[seznam
povídek
]

Pokemon !!! Gotta catch'em all !!!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  [Upzornění !!!][ Zobrazit ]
2  1. První Jerryho Pokemon[ Zobrazit ]
3  2. První Chycený Poekmon[ Zobrazit ]
4  3. Problémi s Team Rocket[ Zobrazit ]
5  4. Ponaučení a Setkání[ Zobrazit ]
6  5. Kraby a Slowbro[ Zobrazit ]
7  6. Hurá na gym, Team Rocket je zpět[ Zobrazit ]
8  Mt.Moon a Moon Stone[ Zobrazit ]
9  8. Bill a neznámí pokemon[ Zobrazit ]
10  9. Gym, Gym a Gym !!![ Zobrazit ]
11  10. Šílená Diana![ Zobrazit ]
12  11. Nejlepší přátelé[ Zobrazit ]
13  12. Spustu událostí v Safron City[ Zobrazit ]
14  13. Pokeball Go[ Zobrazit ]
15  14. TemRocket útočí[ Zobrazit ]
16  15. Gymy v Safronu[ Zobrazit ]
17  16. Návrat Gastlyho[ Zobrazit ]
18  17. Cesta do Cleadon City[ Zobrazit ]
19  18. Další pevnos Teamu rocket[ Zobrazit ]
20  19.[ Zobrazit ]
21  20. Fushia City-Safari tóna[ Zobrazit ]
22  21. Letíme do Vermilion City[ Zobrazit ]
23  22. Zápas ve Fushia City[ Zobrazit ]
24  23. Hurá na Seafon Island[ Zobrazit ]
25  24. Turnaj na lodi[ Zobrazit ]
26  25. Cinnabar Island[ Zobrazit ]
27  Viridian City[ Zobrazit ]
28  27. Jerryho Odpočinek[ Zobrazit ]
29  28. A je tu turnaj[ Zobrazit ]
30  29. První kolo je tu![ Zobrazit ]
31  ------------------------------Jhoto je tu!------------------------------[ Zobrazit ]
32  30. Jhotová Ligo už jdu!![ Zobrazit ]
33  31. Zvláštní setkání v Dark Cave[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 24-ti čtenáři na známku 2,13. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 71 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

6. Hurá na gym, Team Rocket je zpět


Jerry a Diana sedí v Pokecentru. Je 8 hodin ráno a Jerry si říkal že půjde trénovat. Jenže si taky řekl že by mohl jít konečně na stadion. "Diano nemáš něakou minci ??" zeptal se Jerry. "Ano tu máš" řekla. "Takže hlava: půjdem na stadion, orel: budem ještě trénovat" řekl. Roztočil minci vhodil do vzduchu, přistála mu na ruce a byla tam ... hlava. "Takže deme na Stadion !!" řekl Jerry. "Dobře" potvrdila Diana.

***

Byly před stadionem a chystali se dovnitř. Uvnitř bylo plno kamenů, a z toho Jerry usoudil že bude bojovat proti kameným typům. "Já jsem Jerry z Pallette Town a chtěl bych vyzvat zdejšího trenéra k Boji" řekl Jerry. "Dobře. Já jsem Brock trenér Stadionu. Přijmám tvou výzvu. Každý si zvolí 2 pokemony" řekl. "Bojuj metapode !!" řekl Jerry. "Bojuj Geodude!!" zvolal brock. "Geodude Rock Throw !!" přikazoval. "Metapode Zatvrd se !!" volal Jerry. Kameny se od metapoda odrazily zpět na Geoduda, ale ten ještě bojoval. "Geodude, tedˇ Rollout !!" řekl Brock. "Metapode snaž se přitvrdit víc !!" přikazoval Jerry. Geodude jel proti Metapodoj, a narazil do něj. Dělal šmejry protože to s metapodem ani nepohlo. "Metapode zůstan zatvrzený a Tackle !!" řekl Jerry. Metapod tak učinil, a Geodude odletěl kousek dozadu. "Geodude Tackle !!" řekl Brock. Geodude narazil do nezatvrzeného Metapoda, a ten odletěl, a málem odletěl, kdyby ... kdyby se metapodova kukla neroztrhla a nevyletěla z ní Buterfree. "Buterfree, to už tě mám přez týden ?? To mám radost" řekl vítězoslavně Jerry. "Buterfree, Confusion !!" řekl Jerry. Buterfree zmodrali oči a Geodude omdlel. "Vrat se !! Bojuj Onixi !!" řekl Brock. "Onixi rock throw !!" řekl. "Buterfree zatvrd se !!" řekl Jerry. Buterfree se nic nestalo. "Buterfree Confusion !!" řekl Jerry. "Onixi Bide !!" řekl Brock. Onix se omotal kolem Buterfree, a ten to nevydžel a omdlel. "Nevadí byl jsi dobrý. Bojuj Krabby !!" řekl Jerry. "Krabby Buble !!" zvolal, a Krabby vpuštěl do Onixe silný dávky bublinek. Onix to nevydžel a omdlel. "Výborně Krabby vyhráli jsme !!" řekl Jerry. "Zde je tvůj Kamínkový odznak" řekl Brock a odešel.

***

Šli dál do Cerulean City, ale zastavil je něaký trenér "Nedáte si zápas ??" zeptal se a ukázal na Jerryho. "Dobře" řekl. "Já si volím Ekanse !!!" zvolal. "Já Krabbyho !!" řekl Jerry. "Krabby Vicegrip !!!" přikázal Jerry. "Ekansi Poinson sting !!" řekl trenér. Krabby ekanse skřípnul tak že se nezmohl na žádný útok. "Krabby Buble !!" zvolal Jerry, a Krabbyho bublinky omráčily Eknase. "Vrat se, Bojuj Kofingu !!" řekl trenér. "Krabby KrabHammer !!" řekl Jerry. "Kofingu Poinson Gas !!" řekl trenér. Kofingův POinson Gas se rozležel kolem krabyho a ten omdlel. "Krabby vrat se !!!" řekl Jerry. "Bojuj Buterfree !!" dodal. "KOfingu Smog !!" přikázal trenér. "Buterfree Confusion !!" řekl Jerry. Buterfree vyletěla do vzduchu tak vysoko že na něj Kofing nemohl. Dál Butrfree zmodrali oči a KOfing omdlel. "AAA Dej sem svoje Pokemony !!" zařval ten trenér a k němu přiskočila další trénérka. "My chráníme svět před velkou zhoubou, Před láskou krásou štěstím a touhou, to ta největší so totiž zla, zo kdy naši zemi ovládla." žena strhla oblečení "Jessie" a muž ji následoval "James" řekli. "Zlí raketáci už jsou zase tady, a zmaří vám všechny vaše snahy" najednou tam přiskočil Meowth a dodal "Mnau se všim šady !!" dodal. "Už zase raketáci !!" rozčiloval se Jerry. "Bojuj Flareone !!" řekl Jerry. "Kofingu, Ekansi a Meowth do boje !!" řekli raketáci. "Hele to je proti pravydlům !!" řekl Jerry. "Ale mi jsme přece padouši. Pro nás žádná pravidla neplatí !!!" řekla Jessie. "No když je to tak, Bojuj Krabby a Buterfree, pomozte" řekl Jerry a kývl na Dianu. "Takže Bulbasaure, Pinsire a Slowbro vy taky" řekla Diana. "Hele to se nesmí !!" protestovali raketáci "Ale vy ste říkali že pro vás pravidla neplatí" řekl Jerry. "Flareone Flamethrower, Buterfree COnfusion, Krabby Buble !!" řekl Jerry. "Bulbasaure Razor Leaf, Slowbro Psychic a Pinsire Submision !!" řekla Diana. Tento příval útoků způsobil expolozi a raketáci odletěli do aleluja. "Výborně vratte se !!" řekl Jerry. "Vy taky !!" dodala Diana. "Snad už je nikdy nepotkáme !!" řekl Jerry. "Souhlasím" dodala Diana.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní