[seznam
povídek
]

Pokemon !!! Gotta catch'em all !!!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  [Upzornění !!!][ Zobrazit ]
2  1. První Jerryho Pokemon[ Zobrazit ]
3  2. První Chycený Poekmon[ Zobrazit ]
4  3. Problémi s Team Rocket[ Zobrazit ]
5  4. Ponaučení a Setkání[ Zobrazit ]
6  5. Kraby a Slowbro[ Zobrazit ]
7  6. Hurá na gym, Team Rocket je zpět[ Zobrazit ]
8  Mt.Moon a Moon Stone[ Zobrazit ]
9  8. Bill a neznámí pokemon[ Zobrazit ]
10  9. Gym, Gym a Gym !!![ Zobrazit ]
11  10. Šílená Diana![ Zobrazit ]
12  11. Nejlepší přátelé[ Zobrazit ]
13  12. Spustu událostí v Safron City[ Zobrazit ]
14  13. Pokeball Go[ Zobrazit ]
15  14. TemRocket útočí[ Zobrazit ]
16  15. Gymy v Safronu[ Zobrazit ]
17  16. Návrat Gastlyho[ Zobrazit ]
18  17. Cesta do Cleadon City[ Zobrazit ]
19  18. Další pevnos Teamu rocket[ Zobrazit ]
20  19.[ Zobrazit ]
21  20. Fushia City-Safari tóna[ Zobrazit ]
22  21. Letíme do Vermilion City[ Zobrazit ]
23  22. Zápas ve Fushia City[ Zobrazit ]
24  23. Hurá na Seafon Island[ Zobrazit ]
25  24. Turnaj na lodi[ Zobrazit ]
26  25. Cinnabar Island[ Zobrazit ]
27  Viridian City[ Zobrazit ]
28  27. Jerryho Odpočinek[ Zobrazit ]
29  28. A je tu turnaj[ Zobrazit ]
30  29. První kolo je tu![ Zobrazit ]
31  ------------------------------Jhoto je tu!------------------------------[ Zobrazit ]
32  30. Jhotová Ligo už jdu!![ Zobrazit ]
33  31. Zvláštní setkání v Dark Cave[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 24-ti čtenáři na známku 2,13. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 71 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

5. Kraby a Slowbro


Jerry se vzbudil v 7:48 hodin ráno a řekl si že než se Diana probudí, že zavolá prof. Oakovi. Nejdříve se šel ještě umít a potom vyšel z pokeoje. Sestra Joy už byla na nohou v plné síle připravena léčit. "Dobré ráno Jerry" řekla. "Dobré ráno sestro Joy" odpověděl Jerry. "Sestro, neznáte tohoto pokemona ??" zeptal se Jerry a ukázal PokeDex. "Mew, Legendární pokemon." řekl PokeDex. "Ale vždyt, tohohle pokemona nikdy nikdo neviděl, protože pokud jo tak by se o něm šířila něaká pověst, ale ona se žádná pověst o pokemonoj jménem Mow .. ne promin Mew nešíří" řekla udiveně sestra JOy. "Právě du volat Profesoru Oakovi jestli ho nezná" řekl Jerry. Došel k Videotelefonu a vytočil číslo. "Je ahoj Jerry, co potřebuješ ??" zeptal se Oak. "Profesore znáte tohoto Pokemona ??" zeptal se Jerry a ukázal Pokedex. "Ne, kde jsi ho viděl ?" zeptal se profesor. "Včera večer když jsem chtěl spát jsem se díval z okna. Objevil se tam a ani neutekl když jsem otevřel okno a začal s nim povídat" odpověděl Jerry. "Zajímavé. MOhl by jsi svůj PokeDex dát nalevo od videotelefonu do toho důlku ?? Napravo jsou důlky pro Pokebally a nalevo pro předměty. Jen si vezmu ty data o tom Pokemonoj a hned ti ho vrátím" řekl profesor Oak. "Dobře" odpověděl Jerry.

***

Po chvíly se v Pokecentru objevila i Diana. "Dobré ráno !!" řekl Jerry. "Dobré ráno Jerry" odpověděla Diana. "Můžeme jít trénovat ??" zeptal se Jerry. "Ano ale nejdřív si dám vyléčit Pokemony.

