovat tréninku než najivním představám že jsme mistři Pokemonů" řekl Jerry. Diana nahodila vážný obličej a řekla. "No to je fakt, ale i tak trenér zdejšího stadionu Brock má Kamené Pokemony a na ty platí Travní i Vodní, to znamená že proti mně nemá šanci" dodala Diana. "Jo ale ty si pro odznak nejdeš" poznamenal Jerry. "No .. to je Fakt" odpověděla. "Myslím že by jsme mněli počkat aspon týden než půjdem na první stadion. Myslím že se musíme připravit !!" řekl Jerry a rozběhl se do Pokemoního střediska.

***

Když vešli dovnitř uvítala je sestra Joy "Zdravím vás trenéři pokemonů, chcete si vyléčit své pokemony ??" zeptala se. Jerry i Diana přikývli a podali sestře Pokebally. "Jdete si pro první odznak Vydte ??" zeptala se nadšeně. "Ne musíme se na první odzank připravit a pořádně trénovat" řekl Jerry. "To je výborná taktyka. z Tebe bude jednou šampion !!" usmála se sestra Joy a Jerry sčervenaů. "Zavoláme domů a Profesoroj Oakoj jak se mají" řekl Jerry. "Dobře" odpověděla Diana a šla k telefonu. Potom zavolal domů Jerry, no a nakonec volaly ještě Profesoru Oakovi. "AAAA naši nadějní trenéři. No tak se pochlubte jaké Máte Pokemony." řekl Profesor Oak a Jerry: "Tak já mám Metapoda, a za 3 dny z něj už bude Buterfree, no a Flareona" odpověděl. "Ty už máš Flareona ?? No a kde jsi sehnal ohnivý kámen ??" zeptal se Oak. "Dostal jsem ho od jednoho kluka kterého jsem porazil" odpověděl Jerry. "No a já mám Bulbasaura a Krabyho" dodala Diana. "Tak to máte skvělé pokemony. Jej, už se mi dodělala večeře takže se mnějte !!" zvolal. "Nashle" odpověděli jednohlasně Jerry i Diana. "Sestro Joy, mohli bychom si tady u vás koupit pokoj ??" zeptal se Jerry. "Ale samozřejmě" odpověděla.

***

Jerry i Diana už byly v posteli a Jerry se díval z okna. Najednou tam prolítnul něaký pokemon a zůstal tam chvilku. "Který je tole Pokemon ?" zeptal se rychle PokeDexu. Na pokedexu se objevil obrázek tohoto Pokemona a řekl: "Informace chybí" a Jerry otevřel okno. Ten pokemon neutekl, ale zachechtal se. "To bude profesor koukat co sem potkal" řekl tomu Pokemonovi. "Jakpak se jmenuješ ?" zeptal se. "Mew" odpověděl. "Takže si to zapamatuj" řekl pokedexu. "Tento pokemon není znám, je velmi vzácný a zná se jen jeho jméno Mew" řekl Pokedex. "Takhle se mi to už líbí" řekl Jerry. "Mew-Meeeewwwww" řekl Mew zachechtal se a uletěl pryč.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní