[seznam
povídek
]

Pokemon !!! Gotta catch'em all !!!

[seznam
povídek
]

     Název díluFunkce
1  [Upzornění !!!][ Zobrazit ]
2  1. První Jerryho Pokemon[ Zobrazit ]
3  2. První Chycený Poekmon[ Zobrazit ]
4  3. Problémi s Team Rocket[ Zobrazit ]
5  4. Ponaučení a Setkání[ Zobrazit ]
6  5. Kraby a Slowbro[ Zobrazit ]
7  6. Hurá na gym, Team Rocket je zpět[ Zobrazit ]
8  Mt.Moon a Moon Stone[ Zobrazit ]
9  8. Bill a neznámí pokemon[ Zobrazit ]
10  9. Gym, Gym a Gym !!![ Zobrazit ]
11  10. Šílená Diana![ Zobrazit ]
12  11. Nejlepší přátelé[ Zobrazit ]
13  12. Spustu událostí v Safron City[ Zobrazit ]
14  13. Pokeball Go[ Zobrazit ]
15  14. TemRocket útočí[ Zobrazit ]
16  15. Gymy v Safronu[ Zobrazit ]
17  16. Návrat Gastlyho[ Zobrazit ]
18  17. Cesta do Cleadon City[ Zobrazit ]
19  18. Další pevnos Teamu rocket[ Zobrazit ]
20  19.[ Zobrazit ]
21  20. Fushia City-Safari tóna[ Zobrazit ]
22  21. Letíme do Vermilion City[ Zobrazit ]
23  22. Zápas ve Fushia City[ Zobrazit ]
24  23. Hurá na Seafon Island[ Zobrazit ]
25  24. Turnaj na lodi[ Zobrazit ]
26  25. Cinnabar Island[ Zobrazit ]
27  Viridian City[ Zobrazit ]
28  27. Jerryho Odpočinek[ Zobrazit ]
29  28. A je tu turnaj[ Zobrazit ]
30  29. První kolo je tu![ Zobrazit ]
31  ------------------------------Jhoto je tu!------------------------------[ Zobrazit ]
32  30. Jhotová Ligo už jdu!![ Zobrazit ]
33  31. Zvláštní setkání v Dark Cave[ Zobrazit ]
  [ Zobrazit pouze seznam dílů ]
Hodnocení Povídka byla hodnocena 24-ti čtenáři na známku 2,13. [ Přihlašte se ]
Diskuse V diskusi se nachází 71 komentářů [ Zobrazit diskusi ]
 

Mt.Moon a Moon Stone


Jerry a Diana Se ocitli před něakou jeskyní. "To je Mt.Moon" řekla Diana. "Vyskytují se zde Clafairy, a říká se že se zde dají najít fosílie, nebo Moon Stoon" dodala. "A kromně Clefairy je zde co ??" zeptal se Jerry. "No také Onixové, Sandshrew, Geodude nebo třeba Zubat" odpověděla Diana. "No tak jdeme !!!" řekl Jerry a vyrazil vpřed.

***

V jeskyni zatím potkali Zubata: "Bojuj Bulbasaure !!" zvolala Diana. "Bulbasaure Vine Whip !!" řekla. Zubat spadnul na zem, ale probral se a zaútočil Supersonic. "Bulbasaure !!! Razor Leafe, soustředˇ se !!!" řekla Diana. Bulbasaur se soustředil jak mohl, ale stejně nevěděl co má dělt, a místo Razor Leaf použil Tackle proti zdi. Zubat se do Bulbasaura zakousnul Leech Lifem a Bulbasaur pomalu padal k zemi. Stihnul se ještě ale probrat. "Bulbasaure Leech Seed !!" řekl Diana a Bulbasaur omotal Zubata liánami. Bulbasaur sílyl ale Zubat slábnul až omdlel. "Pokeballe Letˇ !!!" řekla Diana a hodila na zubata Pokeball. Ten se kymácel ze strany na stranu. Už to vypadalo že se Zubat osvobodí, ale zůstal ležet v Pokeballu. "Výborně máme Zubata !!" řekla Diana. "To bylo dobré Diano" řekl Jerry a usmál se.

***

Jerry a Diana šli jeskyní, a vedle nich byla krásně srovnaná řada Kamenů. "Nachvíly si sednem trochu mně bolí nohy" řekla Diana a Jerry s úsměvem přikývl.

***

"Hele nezdá se ti že se ty kameny hýbou ??" zeptal se Jerry a do jednoho prutce bouchnul. Najednou se z řady pokemoný stal Onix. "Huh ?!? No tak letˇ Krabby !!" řekl Jerry. "Kraby Buble !!" zvolal. Krabby vysílal na onixe silný řady bublinek, ale ten jim vzdoroval. Onix Chytil Krabbyho a omotal se kolem něj. "KRABBY !!!" zařval Jerry. Bylo vydet že to Krabbyho Bolí ale Najednou Krabby použil nový útok BubleBeam a Onix Lehnul. "Super Pokeballe Letˇ !!!!" zvolal Jerry. Pokeball se ani nezakýmácel a zůstal v klidu ležet. "Takže já mám Onixe !!!!" zaradoval se Jerry.

***

Šli kolem něaké velké Jeskynní místnosti, ve které byl něaký profesor. "Dobrý den !!" řekl Jerry. "Co tu děláte ?!?" vyštěkl na ně. "Jen tudy jdeme do Cerulean City !!!" řekl Jerry. "Tak se nezastavujte a pokračujte v cestě !!!" řekl Jim. Jerry s Dianou šli dál a o kousíček dál našla Diana něaký Kámen. "Co to je ??" zeptal se Jerry. "Vypadá to jako Moon Stoon !!!" řekla radostně Diana a přesně v tu chvíly se tam přivalil ten profesor. "Co to tu máte ?!?" zeptal se přísně. "Nic jen sme si prohlížely tyhle zvláštně sformulovaný kameny !!" zatloukal Jerry, protože si myslel že kdyby řekl pravdu tak by jim ten kámen ten chlap vzal. "No tak pokračujte v cestě a neohlížejte se !!!" řekl jim.

***

Když od něj byly v dostatečné vzdálenosti, strašně se rozchechtali. "To byl ale divnej chlap !!" řekl Jerry když se uklidnily. "No jo, to je fakt" potvrdila Diana. Při těchto slovech vyšli z jeskyně, a to už se k nim valil něakej kluk. "Nedáte si zápas 4 na 4 ??" zeptal se s nadějí v Hlase. "Ale jo můžem !!" řekl Jerry. "Já si volím Onixe a Krabbyho !!" řekl Jerry. "Já Bulbasaura a Zubata !!" řekla Diana. "Hmm takže já si volím Sandshrewa, Pydgeyho, Venonata a Pikachu !!!" řekl ten kluk. "Takže Onixi Rock Throw !! Krabby BubleBeam !!" přikazoval Jerry. "Bulbasaure Razor Leaf !! Zubate Supersonic !!" řekla Diana. "Sansdhrew Scrath, Pydgey Gust, Pikachu ThunderShock a Venonate Confusion !!" řekl kluk. Všechny útoky se proti sobě střetli a vytvořily obrovský výbuch. Mezi tím vším byl Sandshrew který chtěl udělat Scratch ale omdlel. Nevydrže to ani Venonat který se díval na Bulbasaura tak soustředěně, že mu ten výbuch málem vypálil oči. Zubat omdlel taky, protože byl přímu na kraji výbuchu. "Pydgey Gust, Pikachu Thundeshock !!" řekl chlapec. Thundershock zasáhnul Bulbasaura, ale ten mu nic neudělal. Gust také zasáhnul Bulbasaura, ale potom už omdlel. "Tak a je to 2 na 2" řekl Jerry "Krabby BubleBeam, Onixi rock Throw !!" řekl Jerry. Rock Throw spadnul na Pydgeye zároven s Buble Beam. "Pikachu Thundershock !!" řekl chlapec a Pikachu omráčil Krabbyho Blezkem. "Onixi Bind !!" řekl Jerry a Onix se kolem Pikachu omotal tak, že Pikachu omdlel. "Joo Onixi Vyhráli Jsme !!" řekl Jerry. "Gratuluju" řekla Diana i ten chlapec. "Za výtěvztví ti dám Water Stone" řekl ten kluk, podal mu kámen a zmizel.


  • Komunita
  • Anime
  • Hry
  • TCG
  • Fan
  • Download
  • Ostatní