***

Jerry a Diana šli do Viridian Forest. Potkali něakého chlapa, který se představil jako Max: "Dáte si zápas ??" zeptal se. "Pokud vyhrajete získáte tento Super prut !!" dodal. "Dobře !!" řekl odhodlaně Jerry. "Takže já si volím Tentacoola !!" zvolal Max. "Já si volím Metapoda !!" řekl Jerry. "Metapode Tackle !!" zvolal Jerry. Metapod letěl proti Tentacooloj, ale ten se uhnul. "Metapode Zatvrd se !!" řekl Jerry. "Tentacoole Acid !!" přikazoval Max. Acid se od Meapoda odrazil zpět na Tentacoola ale ten moc velká zranění neměl. "Metapode Tackle a přitom se Zatvrd !!" přikázal Jerry. Metapod tak učinil a to Tentacool nevydržel a svalil se k zemi. "Tentacoole vrat se !! Bojuj Golducku !!" řekl Max. "Golducku Confusion !!!" přikázal. Golduck se díval Metapodovi do očí. Golduckovui oči zmodrali a Metapod spadnul k zemi. "Metapode Vrat se !!" řekl Jerry. "Dobře skusím to, bojuj Flareone !" řekl Jerry. "Flareone Quick Atack !!" řekl Jerry. "Golducku PsyBeam !!!" přikázal Max. Flareon se Golduckovím psichyckým vlnám vyhnul, a Flareon Vrazil do Golducka. "Goldacku Water Gun !!" řekl Max. "Flareone Tackle !!" řekl Jerry. Flareon běžel proti Golduckoj a vyskočil proti němu a ... a Golduck na něj zaútočil Vodnim dělěm a Flareon odletěl, rozmlátil se o strom a omdlel. "Flareone Vrat se !!!" řekl Jerry. "Hmmm prohráls ale i tak ti dám prut ale Dobrý prut !!" hodil na Jerryho dobrý prut a zmjizel. "Super dem rybařit !!" řekl Jerry.

***

Jerry a Diana seděli na útesech a mněli nahozeno. Splávek začal skákat a Jerry škubnul prutem. Na pevninu vyletěl Slowpoke. "Takže super, let Metapode !!" řekl Jerry. Slowpoke použil Amnesia, a hned potom začal s Psychick "Metapode zatvrd se !!" řekl Jerry. Psychick se odrazil zpět na slowpokea a ten omdlel. "Let pokeBalle !!" řekl Jerry. Ten se kymácel ale pak přestal. "Super mám slowpokea!!" řekl Jerry smutně. "Copak je Jerry ??" zeptala se Diana. "Diano, mně napadá nevyměnila by jsi mi ho za Krabyho ??" zeptal se Jerry. Diana se zamyslela ale pak se usmála a přykývla "Dobře, tak Jo !!" řekla. "Pudem ještě na pláž se podívat na něaký škeble ano ??" zeptala se. "Dobře" řekl Jerry. "A k čemu nám vůbec škeble budou ??" zeptal se Jerry. "Ve skutečnosti nehledáme škeble ale Sheldery. Ty se zahrabávají do písku" řekla Diana. "A k čemu nám bude Shelder ?" zeptal se. "Ty to nevíš ?? Shelder se zakousne slowpokovi do ocasu a ten se vyvine na slowbro" řekla. "Aha tak jo !!" řekl Jerry.

***

Podařilo se jim vyhrabat jednoho Sheldera, a vyvynuli Slowbra. Nyní byly v pokecentru již s vyměněnými Pokemony. "Takže mám Krabyho !!" radoval se Jerry. "A já můžu studovat chování Slowbro !!" podotkla Diana. Oba byly spokojeni se svými novími pokemony. Byl čas oběda tyk se oba najedli. A potom: "Půjdem ještě trénovat" řekl Jerry. "Samozřejmě" potvrdila Diana.

***

Byly ve Viridian Forest a poohlíželi se po Pokemonech. "Hele tamhle je Pinsir !!" volala Diana. "Bojuj Bulbasaure !!" řekla. "Bulbasaure Razor Leaf !!" začala boj ... "A ukonči to Tackle !!" řekla. "Pokeballe let !!" zvolala a hodila po Pinsroj Pokeball. Toho to vcuclo a už nepustilo. "Bomba !!" řekla.

***

"Hele tamhle je něakej divnej kámen !!" řekl Jerry. přišel k němu a dří než se ho stačil dotknout, zjistil že je to Geodude. "Bojuj Kraby !!" řekl. "Kraby Vicegrip !!" řekl Jerry. Kraby stisknul Geodudovi ruku, a podle jeho výrazu bylo vidět že ho to bolí. "A ted Buble !!" řekl Jerry. Geodude omdlel a Jerry po něm mrštil Pokeball. Geodude se z něj dostal a utekl. "Sakra !!" zaklel Jerry.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní